31

Анонимен

преди 11 месеца

Какво ли няма да направят псевдопатриотите само и само за да са във властта!!! политически простутки ,пак искат да лапнат някъв член!!!

30

Анонимен

преди 11 месеца

Псевдо патриоти, обирачи кукли. Включиха се вкупом в схемите за обир на държавата , естествено съвсем законно.По добре никога за тях държавна ясла.Но за жалост все още имаме бальци за тях

29

Анонимен

преди 11 месеца

Тия никога повече нетрябва да помирисват власт и парламент. Мразя ги много. Гласувах за Божков и пак за него ще гласувам

28

Стекоха се там

преди 11 месеца

Където им е мястото

27

Анонимен

преди 11 месеца

Оттеглянето на лидерите от листите е стъпка в правилната посока, но не е достатъчно. Трябва тези лидери да се оттеглят и от ръководствата на съответните партии. И тогава може би ще има пълно обединение на българските националисти.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Фашистите от днес цензурираха българските пааразити по-долу.

25

Анонимен

преди 11 месеца

Българските ***.

24

Анонимен

преди 11 месеца

Тия знаят много добре,че няма да влязат в парламента.,но ги блазни държавната субсидийка,която ще си делнат след изборите.Затова трябва промяна в закона и партии,които не са влезли в парламента ДА НЕ ПОЛУЧАВАТ СУБСИДИИ!!!Откъде на къде аз ще финансирам някакви извънпарламентарни групи,от които нищо не зависи.

23

Деливерски

преди 11 месеца

Сбирщина,която ще прави калъбълък на 11-юли,след което ще се приберат по домовете си с подвити опашки.Няма прости българи,особено от възрастното поколение,да повярват на тези лъжци и демагози.Единствено и само те мислят за дебелите си банкови сметки и дебелите си търбуси.Тези "патриоти"винаги обещават това,което може да баламоса неориентираната част от обществото,която става все по малка.Спокойствие, сигурност за възрастните хора по селата,с това влязоха в 45-тия парламент.Лъжа,от а до я!

22

Анонимен

преди 11 месеца

Патриот е,душа дава,за наука,за свобода,но не свойта душа братя,а душата на народа.

21

Анонимен

преди 11 месеца

Тея още не са схванали, че народът не ги ще и няма да видят парламент вече. Продажници нещастни.

20

Анонимен

преди 11 месеца

Какви патриоти са тия? 4 години ги гледахме каква патерица бяха! Дано народа не е забравил и да ги изпрати на сметището, където им е мястото.Е, доста от тях и в затвора!

19

Анонимен

преди 11 месеца

"Българските патриоти" вече са неотменна част от доганизацията на българската политика.Първо се скри Доган и бутна отпред Карадайь, след него Бацо мина под прикритие и пусна отпред Митов, а сега и "патриотичните" главатари ще си определят аватари.Вчера тръгна слух,че и Слави ще участва в доганизацията, като бутне отпред Тошко Африкански.Доганизация и сламени хора, това ни чака. Напомня ми за времето отпреди 30 г., на сламеният човек проф. Беров.

18

анонимен

преди 11 месеца

браво.А дано не влезете!

17

Анонимен

преди 11 месеца

Нали бяха патриотите вмро,атака и нфсб.възраждане на Костадинов са по добри и политиката им е противна за хазарските роми банкери глобалисти.

16

Анонимен

преди 11 месеца

И аз съм патриот.Гласувайте за мен.Тия си мислят,че щом сами са се нарекли патриоти и хората тутакси ще им повярват.Само че,в библията пише "по делата им ще ги познаете".Е,познахме ви,не се напиняйте напразно.

15

Анонимен

преди 11 месеца

Значи,шкембе войводата,който продаваше на македонците български паспорти иска да гласувам за него.Само терасата му струва колкото един апартамент.А колко е присвоил само той си знае.И оня,де.Винкела,който направи бутафорната ограда за много пари и която е паднала още през януари и никой не си направи труда да я оправи-и той иска да гласувам за него.Алкохолика,дето хвърляше по хората пиратки и ги поливаше с вода-и той се гласи пак да ни клати.За Магарешки даже не ми се говори.

14

ПЕРНИК

преди 11 месеца

В България се идентифицираха Две Партии на Чужди Държави - ДПС и ВМРО .ДПС работи в интерес на Турция , ВМРО в интерес на Сърбия . ВМРО систематично убеждават всички Гоце Делчев и Българската Азбука са македонци .ДПС систематично усвоява територии на България .Тези две сепаристични партии се финансират от съответните Държави .Но - да ви кажа за Пернишкия Винкел - ако се наложи ще го развъртим - Перник е единствения Областен Град без Джамия и Турци , *** ни са български (няма турски ) .

13

Анонимен

преди 11 месеца

И тия си мислят,че освен родата им,някой друг ще гласува за тях.Е,срещу някой и друг лев може и да излъжат част от малцинствата,но похарченото ще бъде на вятъра,пред вид разочарованието на хората от тях.

12

Анонимен

преди 11 месеца

Точно тоз дето дрънча тенджери пред лицето на Тошко ли изтъпанихте на главна снимка :)))) ПатрЕоти са, нема спор че крадват :))