16

АнонимеН

преди 2 години

АСТРАТА ДО ТОЗИ МЕСЕЦ ОТРИЧАШЕ, ЧЕ СТОКАТА ИМ Е НЕКАЧЕСТВЕНА!! СЕГА СИ ПРИЗНАХА, ЧЕ СТОКАТА ИМ Е НЕКАЧЕСТВЕНА ,НО ИЗНЕВИДЕЛИЦА СЕ ПОЯВИЛИ 3-*** УЧЕНИ КОИТО ЗНАЕЛИ КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА И ЩЕЛИ ДА ИМ КАЖАТ :D ЖАЛКА ЖАЛКА ИСТОРИЯ!!!/ КОЙТО ИСКА ДА СЕ БОДЕ С АСТРАТА НА ХИТРИТЕ НАГЛИ ТЪРГАШИ :D

15

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните да са спокойни, ще измислят лек и за тях. Дано измислят лек и за всяко новопоявило се бъдещо заболяване, следствие на ваксината. Уви, за глупостта им, лек няма!

14

Анонимен

преди 2 години

Има някаква логика в тази хипотеза, защото тромбозите се получават винаги след първата доза, т.е. ако организма ти не е податлив на това странимно явление то и на втората доза няма да имаш проблем с ваксината.

13

Учен

преди 2 години

Близо сме до създаването на ваксина срещу ваксината.

12

АнонимеН

преди 2 години

КОГАТО ЕДИН ПРЕПАРАТ КАТО АСТРАТА И ДЖОНСЪНА БЪДЕ ОБЯВЕН ЗА НЕГОДЕН, ТОЙ ВЕДНАГА СЕ СПИРА ОТ УПОТРЕБА И СЕ ПРАВЯТ ГОДИНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ С КОИТО СЕ ДОКАЗВА , ЧЕ Е БЕЗОПАСЕН!/ ПЛАТИЛИ НА 3-*** УЧЕНИ ДА ОБЯВЯТ, ЧЕ ЗНАЕЛИ КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА И , ЧЕ ЩЕЛИ ДА ИМ КАЖАТ :D СЕЛСКИ ТАРИКАТИ

11

Анонимен

преди 2 години

Ще измяслят ваксина срещу съсиреци след ваксиниране срещу сезонен грип, а после и ваксина срещу ваксината на ваксината, от ваксината на първата ваксина, премесена с антитела, създадени от вторат игла на четвъртата ваксина, бита на лабораторна ***, хранена с крила на прах от първоизточникика прилеп, но само ако той няма симтоми на сенна хрема...

10

neon7

преди 2 години

Тествайте си ги на вас!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Що не ги надъните и спринцовките, че гледката да е още по-потресаваща.

8

Марчи

преди 2 години

аз нищо не разбрах, освен за парчето.

7

Анонимен

преди 2 години

Така става когато се направи бъркоч за бърза печалба. Отричаме всички странични ефекти за да не намалеят печалбите, лъжем че ваксините са безопасни и използваме населението като морски свинчета. После почват големите "открития" за гафовете в производството. Знаете ли кога ще се ваксинирам с отровата ви? Никога.

6

АнонимеН

преди 2 години

ПАДНАХА ИМ ПРОДАЖБИТЕ И СЕ ЧУДЯТ КАК ДА ИЗЛЪЖАТ , ЧЕ ПАК ДА ИМ КУПУВАТ НЕКАЧЕСТВЕНАТА СТОКА!

5

Анонимен

преди 2 години

Да питат Путин какво да правят за да избегнат съсиреците. Неговата ваксина също е с аденовируси, даже 2. Ако от маймунския аденовирус не получиш тромбоза, на следващата доза от човешкия шанса се ,множава по 2.

4

Анонимен

преди 2 години

Ваксина, от която може да гътнеш и не те предпазва от заразяване ами частично (60-90%) те пази от тежко боледуване... триумфа на фармацията. Хахахах.

3

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1Като ги знам дофтуряците и мисирките какви нагли лъжци са, случаите на тромбози най-вероятно са десет пъти повече от обявените, така че клони по скоро на 1 на хиляда. Ама тях ще ги обявят за инфаркти, инсулти.....аааа, НЕ, не са ваксите! Ваксаните добичета не *** от ковид и тромбоза

2

Анонимен

преди 2 години

Сега съсиреци ли ще лекуваме, настинки ли ще лекунаме..... Смех!

1

Анонимен

преди 2 години

Във Великобритания има 309 случая на тромбози от 33 милиона души, получили ваксината на "АстраЗенека". //////////////////////// Ай честито, нали беше едно на милион бря?