93

не си е ходил

преди 2 години

До Анонимен 113 А, той комунизма няма как да си е отивал някога, след като и до днес навсякъде са пак членове на БКП и агенти на ДС! Член на БКП е и Бибитко, който "демократично" и еднолично /щото е демократ/ ви управляваше до вчера.... *** ти си си мълчал тогава...

92

а в гърция не рева

преди 2 години

А майка му никак ли не се тревожеше като "детето" с приятелката си ЛЕТУВАШЕ В ГЪРЦИЯ с ПАРИЧКИ ОТ подобни ГНУСНИ ПРЕДАТЕЛСТВА? Избягал , емигрант уж, пък НА ПЛАЖ? Същия като "колегата" Наддавални, дето в 5 звездни хотели снима измишльотини за Русия, а сега РЕВЕ! Айде всичкото платен протестър в затвора!

91

Анонимен

преди 2 години

Към някои във форума: Не знам, защо защитавате един диктатор, какъвто е Лукашенко? Не мога, да повярвам, че комунизмът се завърна в България. Толкова бързо ви изпра мисленето.

90

Анонимен

преди 2 години

Шашавия им президент каза, че момчето се канело да залее с кръв Беларус.Требе много да си изперкал да дробиш такива неща.Сега чекаму Путин да въведе войски както навремето СССР влезе с войски в Унгария, Чехия, Полша.За д пазел достиженията на революцията.

89

Анонимен

преди 2 години

Обаждането че на самолета има бомба, е дошло от Швейцария!!!

88

българин

преди 2 години

Този с бялото на устата,ми прилича на 2 тия " Навални"!-:))) Това май става " професия" вече а?

87

Анонимен

преди 2 години

А кой ще спаси Асандж?

86

Анонимен

преди 2 години

Агенти на ЦРУ. Всички знаем какви са наказанията за шпионите ;)

85

Анонимен

преди 2 години

А га лапаха кифтееата ни рИваха, за всяко нещо се заплаща в тоя живот. *** им колеги *** пък да знаете, че като публикувате опорни точки е добре да ги нагодите към българските мерни единици, иначе стадото може да види кой е ви е господаря, примерно в България "мили" не ползваме, още сме на километри

84

Мили терористчета

преди 2 години

Такива са съгласно действащото законодателство на държавата Беларус, срещу която са извършили престъпленията си. Такива са и съгласно правните принципи, заложени в законодателството на "цивилизованите" държави, които сега се борят за свободата на своите агентчета на неуспялата "цветна революция".Всичко останало е лицемерна алабалистика.

83

ЕЛИ

преди 2 години

ИСКАХА ДА УБИЯТ ЛУКАШЕНКО

82

ПОМНЕЩ

преди 2 години

Реджеп Тайп Ердоган като гостуваше на Доналд Тръмп в САЩ направи следното изказване пред американските масмедии което ще цитирам недословно а като опит за внушения:"НИЕ ТУРЦИТЕ СМЕ БИВШИ ГРЪЦКИ,БЪЛГАРСКИ,РУМЪНСКИ И ПРОЧИЕ РОБИ И АНГЛОАМЕРИКАНЦИТЕ ВИНАГИ ПОМАГАТ САМО НА ХРИСТИЯНИТЕ И НИКОГА НА ТУРСКИЯ ЕТНОС СЪС/ТОЯЩ СЕ ОТ РОБИ НА ХРИСТИЯНИТЕ НО СМЕ СВИКНАЛИ С ТОВА ЛОШО ОТНОШЕНИЕ НА ГОЛЕМИТЕ ШЕФОВЕ КЪМ ТУРЦИТЕ"

81

Анонимен

преди 2 години

"Във видеото момичето признава, че е редактирала канал в Telegram, който публикува лична информация на белоруски полицаи. Дори и това да е вярно, едно е ясно - тя говори по принуда.".......................................... Нарича се самопризнание за извършено престъпление, което означава, че арестът е оправдан. Каква "принуда" какви пет лева...

80

Анонимен

преди 2 години

Нека да уточним "журналистическата" му кариера. Издирва от Фейсбук роднините на полицаите в Белорус и публикува адресите на полицаите, имената на техните жени и деца с призив да бъдат тормозени и убивани. Тези списъци със снимките на жените и децата на полицаите и призиви за тормоз и убийство е тероризъм по всички международни закони. Доброволец в Украйна като е палил домовете на етнически руснаци с коктейли ***. За такава дейност в САЩ ще получи най-малко 600 години затвор.

79

Анонимен

преди 2 години

В най-добрия случай поддръжниците на санкциите може да успеят да прокарат отказа на някои авиокомпании да лети през беларуска територия, но това е изпълнено със сериозни загуби за операторите (най-малкото поради увеличение на разхода на гориво и времето за полет). Ситуацията на авиационния пазар вече не е много добра (заради коронавируса) и е малко вероятно компаниите да решат да предприемат такава стъпка.

78

Анонимен

преди 2 години

Аууу спасете го )а що си навира носа където не му е работа ,да го пратят при нивалния на гости

77

Нешивачка на БКП

преди 2 години

До ШИЗОФРЕНИЯОууууууу......;БГ протестърите са петолъчка със сърп и чук на фона на червеното турско знаме на партия ГЕРБ..................ясно...........но се информирай защо великият дисидент Алексей НАВАЛНИ е още в руския затвор................ЦИТИРАМ НЕ ПО ПАМЕТ ИЗКАЗВАНИЯ от САЩ И БРЮКСЕЛ:""АЛЕКСЕЙ НАВАЛНИ ИМА СУМАТИ АНТИЕВРЕЙСКИ ИЗКАЗВАНИЯ И В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ТРЯБВА ДА ГО НАГРАЖДАВАМЕ И ДАЖЕ ПОДКРЕПЯМЕ"

76

Анонимен

преди 2 години

скоро и в България така ще затварят по политически причини

75

Анонимен

преди 2 години

Защо дъщерята на шефа на ДАНС е надзорник в БНБ, назначена преди да е завършила образование с квалификация: шафнерка на автобус?

74

Самальот ф16

преди 2 години

Протасевич е бил член на неонацисткия батальон "Азов" в Украйна, освен виден протестър и шеф на канал.Тъй че сега като гледам, е попаднал точно, където най-малко му се е искало.Ама като се зъбиш на медведя, требва да знаеш , че може и да те докопа и тогава няма бегане.