14

абоната е на мо~~~ре

преди 2 години

До СащА пък тук пак някои получават куршуми като Митьо Очите, но се води спор за паркомясто.На брега бабаити вадят оръжие и заплашват определени хора.В момента няма туристи, но е пълно с кримиконтингент и полицаите не патрулира, поне за респект.

13

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

По цял ден влачат краци с ръце в джобовете и чоплят семки. Не полицаи, а супермани. А ако някое девойче го изнасилят и ги потърси за помощ,славните ни бранители я доизнасилват. Поне да почетат кскви исполини на обществото са били полицаите в Царство България.

12

Сащ

преди 2 години

Тука в САЩ ако не спреш на полицай получаваш куршум в гърба и ако евентуално оцелееш вземаш едни 4837626 години, след обжалването намалят с 50 :)

11

Плюете соца...но

преди 2 години

тогавашната милиция поддържаше ред, а такива кeлeмета бъха по ниски от тревата.Сега никой няма да ви защити, а ако си потърсите правата в Съда не се знае какво ще стане след дълго ходене по мъките.Тогава нямаше групи за сплашване, които отказват свидетели от показанията им.

10

Анонимен

преди 2 години

Бърза скорост, мощна скорост.... Ужас. Кой ги мисли тези словоблудства бе!!!!!?????

9

Жалко, но факт

преди 2 години

С толкова примерни шофьори, Ако подават оплакване, след всеки подобен инцидент -няма да им остани време за друго освен за писане на рапорти.

8

Cat

преди 2 години

Да накажат и полицаите!

7

Предприемач

преди 2 години

Дано този маторис се озове под някой тир или дърво още това лято. Това заслужава.

6

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 2 години

Тесните улички на градчето са задръстени с автомобили, много от тях на туристи и дългосрочни квартиранти.Въпреки пропусквателния режим с бариери и охранители, корупцията тук е страшна.Който подаде сигнал най-често е заплашван от и му се случват неприятни неща.

5

ДДРОнег

преди 2 години

Ми накажете и полицаите, които не са докладвали за инцидента :"Оказа се, че двамата полицаи, които са били застрашени от този инцидент, не са докладвали за него и дори не са тръгнали след извършителя. След като от МВР се запознаха със записа обявиха, че ще издирят нарушителя и той ще бъде наказан с цялата строгост на закона.". .. . . . . . . Я си спомнете Ставийски, искате този *** да сгази и хора ли , освен полицаи !!!

4

Анонимен

преди 2 години

В демократичния САЩ полицая с риск за живота си щеше да се хвърли под мотора ,да гътне дивака с мотор и оня да изоре асфалта а нашенските *** бягат настрана )

3

Анонимен

преди 2 години

Да не би Вежди Рашидов да се е качил на мотор. Какво стана с пробата му, изветря ли вече?

2

Едва?

преди 2 години

Прегази полицай-спаси човек!Всеки прегазен полицай-удар по мутрата на мафията!

1

Анонимен

преди 2 години

А страихливите полицаи ще ги наградят ли. че са си затраяли?