54

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не се тревожете за англичаните - те обикалят целия свят, кеф им в Европа, кеф им в Щатите или в Нова Зеландия и т.н Не се тревожете за образованието им, наред е, гледайте нашата кочинка да я пооправимПодобни статии ми напомнят репортажи и статии по комунистическо например в Паралели - колко зле било положението в САЩ или друга западна страна - бездомни, безработни,стачки, а при нас само някакви гръмки успехи и преизпълнени петилетки се отчитаха

53

D

преди 2 години

Колкото и да се опитват да ги изкарат про*сти, за да изпъкнем ние, това няма как да стане. Който н е ебил там само той не знае как учат в училищата там. Айде спрете да хвърляте прах в очите на хората.

52

Shark

преди 2 години

Абе вие за тях не берете грижа. Гледайте си нашите, че са масово неграмотни. И после ги уреждат по министерствата да раздават грамоти!!!!

51

ca

преди 2 години

Преди 30-на години почти всеки имаше живи баби и дядовци, които живееха на село и са ходили там за някой уикенд или лятото и така са видели какво е коза, овца, кон, крава, кокошка. Сегашните деца вече имат баби и дядовци, които живеят предимно в града, така че е нормално, но и тъжно, че техният досег с природата е силно ограничен. Написаното се случва и тук в България.

50

аз

преди 2 години

Жалкото е че българчетата, дори и да знаят какво е кон и крава пак ще живеят по-зле от връстниците си в Англия

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47"Масово завършват 12ти клас". Що се пънеш да тролиш като нямаш представа за английската образователна система? Неква *** специалистка по всичко. Няма проблем да се кефиш на измишльотини, помага ти да понасяш мизерното си и и безполезно живуркане.

48

Православен славянин

преди 2 години

Ехехеехехххе милите трансдрендърчета

47

ДДРОнег

преди 2 години

Абе не ми се вярва статията да е истина !!!Нито вярвам, че дете не е виждало морето, ако живее в морски град, нито вярвам да нямат пари за кола или градски транспорт !!!Колкото да не познават животните на девет години - това може да го приема, но с големи резерви !!!Ако е статията е истина - е, не , не искам такъв живот за мен и децатга !!!

46

Анонимен

преди 2 години

Може да не знаят какво е патица, но знаят какво е Путин!

45

ДДРОнег

преди 2 години

Това вярно ли е :"Ким казва, че много родители нямат автомобили или не могат да си позволят обществен транспорт." ?!

44

Ученик

преди 2 години

Вероятно тези неграмотни деца учат в Оксфорд.

43

панелен човек

преди 2 години

В БГто нема как да няма допир с природата. Половината улици са си кални, кучета бол, коне тук таме. Бе добра природа си имаме в градските среди.

42

Гроби Таласомо

преди 2 години

Мойто чаавъ, понеже немаше баби *** гледат и досега го мъкна с мен из планините и из селата там, дето все още гледат секви животни. Та там е видело неща, дето, неговите кифльорни връстници нема да видат нивгаш;))) Еуропската цивилизация убива!

41

Анонимен

преди 2 години

Че то тук в Англия само фалшива стока и ооолигофрени ... Даже се чудя учителката как общува с родителите ....

40

Сифилисчо

преди 2 години

Добре че тук има някаква природа и паркове останали от комунизма, че щеше всичко да е в хотели, подпорни стени и жилищни кооперации, и в предвид и БГ образованието, щеше да е доста критично.

39

Хм

преди 2 години

Ясно, ама на острова от бая време бъркат мъжко и женско, та, да им измислят там некой проект за разликите крава-бик и кон-кобила. Щото първо промиват мозъка на дечурлигата, че нямало Мравчо и Мравка, а само Мравин, после олеле.

38

Православен славянин

преди 2 години

Умни като краварчетата ,една крачка да направи от входната врата и не знае как да се прибере :))))))

37

Анонимен

преди 2 години

На ЮК не ни интересува! Ние искаме нашите деца да са будни и начетени!

36

е, случва се

преди 2 години

И аз във втори клас виках в захлас "мамо, виж тази козичка" на крайпътно магаре.Вярно е, че днешните са още по-отдалечени от природата, но я се опитай да им вземеш таблета за час-два...

35

Анонимен

преди 2 години

Това да им беше дупката в знанието, да кажеш : "Странници". Масово завършват 12ти клас хора които немогат да четат.Nine million adults in the UK are functionally illiterate, and one in four British five-year-olds struggles with basic vocabulary.За Щатите да не говорим. Но не се безпокойте. Ние ще ги настигнем бързо.