75

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли сте тъпунгели, че да се вържите на "лошия английски с руски акцент ", с който са правени предложенията? В Русия има хора които говорят перфектно английски и ако правителството има участие, то ще е на перфектен език. Явна пропаганда за ачик балъци, дето кълват на гола кукичка.

74

Анонимен

преди 2 години

Рушко ли е не ми го хвали.Нещо полезно да са произвели за хората освен да дрънкат оръжия ?

73

ХПредполагащ

преди 2 години

Интересно. Руснаците весто да рекламират своята ваксина, взели че рекламират Астра Зенека. Тва четиво е за хептен балъци. Това че двете ваксини водят кампании една срещу друга няма нищо общо с РУСИЯ, ЗАЩОТО СТАВА ВЪПРОС ЗА МНОГО ПАРИ В САМИЯ ЕВРОСЪЮЗ, КОЙ ДА СПЕЧЕЛИ ПОВЕЧЕ КЛИЕНТИ. Драга рeдакция на Днес.Бг., не подценявайте Българите.

72

Анонимен

преди 2 години

ДАВАЙТЕ ***!!! ДА СТЕ БЕЗПОЛЕЗНИ В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ Е ВАШЕТО ПРИЗНАНИЕ!

71

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 2 години

До НаблюдателДушицата Путин си гледа интереса и благосъстоянието на народа, а такива като тебе лаят и проракуват че амен амен до 6 месеца Русия немедлено ще фалира и ще умурат на талази! Да ама не! Чети и виж че прираста им е 70/80 хиляди годишно!Къде ви намират такива разбирачи!

70

Наблюдател

преди 2 години

Душицата Путин за какво харчи парите на руснаците... Но всяко зло се връща. Русия ще оглави класациите по смъртност, въпреки фризираните данни.

69

Анонимен

преди 2 години

Тез ютубери, инфлуенсъри и блогъри трябва да бачкат каторга в Сибир. А тези тези дето им вярват - да правят пътища е Сахара.... Малоумшината ще затрие света

68

Анонимен

преди 2 години

Време за дежурната пръдня срещу Русия.

67

“Със или без”

преди 2 години

колосален бюджет, реално никой не му пука за лъжите на Големия брат.

66

Анонимен

преди 2 години

Препоръчвам на всеки да разгледа официалните данни, не статии, по темата и да сравни смъртните случаи. И ще видите че Пфайзер има и тъмна страна. Сега дали Русия е платила на въпросните или Пфайзер, за мен е все тая. Но има нещо ужасно съмнително в историята. Защото в момента и Мексико и Арженина и Бразилия публикуват техни данни от ваксинацията с всички ваксини (защото те не подбират) и резултатите са много интеренси. Пфайзер и Модерна водят по странични реакции дори и на АстраЗенека.

65

Анонимен

преди 2 години

Ъъъ, данните които UK публикува показваха, че смъртността на Пфайзер е същата като АстраЗенека. Това го видях с очите си. След това от Мексико пуснаха данни, при които смъртността от Пфайзер беше наистина смущаващо висока. Тая партенка е непроследима, реално може и Пфайзер да са си я поръчали. Защо? Защото ваксината на Пфайзер е касичка на богатите, производството й струва жълти стотинки, а я продават доста скъпо. Русия че няма да пробие в ЕС, няма. Защо тогава ще плаща за тая кампания?

64

neon7

преди 2 години

До StrikerПрав си за Файзера . Журналята да си взамат бележка

63

neon7

преди 2 години

Пфайзера е номер едно по смъртност в ЕУ ! Който не вярва да си го провери в EUDRA VIGILANCE -5368 deaths and 170 528 injuries 08/05/21.Да не отварям дума,колко много случаи са прикрити !

62

Striker

преди 2 години

Това, че Просия е пълна дупка го знаем всички и не е изненада. Все пак Кремлинското джудже е известно със страхлив нрав и действа подмолно с полоний, новичок и подобни средства. Ама драскачите: - ВЗЕМЕТЕ НАУЧЕТА ТАЯ Ш..ана ваксина най-накрая! Няма такъв медикамент Пфайзер! Има фазер, ама то е друго нещо, хахах! Има Pfizer или на български - ФАЙЗЕР! Също така няма Пхилип и Пхиладелпхия.

61

Анонимен

преди 2 години

Пуснах някои неща в Гугъл и намерих по-предна статия, обясняваща това като търговска война между Астра-Зенека срещу Файзър, след това цялата западна преса започва да намесва Русия. Много неща са съмнителни - първо Русия много добре знае, че по никакъв начин не може да наложи тяхната ваксина във Франция, така че едва ли ще се занимават с това; и второ професионалната мрежа ЛинкедИн е забранен сайт за ползване от руснаци. Авторите са забравили да прибавят Баширов и Петров този път.

60

Фантомас

преди 2 години

До 46. Няма такова нещо. До момента инжектираните са под 3 милиона и половината от тях са само с една инжекция. Желаещите рязко намаляват с времето.

59

Анонимен

преди 2 години

Такааа, щом се дават маса пари на ПР агенции във Франция за да дискредитират най-успешната за сега ваксина срещу ковид, колко ли дават руските бандити на ПР агенции в България за да пропагандират руския свят и да защитават Русия от непрестанните едневно извършвани руски золуми по целия свят.

58

Анонимен

преди 2 години

Единственият недостатък на руската ваксина е ,че надписът ''Първа в света одобрена ваксина'' трябва да е по-голям и разположен на централно място.Другите неща да с дребен шрифт на задната страна на опаковката

57

нищо ново

преди 2 години

Е, ами ние си виждаме такива съобщения всеки ден по българските медии. Той Слави от това стана милионер. И затова се крие, защото в НС трябва да декларира доходите си.И трябва ли да отброявам служебното правителство и медийната подкрепа за Радев?

56

Анонимен

преди 2 години

Какво да правят руските завалии с тяхната недоработка Спутник V като сама по-себе си тя е много по зле от АстраЗенека. Случаите на съсиреци при ниски тромбоцити при Спутника е няколко раза в повече от АстраЗенека. Те затова Спутника никога няма да бъде признат в Европа.