34

факт

преди 2 години

Мрежи, шипове, картечница и мотористите ще започнат да спират ...

33

Анонимен

преди 2 години

До Хайде, хайдеПрез есента бях свидетел как полицай от столичната служба КАТ се втурна да спре водач на лека кола , пресичайки на бегом пътя на колите в две ленти за движение на платното за Северна България... Как не го удари някоя кола направо се чудя. Не вярвам н-кът на КАТ на РДМВР - София град да го е учил да прави такива рискови кросове.

32

Анонимен

преди 2 години

Щом им се позволява...

31

Зомбайо

преди 2 години

Защо не приложите въпросното видео. Моториста изобщо не кара бързо, кара за задна гума което се води опасно каране. Полицая не му показва стоп-палка ясно се вижда че изобщо не държи стоп-палка в ръце. Статията е абсолютна лъжа. След като няма показана стоп-палка защо да спира.

30

Анонимен

преди 2 години

На мен едно ми става ясно - в БГ няма адекватен контрол на мотористите. Половината са без книжки, без изрядни мотори, без каски и предпазно облекло, въобще махленски се*яци. За сметка на това постоянно водачите на автомобили са им виновни и искат да ги газят, защото те видиш ли смятат, че им е разрешено да се мушат и да правят неадекватни маневри с несъобразена скорост. Крайно време е над някаква кубатура да се забранят за градски условия.

29

Ко? до 30

преди 2 години

И двамата полицаи бяха с мотоциклети.

28

д-р Дрегер

преди 2 години

Интересно, какво се очаква двама полицаи с мижава Кия да направят срещу моторист?- Да го спрат? - ми той да не е луд да спира.- Да го гонят? - лека кола срещу мотор над 250 куб. см е предизвестен провал, а и като го настигнат какво следва - да го блъснат и да го утрепят? Да го гонят докато му свърши бензина или се утрепе сам?- Да го докладват и издирват по номер? - че той 99% няма номер или номерът му е сгънат на две или скрит дълбоко в задния калник. Лицето е скрито в каска.

27

Ко?

преди 2 години

Моториста си намали до съвсем безопасна скорост, но полицая тръгна да го спира с гърди и на пича очевидно му писна и премина от дясната страна на полицая. И понеже дописката е постна да спомена, че изобщо не става дума за превишена скорост, изобщо не става дума за пистов мотор, а за крос машина. Нарушението на мотоциклетиста бе че кара извесно време на задна гума.

26

Хайде, хайде

преди 2 години

Понеже изгледах клипа, само да попитам какво търси полицая в средата на платното?! Не на лентата, а на пътното платно! Ок, нарушител, мяташ му палката, той не спира, гониш ли го, издирваш го по номер ли, там си има процедури. Но нито една от тях не допуска полицай да седи в средата на платното!

25

доэр

преди 2 години

Най-неприятното в ситуацията е именно недокладването, за което може да има няколко обяснения, всичките неприятни: да са го познали; проверили и разбрали че е човек на някой; не са съобразили да погледнат номера; мързел; некомпетентност или комбинация от тези причини. Гледах клипа, крайно *** изцепка на ***, която би трябвало да не остане без последствия.

24

Димов

преди 2 години

Хайде сега и полицаите да си поемат отговорността за неизпълнение на служебните задължения! Напоследък често си говори в медийното пространство за полицията в Пловдив :)

23

Анонимен

преди 2 години

До ПредприемачСпоко, нали знаеш, който търси- намира

22

Анонимен

преди 2 години

да сложат легнали полицаи през 150м и се прилючва с гонките, всички ще страдаме от това, но поне ще е малко по безопасно

21

someone

преди 2 години

Оказа се, че двамата полицаи, които са били застрашени от този инцидент, не са докладвали за него и дори не са тръгнали след извършителя.Хахаха , това ли ни е полицията ?? Тия са не за глоба или наказание , а за уволнение !

20

Анонимен

преди 2 години

Имам мАтор и къща с двор.

19

Анонимен

преди 2 години

Маторджия, бате.Как да ти е жал за такива...

18

Стария Джо

преди 2 години

Навремето бях гепал на съседа мотора симсон за да се изфукам една вечер пред гадже. Такъв бой ядох от милицията, че приключих с кражбите и с моторите също

17

123

преди 2 години

В България полиция няма. Те са си просто мафия на държавна заплата.

16

Анонимен

преди 2 години

Полюционерина е много стресиран. Затова пенсия на 35 и по двеста заплати накуп, за качествено лежане.

15

А защо ...?!

преди 2 години

Тоя лош моторист който качва видеа сега ще го издирим и ще му направим акт за 50 лв, че засрамва полицията !А защо не се направи проверка защо полицаите не са докладвали и не са го подгонили или пресрещнали?!Свикнали са само да клечат на камерите.Ситуация -отсрещната страна за да не чака на опашката на светофара, един "пич" газ в насрещното, Застава най-отпред на колоната и на всичко отгоре след като светна зелено засече патрулка която беше първа кола за направо. Дали имаше някаква реакция?!