34

Анонимен

преди 2 години

Живяла съм в Кралството и изобщо не се шегуват. Лично писъствах на викове "диво животно" при вида на обикновена коза... а и възрастните не излизат от района в който живеят. Имах позната съседка, която никога не беше ходила до центъра на Лондон, а беше на 50 г. Бая задръстени са обикновените англета. Дано да са се пооткрехнали с Интернет обучението и да им е хрумнало, че има и друго, освен тик ток!

33

Дедо Кмет

преди 2 години

- Я! Виж, сърничка!!!- Възкликна тя А я глеъм козъта у двора и си викам "Тая е прекалено гражданка за мене."

32

Пъъъъъъъъъъй...

преди 2 години

И ся ко...?

31

преди 2 години

То пък щото българите могат да различат коза от овца или крава от ***...Още преди повече от 20 години мои съученици ги бъркаха, силно се съмнявам сега да е по-добре.

30

Джедай Мастър

преди 2 години

До ДО УченЧестно казано, не разбирам как тоя тиквен лайnар може да се квалифицира за пожарникар. Пожарникар е благородна професия. Пожарникарите рискуват живота си, за да спасят животи и имущество. Как виждате страхливата Тиква да е пожарникар? Той е просто голямо кравешко.... Сещайте се какво.

29

ДО Учен

преди 2 години

Пожарникар от Банкя по-добре ли е?

28

Учен

преди 2 години

Ъхъ! На Острова бяха завършили онези в Оксфорд , дето ни "оправиха" за 800 дни и останахме без *** след тях ! Сега са дошли нек'ви завършили в Харвард - същата па.сми.на - те дори за 90 дни ще ни оглозгат джобовете ! Тази крадлива тълпа, начело с Фигуранта , е гаранция за национална катастрофа !!! Тези неща може да ги разбере и ученик от 3 -и клас в с. Славяново !

27

Сплескан натовец

преди 2 години

Че те децата на запад не знаят вече кой пол са бе и на коя планета се намират,неолибералната политкоректна "образователна" система има заслуга за това! !

26

Мдаааа

преди 2 години

Хайде малко по полека!Попитах класа на дъщерями за посоката север като основен орентир.Няма да ми стигне мястото да напиша глупостите които чух!Ученици 6 клас,стана ми тъжно!Бях гост по тяхна покана в час по география!

25

Слънчарски

преди 2 години

До Анонимен 27 Явно те е подминало това "велико соц обучение", като ти гледам пунктуацията. Освен, ако нямаш някаква сериозна алергия към запетаи и тирета? Или са те учили на ромският принцип - само устно, без никаква писменост? Иначе, ако не е никоя от тия две причини, явно никак не е било "най доброто от най добрите".

24

Слънчарски

преди 2 години

"Авторката" на статията-превод, преди да беше започнала да се излага така глупаво, да беше потърсила за 30 секунди в интернет за въпросното училище, Westminster Primary Academy, за да разбере, че то е за деца от семейства в неравностойно положение.... Dnes.bg много взе да затъва напоследък с фалшиви и измислени новини. А преди беше по-скоро надежден. :'(

23

Анонимен

преди 2 години

След години като пораснат и като заемат някоя министерска длъжност ще видите какви чудесии ще измислят. На козата ще викат куче на коня крава на овцата коза и така нататък. А като излезнат от острова и отидат в друга държава ще се репчат и викат. Я глейте колко сме велики.Да велики тъпигьози. Като соц обучението нямаше никъде по света. Най доброто от най добрите. Децата знаехме всичко още преди училище. А в училище се доосъвършенствахме. Попитайте сега някой ученик какво знае за животните.

22

КуниМен

преди 2 години

По-страшното е че бъркат трансджендър преименувал се Бритни с истинска жена.

21

Анонимен

преди 2 години

българчетата са умни, докато учат.като пораснат затъпяват и почват да не разбират за какво са се родили.

20

Нелегален

преди 2 години

https://bbc/news/science-environment-57174581 ----//// (Отправка към оригиналната публикация.) Забележете за какви училища става въпрос, на колко години са децата и на КОГО са деца, с какво оперение и прочее.

19

Анонимен

преди 2 години

Явно става дума за деца от някое училище за "бързо развиващи се". В останалите случаи някой журналист в бритиш пресата е запълвал дупки във вестника си.

18

Анонимен

преди 2 години

Което не може да се отрече на соц- образованието е че бе по-напред от западното. Още преди 30-40 години имахме "зелено училище " и момичета и момчета бяхме равни- в часовете по труово ни учеха да готвим, да шием , да боравим с ток и т.н.

17

Ops

преди 2 години

Тъпанарите, който са в управлението на Света...Добре че напоследък станаха малко по-красива нация!

16

Анонимен

преди 2 години

Няма им нищо, туй са англичанчета, от тях половината са инди, паки, муслум и нига. Важното е да знаят кой е Мухамад, в краен случай поне Мухарем и още по-важно кой е Мравин, Мравун и тн Мравинелка, Мравиндулка, семейната половинка на Мравинелка, които са си осиновили малкия Мравун, Мравин или Марвин.

15

ДеГенерата Сър

преди 2 години

Кръвосмешението не прощава! За справка - Юдеи-Семитите!!