95

СЕРЕГЕЙ

преди 2 години

...руснаците никога не крадат,а винаги си вземат каквото ѝ е нужно и никога не лъжат,ты като те просто така си дишат...

94

те са майтапят

преди 2 години

а хайванската руска ваксина хич не я купуват..ха.ха.ха.ха

93

Дебил

преди 2 години

До ДодоАко беше следил информациите за Новичок, щеше да знаеш, че формулата му я има публикувана в Интернет. Има количества в Чехия, Полша, Германия, Великобритания, САЩ. Защо решиха, че руски агенти са отровили някого с новичок е една голяма загадка. Когато твърдиш, че някой е направил нещо си задай въпроса - кой има полза от това? Всичко останало е пропаганда и промиване на малкото останали мозъци в Европа. )))))))

92

Анонимен

преди 2 години

Мдааааа. Русия освен да плаща за тероризъм и дезинформация няма нищо, с което може да убеди хората в каквото и да било.

91

ББ

преди 2 години

и има ли значение от какво ще умрем по дяволите???предпочитам битката за честта и достойнството си,пред навеждането пред убийци и диктатори...милиарди сме...да закрием скапаният Свят...Време е!!!или Справедлив или да го убием!!!Аз съм Свободно Човешко Същество!!!няма да робувам на Путин,Меркел и Китайско-Севернокорейски убийци...Справедлив Свят...или ни убийте по добре!!!

90

ББ

преди 2 години

разбира се,че руснаците и китайците възможността им е ...пропагандата...САЩ подцениха този фактор,тръмп обяви на американците да пият белина...на света,че първо американците...настрои света срещу американците...платено през Дойче Банк от Путин...милиарди невинни по-света умират жертва на амбициите за "безсмъртие"на ръководители на Велики Държави като Китай и Русия...убиват собствените си сънародници...какво да очакваме..."чуждите"...това е нелепо и престъпно...или Война...или...Война!!!

89

Свиня

преди 2 години

Боже дали има още тъпоъгълници да се връзват на подобни глупости....а и си мисля че още нещо ужасяващо може да се напише за русия....например че масово си изнасилват жените при това най безотговорно без презерватив.....

88

Кой има полза?

преди 2 години

До а добро утро: "Кой има полза от цялата тази дезинформация"? Ясно е кой - производителите на ваксини. Става дума за печалби за милиони.......... "Борбата е безмилостно жестока, борбата, както казват, е епична".

87

а добро утро

преди 2 години

При положения, че главата на Русия е човек, който е работил в пропагандата на КГБ по време на комунизма, какво може да се очаква? Русия освен с пропаганда, каква друга сила има? От къде мислите тези по форумите къде плюят всичко западно си вземат парите? Кой им плаща? Кой има полза от цялата тази дезинформация? Кой има полза хората да са скептични към Европа. Да ЕС не е идеален, обаче е не 100% а 100 пъти по добре от азиатските кочини

86

Улянов

преди 2 години

Още Ленин го е казал : Колкото по-зле толкова по-добре !!!!!

85

хахаха

преди 2 години

Някой ги бил помолил на лош английски. хахаТази новина в САЩ може и да минава, но тук сме България и имаме повече от една мозъчна клетка. Английският език е един от най-лесните и най-разпространените. Ако някой е решил да удря по имиджа на Пфайзер, то със сигурност ще си намери човек, говорещ перфектно английски. Виж ако си ваксър "ще клъвнеш". Те и на отрова "кълват", така че няма да се учудя. Бийте си Пфайзера, страхувайте се от Ковид и се заключете вкъщи, за да може Били да е доволен и богат.

84

Анонимен

преди 2 години

А я си представете, че именно Пфайзер стои в основата на това и просто са дали някой лев на въпросните блогъри да кажат, че уж някой им предлагал пари да говорят против ваксината им. Изобщо няма да се учудя. Между другото не е нужно някой блогър да ми обяснява, че има смъртни случаи от Пфайзер, аз си го знам. Ясно е само едно. Фармаиндустрията печели от болни, а не от здрави хора и ако може да ви излекува от болестта Х, но същевременно да ви разболее от Y, Z и т.н., то... :) ... Боцкайте се...

83

Анонимен

преди 2 години

До Нищо новоАми, след като вече си компрометирал АЗ, за да компрометираш другата, просто трябва да кажеш, че е по-опасна от АЗ.В случая АЗ и Пфайзер губят.Печели трета страна. Познай кой?

82

Нищо ново

преди 2 години

да "обяснят, че смъртността сред ваксинираните с "Пфайзер" е почти 3 пъти по-висока от ваксинираните от "АстраЗенека"? Не е ли по-логично за тази пропаганда да стои фирмата, която произвежда Астра-Зенека? Или зад всичко трябва да търсим руска връзка?

81

да,да ама не

преди 2 години

До 87 ХПредполагащМосковски салон за красота е общото в тази жълтина! Там май уж бил адресно регистриран единия от на Астра Зенека и Пфайзер ММА бойците!?

80

дърт

преди 2 години

До Вова 92В този "коментар" има "само" десетина грешки.

79

Дебил

преди 2 години

Едва ли им пука в РФ от тези простотии ))). Продадоха технологията на Китай, Южна Корея и още няколко държави. Имат си още няколко варианта за домашно ползуване. И след като Европа отказва да разреши руската ваксина в Европа възниква един простичък въпрос: Защо да харчат пари за ютюбъри, блогери, инфлуенсъри и други дизайнери? ))))

78

Анонимен

преди 2 години

политиците в Европа в детската градина ли ходят та не разбират че ще ги атакуват по най-долен начин производителите на калпавите векторни ваксини. Тия в Европа нещо живеят в измислен свят на приказките и ние сме им се доверили да ни управляват. Те по добре европейските политици да пишат приказки за деца.

77

Анонимен

преди 2 години

Дай боже всички евро-атлантици да се ваксинират с Пфайзер и съответно да ни отърват от зловонието си. Ама те не го правят, а само призовават народа да го прави.

76

Вова

преди 2 години

Нармальна. Инача никой няма да покупает наши ваксини, без аналогав в мире, и ща падладея