36

Митко Б.

преди 2 години

Тоо.. едно е да искаш, друго е да можеш , а трето и четвърто е да го направиш !

35

Читател

преди 2 години

Радвай се, че не си им в таргет групата.

34

Т

преди 2 години

Нещо като не става се изтегля от пазара и не се предлага. Много трудно да се измисли . Има странични , животозастрашаващи ефекти, не се пуска в употреба и толкова.

33

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

"Учени". Чуя ли тая дума се крия и завивам през глава. Кои са тия учени?Имена?Университети?Постижения? Доказуемост? Кръгове,в които се движат? Държави или частни лица,които спонсорират начинанията им? Геополитика зад учеността им? Няма да продължавам да изреждам,защото списъкът може да бъде попълнен от всеки. Къде беше и е науката, когато аз бях и съм на улицата, хранейки се с отпадъци? Защо аз съм по-силен от тази наука, щом никакъв вирус не ме лови,бидейки очи в очи с предполагаемата опасност?

32

Тhe man

преди 2 години

Едно е да искаш ,друго е да можеш а трето е да го направиш и четвърто е да има балъци ,които да повярват ,че искаш да можеш и ще го направиш!

31

преди 2 години

как ще оправят всичко те, веднага? поне посменете опаковката и толкоз. да хваща доверие. за всички, които вярват на официалните блюстители на ваксинацията - нали знаете, че това е прах в очите...

30

Анонимен

преди 2 години

Прилича ми на кварталния автомонтьор - дай да смениме това и ше видиме, ако не се опраи ше хоиш да купиш е онова и ако пак дава грешка, забутай тая до моргата и си купи нова кола.

29

Сат Н

преди 2 години

Нали нямаше съсиреци?

28

Анонимен

преди 2 години

Ама като може, защо не е предотвратено преди да се инжектираха милиони хора?! Може би нарочно? След два три месеца ще почне да се пише и за другите ваксини и какво точно правят (причинявят) а хората са вече инжектирани ...

27

Било...

преди 2 години

...САМО ХИПОТЕЗА. Тоест, не се знае знае ли се. . Сега ще експериментират с опитни зайци - ваксъри.

26

Леша

преди 2 години

До 22Няма добра "ваксина"Гледахме клипа с хакера който чрез спътник следеше приятеля си Льоша който е инжектиран със Спутник. Ето го, намира се на еди каква си ширина, в момента спи, има огромно количество данни за него и тнт. Изобщо не беше чипиран Льоша муа-ха-ха Казвам ви, хакерите ще са най големите робовладелци в НСР. Нали знаете, че наноботите могат да отделят LSD в организма? Сещайте се какво може да ви накарат да правите ако сте чипирани.

25

До 22

преди 2 години

Ами , като е толкова добра руската ваксина, защо кметът на Москва излезе с призив към московчани да се ваксинират ,А?! Явно руснаците са наясно, че ваксината не струва .

24

Леша

преди 2 години

Във Великобритания са инжектирани/кастрирани/чипирани 33 милиона души, в българия 20 хиляди. Познайте на кой ще принадлежи четвъртия райх? :]]

23

(-_-)

преди 2 години

За най-сигурно просто избягвайте да си бодете разни експериментални течности в телата. Който вече е безнадеждно облъчен и не може да проумее това, че тоя вирус не е по-опасен от някой грипни щамове - да тича да се дупчи!

22

Анонимен

преди 2 години

Руската нали не дава тромбози но тя пък не е демократична

21

Анонимен

преди 2 години

Мога да ви кажа с АБСОЛЮТНА сигурност че идната зима пак ще сме с маски и ще има нови ваксинации.Този вирус няма да си ходи скоро.Заразих се миналият март и сега пак съм заразен.Да, сега го минавам за 4-5 дни почти неусетно за разлика от миналата година когато го карах 2+ месеца но е факт че нито пребуледуване нито ваксини ще спрат този вирус.

20

Анонимен

преди 2 години

Къде е драмата? Да правят щом могат. Не само да лалат. Но не виждам смисъл - разписали са че не им пука какво ще стане с тях, нека тромботират.

19

Хитро

преди 2 години

Добър бизнес. Едно лекарство предизвиква болест и давай пари на учените и лекарите да измислят как да я предотвратят, като измислят ще се окаже че това предизвиква нова болест и пак ще има парички за тях. Хитро.

18

Анонимен

преди 2 години

Учени: Не можем да предотвратим липсите в мозъчната функционалност на ваксинираните

17

На тромбозните

преди 2 години

Ами извинявайте