28

Анонимен

преди 2 години

Какво ли няма да направят псевдопатриотите само и само за да са във властта!!! политически простутки ,пак искат да лапнат някъв член!!!

27

Анонимен

преди 2 години

Псевдо патриоти, обирачи кукли. Включиха се вкупом в схемите за обир на държавата , естествено съвсем законно.По добре никога за тях държавна ясла.Но за жалост все още имаме бальци за тях

26

Анонимен

преди 2 години

Тия никога повече нетрябва да помирисват власт и парламент. Мразя ги много. Гласувах за Божков и пак за него ще гласувам

25

Стекоха се там

преди 2 години

Където им е мястото

24

Анонимен

преди 2 години

Оттеглянето на лидерите от листите е стъпка в правилната посока, но не е достатъчно. Трябва тези лидери да се оттеглят и от ръководствата на съответните партии. И тогава може би ще има пълно обединение на българските националисти.

23

Анонимен

преди 2 години

Тия знаят много добре,че няма да влязат в парламента.,но ги блазни държавната субсидийка,която ще си делнат след изборите.Затова трябва промяна в закона и партии,които не са влезли в парламента ДА НЕ ПОЛУЧАВАТ СУБСИДИИ!!!Откъде на къде аз ще финансирам някакви извънпарламентарни групи,от които нищо не зависи.

22

Деливерски

преди 2 години

Сбирщина,която ще прави калъбълък на 11-юли,след което ще се приберат по домовете си с подвити опашки.Няма прости българи,особено от възрастното поколение,да повярват на тези лъжци и демагози.Единствено и само те мислят за дебелите си банкови сметки и дебелите си търбуси.Тези "патриоти"винаги обещават това,което може да баламоса неориентираната част от обществото,която става все по малка.Спокойствие, сигурност за възрастните хора по селата,с това влязоха в 45-тия парламент.Лъжа,от а до я!

21

Анонимен

преди 2 години

Патриот е,душа дава,за наука,за свобода,но не свойта душа братя,а душата на народа.

20

Анонимен

преди 2 години

Тея още не са схванали, че народът не ги ще и няма да видят парламент вече. Продажници нещастни.

19

Анонимен

преди 2 години

Какви патриоти са тия? 4 години ги гледахме каква патерица бяха! Дано народа не е забравил и да ги изпрати на сметището, където им е мястото.Е, доста от тях и в затвора!

18

Анонимен

преди 2 години

"Българските патриоти" вече са неотменна част от доганизацията на българската политика.Първо се скри Доган и бутна отпред Карадайь, след него Бацо мина под прикритие и пусна отпред Митов, а сега и "патриотичните" главатари ще си определят аватари.Вчера тръгна слух,че и Слави ще участва в доганизацията, като бутне отпред Тошко Африкански.Доганизация и сламени хора, това ни чака. Напомня ми за времето отпреди 30 г., на сламеният човек проф. Беров.

17

анонимен

преди 2 години

браво.А дано не влезете!

16

Анонимен

преди 2 години

Нали бяха патриотите вмро,атака и нфсб.възраждане на Костадинов са по добри и политиката им е противна за хазарските роми банкери глобалисти.

15

Анонимен

преди 2 години

И аз съм патриот.Гласувайте за мен.Тия си мислят,че щом сами са се нарекли патриоти и хората тутакси ще им повярват.Само че,в библията пише "по делата им ще ги познаете".Е,познахме ви,не се напиняйте напразно.

14

Анонимен

преди 2 години

Значи,шкембе войводата,който продаваше на македонците български паспорти иска да гласувам за него.Само терасата му струва колкото един апартамент.А колко е присвоил само той си знае.И оня,де.Винкела,който направи бутафорната ограда за много пари и която е паднала още през януари и никой не си направи труда да я оправи-и той иска да гласувам за него.Алкохолика,дето хвърляше по хората пиратки и ги поливаше с вода-и той се гласи пак да ни клати.За Магарешки даже не ми се говори.

13

ПЕРНИК

преди 2 години

В България се идентифицираха Две Партии на Чужди Държави - ДПС и ВМРО .ДПС работи в интерес на Турция , ВМРО в интерес на Сърбия . ВМРО систематично убеждават всички Гоце Делчев и Българската Азбука са македонци .ДПС систематично усвоява територии на България .Тези две сепаристични партии се финансират от съответните Държави .Но - да ви кажа за Пернишкия Винкел - ако се наложи ще го развъртим - Перник е единствения Областен Град без Джамия и Турци , *** ни са български (няма турски ) .

12

Анонимен

преди 2 години

И тия си мислят,че освен родата им,някой друг ще гласува за тях.Е,срещу някой и друг лев може и да излъжат част от малцинствата,но похарченото ще бъде на вятъра,пред вид разочарованието на хората от тях.

11

Анонимен

преди 2 години

Точно тоз дето дрънча тенджери пред лицето на Тошко ли изтъпанихте на главна снимка :)))) ПатрЕоти са, нема спор че крадват :))

10

Анонимен

преди 2 години

Никога повече власт на тия шарлатани и пияници, хвърлящи бомбички по мирни граждани

9

Анонимен

преди 2 години

И това няма да им помогне.Баш "патриота" шкембе войвода ни загроби с 3 милиарда лева за американски таралясници и беше готов да даде още 3 милиарда за още от същото.А през цялото време беше сол т..к на вожда и изпълняваше всичките му прищевки.Затова никога повече власт на тия,а също и на ония.