39

Возил си се

преди 11 месеца

До ИванНа бащата ти на жигулата си се возил...

38

Иван

преди 11 месеца

Влязъл съм в абсолютно всички моделит на Тесла и абсолютно никоя не ми харесва.

37

Анонимен

преди 11 месеца

Най-ефтино...:) смях! Спомням си в Канада БМВ Тата който идваха от Мексико сглобени на третият ден бяха на гаранционен сервиз!! Щото са по-евтини, а хората който искаха нормална кола си поръчваха директно от Германия, въпреки че е по - скъпо, въпреки, че ти трябват 1 тон документи европейско производство кола да влезе в Северна Америка, въпреки, че контейнерът е 4000$! Така, че ефтиното Винаги излиза Скъпо!!!

36

yui

преди 11 месеца

тези "ЕКО" Тесли са като пластмасови играчки с грозен дизайн. Като сложим процеса на производство и последващото бракуване на батериите и добавим, че основно ползват въглища за производството на ток става така, че с настоящите високи изисквания при безнзиновите и дизелите са много по ЕКО от Теслите.

35

Бай Ставри

преди 11 месеца

Карайте си теслите ,язе ще си карам пасата на село ,нито винетка,нито данък,нито преглед и застраховка ми искат,нафта ще има я от трактор я от някой Тир крадена ,а вий си мислете че сте био и еко а вие се возете на новото у Софето ,язе си сакам старият и здрав дръгел.

34

аз да ви обадя

преди 11 месеца

Нищо им няма на "Тесла" , хубави и са перфектни за малка държава като нашата, защото с 400-450 км пробег си тип-топ. Проблемът е че дават дефекти а на Балканския п-в още нямаш официален сервиз , което ще рече че чакаш месец-два за да ти сменят каквото и да е.

33

Смърфа У

преди 11 месеца

Просто е! Ходил съм и стояхме към 20 дена до Осло и беше меко времето. Норвегия има много разнообразен климат. На север не вярвам да е имало случай ел кола да върви в лошо време, защото карат вседеходи и почти камиони 4х4. Ако е и снежно трябва да налееш нафта до капачката и две туби, защото може да те търсят два дена. Ако си с ел кола трябва да имаш поне брадва и кибрит. Смърф..ха,ха

32

Анонимен

преди 11 месеца

В България е най-евтино от целият свят бее,всеки, повтарям всеки получава Тесли безплатно.

31

Анонимен

преди 11 месеца

До У"А някои пак са ни баламосват с Норвегия, но не казват в кой район ползват колата и стои ли на улицата нощем, защото Осло и района има мека зима."Nordkapp мaмкa ти загубена! Какво означава мека зима? -3 градуса през деня и -11 през нощта топличко ли ти е? Или ще караш в Сибир? В Българи има 1 пърт на 5 години -15 градуса и то е за нощ или две, когато ти казват ДА НЕ КАРАШ. Защо само опонирате бе, смърфове нещастни?!?

30

Анонимен

преди 11 месеца

50k евро съм назад от на Мъск глупостите, ще си карам немската тупалка

29

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 27Що за глупсоти? Защо не те трият? Когаот аз кажа някаква лъжа, маха се веднага ...

28

Анонимен

преди 11 месеца

До УТо един нов Голф с екстрите и двигател, дето ще качи баира, ако сте двама души в колата, струва 60 000 лева ...

27

У

преди 11 месеца

34970евро= около 68191,50лв, според статията, кое е му е евтиното? А някои пак са ни баламосват с Норвегия, но не казват в кой район ползват колата и стои ли на улицата нощем, защото Осло и района има мека зима. Да видят какво е да имаш ел кола в Москва-има хиляди клипове в нета, замръзнал капака и понеже не е топъл и не става за каране. Знаете зимата колко държи телефона-нищо, а това трябва и да се топли. Тези коли са излишно скъпи, трябват по малки и градски. За дълъг път още не са готови.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Около Париж показаха как хиляди занемарени електромобили гният на открито и никой не се интересува от тях. Разбра се и коя е причината. Това са батериите, чиято подмяна се оказва доста скъпа.

25

Споделям

преди 11 месеца

Понеже нямам време да ходя по сервизи и да се ядосвам с някакви ***, ще си купя Тойота- пестиш и време, и нерви , и пари. Бях голям фен на мечока, но откакто започна производството им извън Германия , се пренасочих към японските коли и не съжалявам. Вече 22 год карам само такива и съм щастлив.

24

Анонимен

преди 11 месеца

Най-евтино може да си купим тесла в железарския магазин...

23

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 21Българина си харесва стария клънкър който го е паркирал пред блока.

22

Анонимен

преди 11 месеца

Като е толкова хубава, защо ми в хвалат? Разбирам, да говорят за Рено, Пежо , Ситроен, ами то Тесла, да им се начудиш на акъла. Като има балами, да си ги купуват.

21

манго

преди 11 месеца

Най евтино можеш да си купиш тесла на женския пазар в София.

20

Анонимен

преди 11 месеца

Интересно ми е, как само в България никой не харесва Tesla, при положение че във всяка друга страна едвам смогват да ги продават?