60

Христо Христов

преди 7 месеца

Странно защо линкът е скрит. Явно някой се страхува да не бъдат разкрити лъжите му...ПП. Лъжите и наглостта на урсулата, ек и ема всички ги видяхме.

59

нищо ново

преди 7 месеца

Е, ами ние си виждаме такива съобщения всеки ден по българските медии. Той Слави от това стана милионер. И затова се крие, защото в НС трябва да декларира доходите си.И трябва ли да отброявам служебното правителство и медийната подкрепа за Радев?

58

Анонимен

преди 7 месеца

Какво да правят руските завалии с тяхната недоработка Спутник V като сама по-себе си тя е много по зле от АстраЗенека. Случаите на съсиреци при ниски тромбоцити при Спутника е няколко раза в повече от АстраЗенека. Те затова Спутника никога няма да бъде признат в Европа.

57

Анонимен

преди 7 месеца

Хахха а "мислещата" част от българската нация се върза че ваксините са опасни и кара ковид като *** от тамбукту.

56

Анонимен

преди 7 месеца

Какво друго да очакваме от държава превзета от банда престъпници. Само престъпления и купища престъпни активни мероприятия. Вече като чуя думата Русия и ми се при сира.

55

Леша

преди 7 месеца

Кога са си спечелили доверие, че да го подкопават?

54

Късно

преди 7 месеца

Късно - Пфайзер вече платиха милярди за да оплюят Астра Зенека и успяха. Просто се сетиха навреме.

53

Анонимен

преди 7 месеца

Когато се появиха за първи път ваксините, срещу руската ваксина имаше много мощна кампания на СНН. Един от най-активните журналисти в тази кампания, който заклеймяваше всеки ден руската ваксина, Матю Чанс, в края на краищата си постави точно от руската ваксина.

52

До 54

преди 7 месеца

Няма смисъл, ама руснаците и китайците дават пари за манипулация на хората.

51

Анонимен

преди 7 месеца

Да, да. А, Земята е плоска.

50

Анонимен

преди 7 месеца

А хъ хъ хъ хъ хъ хъ хъ хъ хъ

49

Анонимен

преди 7 месеца

Търсенето на руската ваксина е много, много по-голямо отколкото руснаците могат да произведат и предложат. Защо тогава трябва да водят каквато и да е пропагандна война, след като продават всичко, което произведат, при това го продават гарантирано и платено още преди да е произведено. Това някак обезмисля написаното в материала по-горе, че атаката срещу Пфайзер идва от Русия - просто няма смисъл да вършат подобно нещо, от това няма какво да спечелят.

48

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 52 - това в Негрия, пардон Нигерия ли ще се прави?

47

Анонимен

преди 7 месеца

УНИЦЕФ са одобрили използването на руската ваксина за деца и са поръчали 100 млн. от руската ваксина, които по техните канали ще се разпространяват за поставяне на деца.

46

Thalidomide baby

преди 7 месеца

Боцкайте, всичко ще свърши добре

45

До 49

преди 7 месеца

Логичен отговор не прочетох. И още 100 пъти ще го пусна да знаят хората.

44

Българин

преди 7 месеца

Не знам какво плаща Русия, но срещу руската ваксина по нашите медии изчетохме толкова глупости и неверни твърдения. А срещу Пфайзер няма нищо.

43

боже...

преди 7 месеца

каква д.е.б.и.л.н.а пропаганда:"...ПРЕДПОЛАГАЕМА британска PR агенция с ОЧЕВИДНИ руски връзки". Някой има ли идея как нещо ПРЕДПОЛАГАЕМО, може да има ОЧЕВИДНИ характеристики?:)

42

Анонимен

преди 7 месеца

Тъпите всезнайковци как ще обяснят , че до днес са имунизирани с първа доза 4 830 495 граждани и резиденти в Швейцария. Или може би и швйцарците са *** и прости , че вече са ваксинираки 43.54% от населението. И моля ,, минусите ,, да са аргументирани.:)))))

41

българин

преди 7 месеца

До: номер 38Да, но номер 33 е прав и всичко което ти казва е разумно! Напълно съм съгласен с него! Всички тези ваксини са "измислени" прибързано и следователно са потенциално опасни. Да, те може да са много хубави. Да, те може да осигуряват имунитет. Но никой не знае още колко и колко дълго трае този имунитет. Виж, нямам място за няколко символа, но повярвай ми, следя официалната информация а тя е обезпокоителна. Трябва повече време за да знаем повече!