355

ПроСоТо

преди 2 години

Б. маа му!..Още го държат тоя на първа страница...Е,и цял месец да го държите,НЯМА да прочета и ред,свързан с тая..трагикомичнакреатура!!!!!

354

Аз

преди 2 години

Роско Сополанкото от девета глуха приглася на Тиквата

353

Анонимен

преди 2 години

Роскюу Паркинзоф. на батю помачето. херю мущафя си има нова дамска превръзка и тя се казва чебурашка. ти си непотребен прецеденте.

352

Гошо

преди 2 години

Този и други свирчовци от политическата сцена,на България,докога ще са начело на политическата пасмина,скромно наречени от народа-крадци!Днес ли бе свирчо,неден!

351

Анонимен

преди 2 години

Кога беше действащ президент не му видяхме муцуната, а сега нема отърване от него. За всичко има мнение.

350

Анонимен

преди 2 години

Уффф, тоя не престана да се обажда от девета глуха. Включете му интернет, щото явно няма пари, та да прочете какво мислях хората за него. Много ще се изненада.

349

Handel

преди 2 години

Не знам дали забелязвате тази "новина" вече поне 5 дена виси на сайта. Не мога да допусна че собственикът ПИК го правят нарочно... опа... ПИК? Джобната новинарска агенция на мyтpоландия ли?

348

Анонимен

преди 2 години

Горещи тийнейджъри без *** - ***

347

Анонимен

преди 2 години

Потйо Чехларев няма право на глас,президент -парашутист

346

Анонимен

преди 2 години

"Службите се обезглавиха за нула време от служебното правителство. Не би следвало то да прави такива действия. Главният секретар бе уволнен незаконно. Президентът изнуди Държавен вестник по нощите да публикува този Изборен кодекс, в който бяха направени промени в последната секунда. Депутатите от ИТН се обърнаха на 180 градуса след всичко, което обещаха, поясни президентът-кАзал ЧехлЮ

345

AZP

преди 2 години

Г-н Плевнелиев днес е празник на българската азбука и език, на българската просвета и култура и на български може да се разговаря само с българи, а не с руски *** като рАдев. Той олицетворява всичко противно на това, което България е постигнала до сега и ще бъде необратимо жалко за всички нас ако бъде преизбран за втори мандат. С комунистите няма бъдеще и е крайно време народът ни да осъзнае това. Няма бъдеще и с популистите като тРифУнов и Мая.

344

Бай Ой

преди 2 години

"От 5 години не съм нито активен политик, нито активен държавен глава" Никога не си и бил.

343

Не, Г-н Гпевнелиев!

преди 2 години

Спирането на измислените скандали от комунистите няма да стане с призиви, а със заповед на Джоузеф Байдън при Новия световен ред, когато руските партии в Европейска България ще бъдат забранени.

342

мангела меркел

преди 2 години

Радев има вид на по свястен от плевн-алиев

341

Анонимен

преди 2 години

Ще покажат доказателства, когато цъфнат налъмите.

340

Анонимен

преди 2 години

Мишока казва какво са му казали

339

1

преди 2 години

Ще ги извадят,деси плевнелиева,ще ги види,но ти др.комсомолски,не,ти си последната дупка на кавала.

338

Анонимен

преди 2 години

най слабия президент, кукла на конци за мръсни поръчки скрий се бе мишок

337

Анонимен

преди 2 години

Поздрави от резиденцията в Халкидики платена КЕШ. А вие си ме плювайте. Подпис: Ваш Чехлю.

336

457

преди 2 години

Какви доказателства да извадят, като такива няма. Всичко е законно. Тази афера прилича на Костинбродската. Единтична е. Целта е да се дискредитира правителството на Борисов преди изборите. Да изборите ще чуете още много компромати, клевети. Кауня е готов а всичко, за да се докопа до властта. Сегашното време прилича на времето след 9 септември. Всичко е позволено в името на властта. Репресии, лъжи, манипулации, нарушение на конституцията.