68

Анонимен

преди 3 години

А помните ли ,че когато беше пикът на епидемията в Италия първо дойдоха някакви китайски специалисти и ефектът беше никакъв.После дойдоха на помощ руски специалисти и те помогнаха на италианците,а не китайците!И колкото и да казват,че сме в челните места по смъртност такива картини като в Италия у нас нямаше.И дано и да няма,защото трагедията не е свършила!

67

Анонимен

преди 3 години

Институтът по вирусология в Ухан съществува от 1956 година.Бил Гейтс тогава е бил на 1 година.Престанете да пишете глупости.Не съм фен на Гейтс,но той се занимава с други дейности.А и такъв институт освен да е държавен и да е под пълният контрол на китайската държава друго няма как да е истина.Китайските управляващи са вкарали в затвора първият лекар офталмолог който е алармирал за разрастването на епидемията и там той е загинал!Никой друг освен Китай не е виновен за тази трагедия!

66

Анонимен

преди 3 години

Защо се правят всички учени по свата на утрепани ? Бил Гейтс е патентовал корона вирус преди доста години и естествено , че американските служби го пуснаха в Китай.

65

уф

преди 3 години

Учените не си задават тези въпроси,те са наясно.Може би някои ученици от 2 -ри клас да се питат,дали вирусът е пуснат или не.

64

Анонимен

преди 3 години

Толкова ли са ***, че да си задават такива въпроси ако това е научният потенциал на планетата тежко ни горко от към наука.Да се обърнат с въпрос към нашият велик мамематик как се казваше, а Витанов той ще им врътне няколко математически варианта на този сложен въпрос.

63

Хемус

преди 3 години

Пич какво те бърка г-н Адолф!?Предсказа ли бъдещето на Европа!?След толкова години май излезе прав!?Просто беше неудобен,затова го обявиха за злодеи!Чети трудовете му,без грам пропаганда е написал много истини,които са факт!

62

до 62

преди 3 години

Оказва се,че си прав! Намерих статията.За пореден път призовавам всички да не купуват никакви китайски продукти. Ако хората в целият свят постъпят така само след няколко месеца Китай ще бъде друга държава!Само световно икономическо ембарго срещу Китай би могло да промени Китай отвътре.Това ще принуди и корпорациите да изнесат производствата си извън Китай както например постъпи Самсунг!

61

Гуантанамо е Куба

преди 3 години

Човек като чете тези материали и забрави кой е фактическият собственик на лабораторията в Ухан, може да обвини "режима" на Фидел Кастро и за безобразията в концентрационния лагер на територията на базата в Гуантанамо.

60

Анонимен

преди 3 години

Китайците избиват хора по целият свят както Хитлер през ВСВ.И няма да се учудя ако списание Time обяви за човек на годината Си Зин Пин ,както през 1938 са обявили Хитлер за човек на годината.

59

Хемус

преди 3 години

Икономическата война САЩ-Китай и ефектът на бумеранга!

58

Джон Сина

преди 3 години

извинявамса за вироса

57

Анонимен

преди 3 години

Ааа и прилагателното "мр ъсно" се заменя със звездички. Ха ха ха

56

Анонимен

преди 3 години

Явно и мо дератор е *** дума. Заменят я със звездички. Ха ха ха.

55

Анонимен

преди 3 години

Целия процес по създаването на Ковид е описан през 2015 VOLUME 21 | NUMBER 12 | DECEMBER 2015 nature medicine.Коментарът бива моментално изтриване от *** на сайта. Така, че побързайте да я намерите.

54

Леша

преди 3 години

Кантарджиев каза, че в България няма и 20 хилияди инжектирани. Ето в тези моменти съм горд, че съм българин!!

53

Анонимен

преди 3 години

'Кой друг вирус е подпалил така света че чак самолетни компании фалираха. Кой друг вирус не изчезва вече година. Това ако е обикновено вирусче щеше ли да убие милиони.'Чумата, Испанският грип и още няколко. Такива пандемии се случват на практика през 100 години и последната е била през 1918-та (Испански грип, до 50 милиона жертви за 2 години, много по-зле от Ковид).

52

Анонимен

преди 3 години

До 50 Професор Кухавейски, какви проблеми има Китай с изхранването на населението, че аз не знам? Знам, че Китай произвежда пшеница - 124 млн тона , ориз - 215 млн т, царевица -260 млн т, соя - 20 млн т. Или общо 620 млн т основни храни и 88 млн т месо. Друго не знам

51

Анонимен

преди 3 години

Обикновено вирусите се изолират за да се изследват! Досега вируса не е изолиран - факт! С някакъв синтез на rNA-части се опитват да сензибилизират човекопитеците т. е. нас! Формулата на синтеза е обаче строга тайна, за да не може някой който разбира да им намери грешките! Знаете какво е ROI-то (return of investment) на software и медицинската инвестиция по Бил Гейтс? При софтуера възвръщаемостта е между 3-7 пъти, а медицината е над 100 пъти! Който разбрал, разбрал!

50

Анонимен

преди 3 години

Че е изпуснат от лабораторията до пазара, беше ясно от самото начало. Че е пипан, също е много вероятно, защото шефката на лабораторията е публикувала сама трудове за пипани вируси много преди това. Изпуснат е обаче най-вероятно не нарочно, а от некадърност и лоша хигиена, за което също има доклади отпреди него. Целта също няма как да е "редуциране на населението", смъртността е твърде ниска и няма нищо общо с антракс или ебола например.

49

IQ 3.14

преди 3 години

то е ясно че е изтекъл, и че го хванаха в ухан а не са го правили там, най вероятно. въпроса е дали има връзка с взрива на руска лаборатория октомври 18, до китайската граница или е нов "биотероризъм" и за това съзнателно се дезинформира обществото.