315

Анонимен

преди 2 години

Ще извадят фактите за подслушванията, г-н Плевнвлиев, не се тревожете. Само на изборите за парламент да спечелят антиГЕРБ партиите и всичко ще си отиде на мястото. Все някой от изпълнителите от ДАНС ще "пропее" и тогава на някои ще им припари под краката. Ние, българите, сме податливи на увещания и обещания. И ми се струва, че ББ няма да бъде повече премиер. А за форсирания бум в медиите в полза на ББ - нали знаете как се пее в Интернационала: "Бой ПОСЛЕДЕН е този, дружно всички да вървим..."

314

Анонимен

преди 2 години

И после защо сме 112ти по медии- едно подкупно, 11 годишно управление си отива но медии, като дир, днес, прочие, още ги е страх и продължават да лансират ненужни герберастки активистки, като тоя.

313

Ние помним

преди 2 години

Не си съгласен ли?? А защо не изкара втори мандат? Бо*ко каза, че много разваляше добрите му отношения с Русия. Ето построи турския поток/след твоето сваляне/ за 3милиарда лева български пари, подари на Путин куче за да докаже своята вярност, след като те свали. Е , все пак имаш президентска пенсия от 9 бона от него и от нас.

312

Анонимен

преди 2 години

Плевненлиев е прав. Нека извадат доказателствата за подслушване, не само да говорят.Но ако не извадят доказателства да си подадат оставката целия служебен кабинет

311

Бау

преди 2 години

Ти по_добре кажи, защо разваляше добрите отношения на бо*ко с Русия, че той те смени с Радев?

310

Анонимен

преди 2 години

До КОНСТАНТИНОВА СЛУГА НА русия НЕ Е ЛИ ПРЕДАТЕЛСТВО?????????

309

Отвратен

преди 2 години

Докога ще ни натрапвате тази жалка персона?!

308

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се много неморално генерал,който е започнал кариерата си като офицер по времето на социализма,след това да достига до най-високите позиции в държавата.Силовите служби по времето на тоталитаризма обслужваха режима и тези хора са компрометирани.Все едно царски офицер при Борис Трети да прави кариера после при Тодор Живков.Няма такъв случай.На Радев,Михов,Марин,Атанасов,Янев ..и други като тях,трябваше със закон да им се забрани заемането на висши позиции

307

Анонимен

преди 2 години

Човек ти ни за политик ставаш,нито за президент ставаш нито за мъж ставаш , просто ходи при някой да ти говори за времето

306

КОНСТАНТИНОВ

преди 2 години

СТИГА СТЕ НИ ОБЛЪЧВАЛИ С МНЕНИЕТО НА ТОЯ ПРЕЗРЯН *** И НАЦИОАЛЕН ПРЕДАТЕЛ,СЛУГА НА С.А.Щ.

305

Дими Митушев

преди 2 години

Президентът Плевнелиев да си спомни как Боко му дърпа ушичките. Защо се изложи толкова? Имаше си бизнес, мацки, всичко - защо му беше да се занимава с Боко и Гермафията?

304

анонимен

преди 2 години

Винаги си мислех,че по-неподходящ президент от Плевнелиев не може да има.Действителността ме опроверга-оказа се,че може и той се казва Радев.Той е поредното потвърждение,че генерали не стават на управници,имам предвид читави.Нещо в генералските им глави е дълбоко сбъркано,уви.

303

Анонимен

преди 2 години

Щерев, мойто момче, те всички калинки на ГЕРБ са с партийни книжки.Единия комсомолец, другия комунист, третия партизанин и т.н..За чавдарчетата като любимия ти Плевнелиев знаят дори Руските Богатири.

302

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

И едните и другите трябва да влязат в затворите, политиката е млади хора от партията на безпартийние а не за криминалите от БКП

301

Щерев

преди 2 години

милиционерите и червените мародери отклоняват вниманието на хората докато крадат.Браво на г-н Плевнелиев. Народа пак ще го избере за Президент.

300

мдаа

преди 2 години

Според Радев тек има право да подслушва само КГБ в.ч. български прамиер в тоалетната. Сигурно и игрита на Радев с Деса са на запис.

299

Анонимен

преди 2 години

Няколко въпроса витаят в публичното пространство. Имал ли е връзки с руски богатири, като шофьор на тир бившия Български президент от снимката?Защо лицето Плевнелиев не може да марширува като бивш войник? Бил ли е войник Плевнелиев?Защо нищо не направи за България лицето Плевнелиев като Президент?

298

протестъри

преди 2 години

да благодарим на славчо чалгата за прексрасното ново правителство на старите бсп ченгета. тези три месеца новото правителство ще свърши много работа за да оневини всички честни бг олигарси. да гласуваме отново за чалгата, този път всички заедно.

297

протестъри

преди 2 години

плевнелиев е прав, президента няма право да получава такава информация? как така радев знае кой се подслушва?

296

6

преди 2 години

Казвам на тези неграмотици от ГЕРБ , че понятието реваншизъм има освен негативен и позитивен смисъл .Това го преподавах в часовете по логика в урока за значение и смисъл на понятията и всеки мой ученик деветокласник го знае.Как досега нито един политик и журналист не е завършил 9-ти клас успешно, как са завършили ВИШУ !?Изводите оставям на уважаемите читатели /писатели тук!Днес по Хоризонт два часа водиха този схоластичен по своята същност спор !Ега ти управниците и журналята!