23

Адвокати без граница

преди 2 години

Търсете и второ мнение. От тук пари няма да Ви вземем, особено ако става въпрос за смъртен случай. Вървете напред, откажете ли се всичко губи смисъл. И е добре да се свържете с пострадали от други подобни случаи. Най-малко - създайте прецедент!

22

Главанак

преди 2 години

Съчувствам на близките ! Но в милата ни Татковина да търсиш справедливост- това е илюзия , утопия, лудост , или както искате го наречете!

21

Възмутен

преди 2 години

Адвокатите са взели пари, включително и съдията/прокурора по делото! Кога ще разследват тия адвокати за доходи и чущество! Взели са пари от обвиняемия, то е ясно като бял ден! На третата година вади нови доказателства, и те видиш ли са приети от съда! Колко нагъл трябва да си? Съдията и той!

20

Анонимен

преди 2 години

Семейството на починалия да не се отказва. Кръвнииата е около 150 000лв за 2016 г. Да продължават със Съда и да го проследяват.

19

Анонимен

преди 2 години

Любомир с руската култура/ така се решават спорове и в Русия/ е съден от Българско правосъдие. И резултата е Мърляв. Законите на ЕС за България се бавят и така смъртността ни се увеличава.

18

Анонимен

преди 2 години

Няма справедливост, няма съд.

17

Анонимен

преди 2 години

Май само лично могат да му потърсят отговорност.

16

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте за Герп!

15

Анонимен

преди 2 години

По принцип евгемизмът "направил му забележка", означава, че го е напсувал на майка. Не че оправдавам виновния за убийството. И освен това "починал" не може да се употребява за умрели от насилствена смърт. Убит или пребит до смърт. Починал...ще кажеш, че с удоволствие се е разделил с живота.

14

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Щом го знаят кой е справедливостта е в техни ръце.Да почакат година две и на убиеца Крумов - Крумово закони.Хич не е трудно да се раздаде възмездие, ама трябват топки. Ако чакаш съда ще си останеш с паленето на свещи по годишнини и задушници.Осъзнавам колко грубо и несправедливо звуча ама това е положението Минке.Живеем бандитско олигархичната джунгла България.

13

Близките

преди 2 години

Да се обърнат към адвокат Макаров, ще реши проблема със сигурност.

12

Киро Рамбото

преди 2 години

Няма как да оправдаят обвиняем за убийство просто така. Някакъв сериозен рушвет е даден или пък има друга причина, която не знаем и няма как да разберем.

11

Анонимен

преди 2 години

Тва ако беше през соца , тариката да е излежал вече 1/10 от присъдата си в белене , това е тежко наследство от времето след соца и Герб умник.

10

Веско

преди 2 години

До АнонименНищо не си разбрал - той си е умрял сам, никой не е бибиткал, понеже човекът е бил стюард на мач и не е бил там изобщо.

9

Анонимен

преди 2 години

Нещо не разбрах как е станало убийството.Единият е бипнал с клаксона, а другия е умрял.Така ли?

8

Анонимен

преди 2 години

Така работи правосъдието в България, ако си невинен ти съсипват живота от влачене по съдилища, а ако си виновен те пускат. За жалост това не е единствената система работеща по тоя начин. Искаме реформи, каквито никой не е имал топки да направи вече 30 години.

7

ДДРОнег

преди 2 години

Често единственият начин на обикновен човек в България да получи справедливост е на принципа "Направи си сам" ... И един американски съдия го е практикувал, така че сигурно е демократичен ...

6

Анонимен

преди 2 години

Е те тоо е свирил мача за другият отбор.

5

Анонимен

преди 2 години

Кво соц време бе урот 2021 сме ти и до 3010 може да живееш в соца

4

Анонимен

преди 2 години

Тва ако е държава здраве му кажи , убива човек от бой на улицата пред свидетели 5 ГОДИНИ няма присъда 5 ГОДИНИ забележете и накрая невинен , гррбави тролчета нали тиквената държава много добра бе.