40

до бай Ганьо

преди 3 седмици

Много ви е кисело май това грозде :D как спите вечер не знам

39

Возил си се

преди 2 години

До ИванНа бащата ти на жигулата си се возил...

38

Иван

преди 2 години

Влязъл съм в абсолютно всички моделит на Тесла и абсолютно никоя не ми харесва.

37

Анонимен

преди 2 години

Най-ефтино...:) смях! Спомням си в Канада БМВ Тата който идваха от Мексико сглобени на третият ден бяха на гаранционен сервиз!! Щото са по-евтини, а хората който искаха нормална кола си поръчваха директно от Германия, въпреки че е по - скъпо, въпреки, че ти трябват 1 тон документи европейско производство кола да влезе в Северна Америка, въпреки, че контейнерът е 4000$! Така, че ефтиното Винаги излиза Скъпо!!!

36

yui

преди 2 години

тези "ЕКО" Тесли са като пластмасови играчки с грозен дизайн. Като сложим процеса на производство и последващото бракуване на батериите и добавим, че основно ползват въглища за производството на ток става така, че с настоящите високи изисквания при безнзиновите и дизелите са много по ЕКО от Теслите.

35

Бай Ставри

преди 2 години

Карайте си теслите ,язе ще си карам пасата на село ,нито винетка,нито данък,нито преглед и застраховка ми искат,нафта ще има я от трактор я от някой Тир крадена ,а вий си мислете че сте био и еко а вие се возете на новото у Софето ,язе си сакам старият и здрав дръгел.

34

аз да ви обадя

преди 2 години

Нищо им няма на "Тесла" , хубави и са перфектни за малка държава като нашата, защото с 400-450 км пробег си тип-топ. Проблемът е че дават дефекти а на Балканския п-в още нямаш официален сервиз , което ще рече че чакаш месец-два за да ти сменят каквото и да е.

33

Смърфа У

преди 2 години

Просто е! Ходил съм и стояхме към 20 дена до Осло и беше меко времето. Норвегия има много разнообразен климат. На север не вярвам да е имало случай ел кола да върви в лошо време, защото карат вседеходи и почти камиони 4х4. Ако е и снежно трябва да налееш нафта до капачката и две туби, защото може да те търсят два дена. Ако си с ел кола трябва да имаш поне брадва и кибрит. Смърф..ха,ха

32

Анонимен

преди 2 години

В България е най-евтино от целият свят бее,всеки, повтарям всеки получава Тесли безплатно.

31

Анонимен

преди 2 години

До У"А някои пак са ни баламосват с Норвегия, но не казват в кой район ползват колата и стои ли на улицата нощем, защото Осло и района има мека зима."Nordkapp мaмкa ти загубена! Какво означава мека зима? -3 градуса през деня и -11 през нощта топличко ли ти е? Или ще караш в Сибир? В Българи има 1 пърт на 5 години -15 градуса и то е за нощ или две, когато ти казват ДА НЕ КАРАШ. Защо само опонирате бе, смърфове нещастни?!?

30

Анонимен

преди 2 години

50k евро съм назад от на Мъск глупостите, ще си карам немската тупалка

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27Що за глупсоти? Защо не те трият? Когаот аз кажа някаква лъжа, маха се веднага ...

28

Анонимен

преди 2 години

До УТо един нов Голф с екстрите и двигател, дето ще качи баира, ако сте двама души в колата, струва 60 000 лева ...

27

У

преди 2 години

34970евро= около 68191,50лв, според статията, кое е му е евтиното? А някои пак са ни баламосват с Норвегия, но не казват в кой район ползват колата и стои ли на улицата нощем, защото Осло и района има мека зима. Да видят какво е да имаш ел кола в Москва-има хиляди клипове в нета, замръзнал капака и понеже не е топъл и не става за каране. Знаете зимата колко държи телефона-нищо, а това трябва и да се топли. Тези коли са излишно скъпи, трябват по малки и градски. За дълъг път още не са готови.

26

Анонимен

преди 2 години

Около Париж показаха как хиляди занемарени електромобили гният на открито и никой не се интересува от тях. Разбра се и коя е причината. Това са батериите, чиято подмяна се оказва доста скъпа.

25

Споделям

преди 2 години

Понеже нямам време да ходя по сервизи и да се ядосвам с някакви ***, ще си купя Тойота- пестиш и време, и нерви , и пари. Бях голям фен на мечока, но откакто започна производството им извън Германия , се пренасочих към японските коли и не съжалявам. Вече 22 год карам само такива и съм щастлив.

24

Анонимен

преди 2 години

Най-евтино може да си купим тесла в железарския магазин...

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 21Българина си харесва стария клънкър който го е паркирал пред блока.

22

Анонимен

преди 2 години

Като е толкова хубава, защо ми в хвалат? Разбирам, да говорят за Рено, Пежо , Ситроен, ами то Тесла, да им се начудиш на акъла. Като има балами, да си ги купуват.

21

манго

преди 2 години

Най евтино можеш да си купиш тесла на женския пазар в София.