55

Анонимен

преди 2 години

Хахха а "мислещата" част от българската нация се върза че ваксините са опасни и кара ковид като *** от тамбукту.

54

Леша

преди 2 години

Кога са си спечелили доверие, че да го подкопават?

53

Късно

преди 2 години

Късно - Пфайзер вече платиха милярди за да оплюят Астра Зенека и успяха. Просто се сетиха навреме.

52

Анонимен

преди 2 години

Когато се появиха за първи път ваксините, срещу руската ваксина имаше много мощна кампания на СНН. Един от най-активните журналисти в тази кампания, който заклеймяваше всеки ден руската ваксина, Матю Чанс, в края на краищата си постави точно от руската ваксина.

51

До 54

преди 2 години

Няма смисъл, ама руснаците и китайците дават пари за манипулация на хората.

50

Анонимен

преди 2 години

Да, да. А, Земята е плоска.

49

Анонимен

преди 2 години

Търсенето на руската ваксина е много, много по-голямо отколкото руснаците могат да произведат и предложат. Защо тогава трябва да водят каквато и да е пропагандна война, след като продават всичко, което произведат, при това го продават гарантирано и платено още преди да е произведено. Това някак обезмисля написаното в материала по-горе, че атаката срещу Пфайзер идва от Русия - просто няма смисъл да вършат подобно нещо, от това няма какво да спечелят.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 - това в Негрия, пардон Нигерия ли ще се прави?

47

Анонимен

преди 2 години

УНИЦЕФ са одобрили използването на руската ваксина за деца и са поръчали 100 млн. от руската ваксина, които по техните канали ще се разпространяват за поставяне на деца.

46

Thalidomide baby

преди 2 години

Боцкайте, всичко ще свърши добре

45

До 49

преди 2 години

Логичен отговор не прочетох. И още 100 пъти ще го пусна да знаят хората.

44

Българин

преди 2 години

Не знам какво плаща Русия, но срещу руската ваксина по нашите медии изчетохме толкова глупости и неверни твърдения. А срещу Пфайзер няма нищо.

43

боже...

преди 2 години

каква ***.н.а пропаганда:"...ПРЕДПОЛАГАЕМА британска PR агенция с ОЧЕВИДНИ руски връзки". Някой има ли идея как нещо ПРЕДПОЛАГАЕМО, може да има ОЧЕВИДНИ характеристики?:)

42

Анонимен

преди 2 години

Тъпите всезнайковци как ще обяснят , че до днес са имунизирани с първа доза 4 830 495 граждани и резиденти в Швейцария. Или може би и швйцарците са *** и прости , че вече са ваксинираки 43.54% от населението. И моля ,, минусите ,, да са аргументирани.:)))))

41

българин

преди 2 години

До: номер 38Да, но номер 33 е прав и всичко което ти казва е разумно! Напълно съм съгласен с него! Всички тези ваксини са "измислени" прибързано и следователно са потенциално опасни. Да, те може да са много хубави. Да, те може да осигуряват имунитет. Но никой не знае още колко и колко дълго трае този имунитет. Виж, нямам място за няколко символа, но повярвай ми, следя официалната информация а тя е обезпокоителна. Трябва повече време за да знаем повече!

40

Анонимен

преди 2 години

А починалите и увредени от ваксината?

39

Анонимен

преди 2 години

Глейте ся..!Русия винаги и права и света вода, а целият останал свят е ***.Нъл тъй, русофилски мършляци,?

38

Сплескан натовец

преди 2 години

хибридната война срещу Русия не спира ,вече няма съмнения че запада е обладан от тотално зло и самоунищпжение и иска да повлече и нас това е !

37

българин

преди 2 години

До: номер 34Да, знам го и това. Нямам представа. Според Уикипедия обаче (има карта на света), тези три държави са одобрили изцяло ваксината. Тези три държави, и само тези три!!! Никоя друга държава не е издала пълно и безусловно одобрение на ваксината и това го знаят и нашите власти! Прав си, до 2023-та година минимум тази ваксина (а и другите вероятно) са одобрени като експериментални. Затова искат "информирано съгласие". Но "Чукча не читатель..." нали знаеш вица?!

36

Пак по Борисовски 1

преди 2 години

Уж махнаха Бооклук Борисов, а пак продължаваме по Борисовски, да носим АРАБСКИ маски..Тия Ид.и.оти да вземат да си сложи- вълнен КОЖУХ, Вълнена ШАПКА и ШАЛ на главата. И накрая може да им сложим и една ЖЕЛЯЗНА маска, хваната с винтове... Както на някакъв затворник му сложили ЖЕЛЯЗНА маска, да не му гледат лицето , преди 700 години.