29

Анонимен

преди 2 години

Вие гнясажиите специално, моля ви не правете НИЩО ако ви откажат спирачките. Света има нужда да се отърве от плазмодии като вас.Благодаря предварително!

28

Тони

преди 2 години

Как ще гасиш на 140 км/ч двигател и ще дърпаш ръчна. *** ли сте. Най-добрият съвет е да напомпаш спирачката няколко пъти. Тоя, дето пише долу първите два съвета, ако го беше пробвал, сега нямше да пише глупости под статията.

27

Н1

преди 2 години

За софтуерните коли не знам, гледах как се мъчиха да запалят напразно една Тойота и един от майсторите се сети, че липсва панела на управлението, а компютъра не пали без кормило, свързаха няколко жици и запали. Но мога да кажа за Моску 408 И, мод. 1978.1.ръчна2.ниска предавка и гасиш3.търсиш меко препятствие, това ни го обясняваха като карах курса 76 г.Във филма "Фантомас" има такава ситуация, Жан Маре кара Симка без спирачки, накрая се заби в един курник. Абе, да пази Господ.

26

Korean soup

преди 2 години

До Анонимен 23: Ако изгасиш двигателя, ще ти се блокира волана и при 120 км/ч напр. ще си като летящ и вероятно въртящ се ковчег. Да не говорим, че при гасене на двигателя ти се блокира и пeдала на спирачката, та дори и да е имало малък шанс да проработи, с гасенето този шанс се изпарява.

25

Анонимен

преди 2 години

А снимката с косматите краци и ръце какво общо има, освен с мокрите сънища на авторка?

24

5KOV

преди 2 години

Свършвам вътре ...

23

Анонимен

преди 2 години

Ако ви откажат спирачките веднага напуснете автомобила през шибидаха!

22

Анонимен

преди 2 години

Полезна статия, в която е изпуснат основния момент - а именно кога разбираме, че не ни работят спирачките. Когато сме със 140 на магистрала обикновено не си играем с пeдa*ла на спирачките, освен ако не трябва светкавично да намалим/спрем, а в тази ситуация човек не би имал време дори да се паникьоса.

21

Анонимен

преди 2 години

Когато ти откажат спирачките, гасиш двигателя и превключваш на възможно най-ниската предавка. Когато скоростта падне до около 50, превключваш на втора скорост. Автомобила ще спре сам. Тая за кви шишета писала тука не я знам. Ако откажат спирачките - това е технически проблем а не предмети в краката на шофьора.

20

Хммм

преди 2 години

А ако колата е с автоматична скоростна кутия и без "ръчна"? Авторът дали иска да изтества съветите си на магистрала? А дали иска да тества и в София?Много смешни идеи за запълване на пространство. Явно хонорари се раздават на количество, не на качество.

19

Чича Ви Митко

преди 2 години

Като ти откажат спирачките, усилваш клаксона!

18

Анонимен

преди 2 години

Събуждаш се леко омокрен и викаш лелее какво стана и изведнъж виждаш, че статията е написана от Не...лата с правописните дефицити!

17

Анонимен

преди 2 години

Такива статии са много опасни. На вашата съвест ще тежи, ако съветите са погрешни. Толкова ли не се замисляте преди да ги пишете, експерти по всичко?! Има хора, които са достатъчно глупави, за да направят всичко, което казвате. Седнала там някаква и пише ли, пише за глупавата си надница, без да си давам сметка, че пише за жизненоважни неща.

16

Анонимен

преди 2 години

...изключиш ли двигателя оставаш без управление.

15

Свинаря

преди 2 години

Ако спирачките ви откажат, дърпате леко ръчната, ако и тя не работи, смъквате на възможно най-ниска предавка и изключвате автомобила, но не въртите ключа докрай, за да не се заключи воланът.

14

Щерю

преди 2 години

Ако спирачките Ви откажат и хвърчите по нанадолнището със 150 км/ч. трябва да извадите резервните спирачки от багажника и за отрицателно време ги монтирате на мястото на старите. Ако нямате спирачна течност ще трябва, тъй както сте без спирачки, да минете покрай магазин или бензиностанция с външни стелажи и като хвърлите точно приготвените пари да грабнете шишета със спирачна течност. Добре е, в бързината да вземете с правилния DOT. Затова е нужен тренинг, опит и набито око. Това е накратко...

13

Анонимен

преди 2 години

Пак ***, пак неграмотно написано, пак пълни глуспоти.

12

Stoyanov

преди 2 години

Не се учудвам че статията е от Нелито. Няма и какпка представа от автомобили, обаче ръси статии.

11

Stoyanov

преди 2 години

Може да си коментирате много, но повечето сте каруцари. Какво значи да ти откажат спирачките. Първо това помислета, а после коментирайте.

10

Анонимен

преди 2 години

До Жо.Че ти си имал реликва . Дано си го запазил. Само 274 бройки има произведени.