40

Анонимен

преди 7 месеца

А починалите и увредени от ваксината?

39

Анонимен

преди 7 месеца

Глейте ся..!Русия винаги и права и света вода, а целият останал свят е ***.Нъл тъй, русофилски мършляци,?

38

Сплескан натовец

преди 7 месеца

хибридната война срещу Русия не спира ,вече няма съмнения че запада е обладан от тотално зло и самоунищпжение и иска да повлече и нас това е !

37

българин

преди 7 месеца

До: номер 34Да, знам го и това. Нямам представа. Според Уикипедия обаче (има карта на света), тези три държави са одобрили изцяло ваксината. Тези три държави, и само тези три!!! Никоя друга държава не е издала пълно и безусловно одобрение на ваксината и това го знаят и нашите власти! Прав си, до 2023-та година минимум тази ваксина (а и другите вероятно) са одобрени като експериментални. Затова искат "информирано съгласие". Но "Чукча не читатель..." нали знаеш вица?!

36

Пак по Борисовски 1

преди 7 месеца

Уж махнаха Бооклук Борисов, а пак продължаваме по Борисовски, да носим АРАБСКИ маски..Тия Ид.и.оти да вземат да си сложи- вълнен КОЖУХ, Вълнена ШАПКА и ШАЛ на главата. И накрая може да им сложим и една ЖЕЛЯЗНА маска, хваната с винтове... Както на някакъв затворник му сложили ЖЕЛЯЗНА маска, да не му гледат лицето , преди 700 години.

35

До 33

преди 7 месеца

Прав си . Но няма лекарство без поне една страница странични и всякакви действия . Айде да не пием антибиотици , че ще си унищожим вагиналната и чревната флора. Ей *** народ , много четене трябва .

34

41724

преди 7 месеца

Месеци наред наблюдаваме такава кампания срещу руската ваксина Спутник. При това я водят официални институции. По-рано четох, че кампанията срещу Пфайзер я води Астразенека. Явно с известно закъснение са се усетили, че е по-ефектно да вкарат руска следа. Противно е, защото фармацевтиката богатее на наш гръб. Войната между производителите на ваксини е за пазари и печалби. А през това време хора умират.

33

Свободен човек

преди 7 месеца

Оставете хората да решат искат ли, не искат ли ваксини и ако искат, да си изберат сами какви!А най-добре е, всеки да си ги купува от аптеката като грипните, вместо да създаваме милиардери с пари от нашите данъци. Свободната воля е всичко. Няма ли свободна воля, защо ми е такъв свят? Ще го разруша и съградя наново, или поне ще се боря за това.

32

Пак по Борисовски 2

преди 7 месеца

Тия , щом дори и арабските маски НЕ искат да махнат, не знам какво ще променят , ако вземат властта !! Всички араби и ол.игоф.рени с маски, ВЪН от парламента !!!

31

Анонимен

преди 7 месеца

До българин ... Какво "пълно одобрение" като тестовият период приключва на 31 януари 2023 г.? А прочете ли кои държави ИЗОБЩО не са се спогодили с фацър? Интересно е да се види... И да прочетеш защо е така.

30

българин

преди 7 месеца

Ора, вие английски знаете ли? Щото чета в сайта на Уикипедия информация само на английски език. На български я няма. А информацията е... да не кажем обезпокоителна, но със сигурност не е това, което ни се поднася тук в България. Та значи на въпроса: Кои са държавите, в които е издадено пълно разрешение за употреба на ваксината на Пфайзер конкретно? Ами... това са: Саудитска Арабия, Бразилия и Австралия. В останалите е само за спешна употреба!

29

Илюминат Иванов

преди 7 месеца

Значи тези искат да платят на инфлуенсърите, за да "обяснят, че смъртността сред ваксинираните с "Пфайзер" е почти 3 пъти по-висока от ваксинираните от "АстраЗенека".Не е ли логично да се потърси връзка с АстраЗенека, а не с Русия, Марс и илюминатите???? Русия ще дава пари, за да оправя имиджа на АстраЗенека. Не виждам логиката.

28

Анонимен

преди 7 месеца

Добре. Повярвахме. 2050 евро за клип. Аз мога да ги извадя. И защо точно 2050? Защо не 3000 евро? Това не са много пари. Meжду другото, сайтът на Fazze си работи.

27

Тва

преди 7 месеца

До Анонимене много добре щот кат ритнеш камбаната, един *** по-малко ще трови нета

26

Switzerland

преди 7 месеца

Тъпите всезнайковци как ще обяснят , че до днес са имунизирани с първа доза 4 830 495 граждани и резиденти в Швейцария. Или може би и швйцарците са *** и прости , че вече са ваксинираки 43.54% от населението. И моля ,, минусите ,, да са аргументирани.:)))))

25

Анонимен

преди 7 месеца

Тая статия не прави ли същото като онова, в което обвиняват руснаците?И от изток, и от запад - все дезинформация и пропаганда.

24

Анонимен

преди 7 месеца

Нели ме кефи :D Мине ли се 20:00 почва с големия черпак антируските бълвочи и фейкове.

23

Анонимен

преди 7 месеца

Вицът на годината! :D Тези ватенки съвсем откачиха...

22

Анонимен

преди 7 месеца

Толкова хубава ваксина, и ежеминутно се пускат по 10 страници дописки да обясняват колко е прекрасна и ефикасна и безвредна, и кеф ти бири, кеф ти понички, лотарии за боцнатите, и всеки критик се трие от фесбук и твитър, и все пак някак тия злокобни антивацъри успяват да промият мозъка на милиони и да прецакат кампанията, само с лъжите си от някакви жълти сайтове. А сега мистерия? Това са някакви мегаумове явно. Щом успяват да преодолеят рекламната и пропагандната кампания на мегафарма.

21

Анонимен

преди 7 месеца

На западняците нещо като не им върви или не им се удава все Русия им е виновна!