53

пояснение

преди 2 години

До БандитАй сиктер страхливецо се скрий в джамията София на Ердоган.........................Дори по новините на БНТ го даваха как Александър Лукашенко се обръща към Путин с думите цитирам дословно но по памет:"Путин,прекрати тая истерия и върни Крим на Украйна".......преди изборите пък залови руски силоваци от "ВАГНЕР" изпратени от Путин с цел да му попречат да спечели изборите

52

Анонимен

преди 2 години

И наш Радев мечтае да стане като Лукашенко

51

Анонимен

преди 2 години

Либералчетата са там където им е мястото - в зандана !

50

WTF

преди 2 години

Руските *** днес са много дейни в коментарите. Лошо, че рублите, които ви дават, вече нямат никаква стойност :)

49

Имат ли психо ГОРЕ 2

преди 2 години

До славянинНордическия трактор ЛУКАШЕНКО е комунист с главен съюзник Китай.....и Путин на когото се изрепчи че трябва да върне Крим на Украйна ......после Путин изпратил руската специализирана бригада "ВАГНЕР" да му попречи да спечели изборите и накрая милиционерка дисидентка Наталия Тихонова с "МИСИЯ ЧУЖБИНА"........червеният цирк другари червенотиквеници от БКП на село Микре

48

Бандит

преди 2 години

В Украйна показаха снимка на този в военна униформа на фашиският отрят "Азов" и с картечница в ръка.Снимката е от Донбас!?

47

Блах

преди 2 години

Китай и Индия - 3 милиарда. Още милиард и нещо в южна Америка. Прибавяме една Русия и получаваме 5 милиарда. Държави в които Беларус изнася поташ и изкуствени торове. Честно ли джудже като ЕС го плаши с някакви санкции ???

46

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Каквото си е посял това ще пожъне !

45

Анонимен

преди 2 години

До 56Заплата мака цените ниски !Това сметна ли го !***, аз живея в Белорусия и моите наблюдения, България е маса години назад!От твоето Ямболско село явно не се вижда добре!

44

Гад

преди 2 години

Предател и то страхлив в самолета е плакал да его предават на властите...

43

Санкцията

преди 2 години

Де да знам. Беларус природен газ и нефт си има. Пшеница си отглежда, пък ако не стигне си има обща граница с Русия. Метали, технологии и военна продукция също получава от Русия. Изнася си продукцията в Китай, Русия, Индия, южна Америка и някаква част в САЩ и Канада и то на зелено - предплаща се с година напред. Какъв глад, какъв апокалипсис редите за Беларус.

42

Анонимен

преди 2 години

Това е полски агент !Мачкай тези ***!Скоро и у нас!Я ми напишете за Виник, Асандж и хилядите арестувани по същата схема !!!!!!

41

славянин

преди 2 години

Лукашеску този път настъпи яко мотиката и ще свърши като колегата си Чаушеску! Средностатистическият белорусин определено предпочита да е част от запада, а не част от Русия, в нея той вижда само един окупатор!

40

Зозо

преди 2 години

Беларус е с по-малък БВП от България и заплата 300лв. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

39

до 51

преди 2 години

Обясни го това на 25 милиона ако не се лъжа са вече жителите на С. Корея!Преди не много години бяха доста повече, но и те се учат да се хранят с пропаганда!

38

Има ли психо ГОРЕ

преди 2 години

НОРДИЧЕСКИЯ ТРАКТОР Александър Лукашенко да не се подиграва на ДЖАМИЯТА СОФИЯ на членовете на Червена-БКП-България.....Беларус е бивша ПОЛША и си имат дори литовско и латвийско малцинство...Преди изборите Ал.Лукашенко арестува хора от бригадата "Вагнер" изпратени от Путин да му пречат да спечели изборите....Лукашенко ли сам си назначи Наталия Тихонова подбирайки я от собствените си ченгета за дисидент както и горните софиянци щото е ВЪЗМОЖНО и още как но само на турчина прилапал Карабах се смее

37

Анонимен

преди 2 години

Хубаво момиче язък

36

до 50

преди 2 години

Ако не ти го нарисуват на карта и с илюстрации няма да разбереш!Иска се IQ над 75

35

до 45

преди 2 години

Офф, кажи бе дете на природата, кажи какви санкции ще им изпраскат? Дай да чуем точно какво ще се случи, че Беларус да гладува?

34

до 44

преди 2 години

С и без това преялите Руснаци ще си ядат торове май на минус 30 градуса зимата!