27

Анонимен

преди 2 години

До 29.Такава приказка за един китаец, който изял един път един вирус, няма. Ти сам създаваш такава приказка точно с изречението за този китаец... Произходът на вируса е неизвестен, както и времето на неговото разливане. Но е известно, че Коко 19 е геномно най-близък с един от вирусите в прилепи, обитаващи Китай. А вече е факт, че Китай възпрепятства по различни начини международни изследвания в тази област.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 2Ти още ли се заблуждаваш че пандемията е започнала с приказката-"Преди известно вревме един китаец изял един прилеп и т.н и т.н....."

25

Анонимен

преди 2 години

Аре бе, не може да бъде!?!И така до края на света....

24

Ехх

преди 2 години

Ех Боже Божеее,плачат за теб Божее,да дойдеш вече и да ги сложиш на място тези *** с техните манипулациѝ!! И това ще стане,само че тогава няма назад...запомнете добре- Продадеш ли си душицата на злото за пари,власт,положение или каквото и да е било ,ЖАЛКО! Да боравиш с лъжа и да всяваш страх,ЖАЛКО! МИСЛЕТЕ докато има време!

23

Анонимен

преди 2 години

Още един щам, още по-заразен и след него друг щам,ама още по -по- заразен и после нов щам -еее е те, тоя бие първите по заразност и след това още един щам много по-заразен ,а след това един -мега -заразен .... Изобщо кой от кой по и по-заразен и неподаващ се на имунитет

22

Анонимен

преди 2 години

Погледнете в нета, ако изобщо в България не са блокирани тези теми, аз ги гледам от чужбина - super para magnetic iron oxide nano particles , SPION Това е много плашещо , реален ужас чрез наночастици, с които могат да контролират процесите в тялото ви, дори да разболяват или убиват.

21

Анонимен

преди 2 години

Добре. Ха ха ха..Вируси винаги е имало и ще има. Най големият вирус е невежеството на хората и това че са спрели да се развиват.Но създаването на нов световен ред е истината с въпросния вирус и негативното внушение на населението на Земята- немислещо голям процент земни материални невежи.Човек му е определено кога и от какво да напусне този си живот .Душата си избира животите и може да променя. Много печелят от хората ,те са,медицина, фармация сзо.Имунната с-*** се справя с всичко и мисълта.

20

Мухахаха

преди 2 години

До почитателките на Индия - може да отидете до Факултето или до Столипиново, хем по- евтинии ще ви излезе, хем няма да пипнете от новия щам.

19

Нещо

преди 2 години

Имало Ковид който хваща и ромите. Нашите тука вирус не ги лови, само ток.

18

Анонимен

преди 2 години

Макар и да не вярваме в конспирации, все пак: кой им пусна този щам, 1 г. след първия???

17

маймунски аденовирус

преди 2 години

В Индия преди две седмици 3.7 милиона активни ковислучаи, днес 2.4 милиона активни. Ковипандемията потъва и в Индия. А в Ганг винаги са плували трупове. Едно погребение в Индия е непосилно скъпо за доста хора. Погребват ги в реката от край време, но сега стана като ЗА ТЕЛЕВИЗИЯТА.

16

Анонимен

преди 2 години

Тая "новина" сигурно е пусната от "изследователи" на фирмите Файзър, Астра-Зенека, Модерна и Джонсън и Джонсън. Ще е необходимо още по 2 боцкания в следващата година + още 2 боцкания по-следващата година.

15

Анонимен

преди 2 години

Макетата няма ли да си присвоят някоя версия на Ковид?

14

Абе,

преди 2 години

приказката за "индийска мутация" яко не минава, не усетиха ли вече? Нещо Мадагаскарска, Парагвайска да пробват, там сто процента ще повярваме.

13

vlady

преди 2 години

Нормална е еволюцията на вирусите към по-заразни, но по-слабо патогенни форми докато се стигне до почти безсимптомна циркулация.

12

Анонимен

преди 2 години

Айде пак под юргана презглава с 2 маски,шлем и презерватив на главата.

11

Gregory House, MD

преди 2 години

А уточнете се сега? Не може да има щам на SARS-CoV-2, защото самият SARS-CoV-2 е щам на коронавируса! Пак ли фалшиви новини четем?

10

До 8

преди 2 години

То, по-голЕма УФСЪ от тебе дали изобщо съществува? Колкото и мозък да ти липсва, колкото и да си несхватлив все за една година трябваше да си асимилирал някаква информация по въпроса.

9

Анонимен

преди 2 години

Ковид: четвърта игла, чакам продължението с Ковид: пета игла.

8

Анонимен

преди 2 години

Ау мале, отивам в парка да си купя сладолед и ваксина!