378

анонимен

преди 2 години

Какво не си разбрал 503? Радев започна предизборната си кампания, заедно с назначеното от него правителство и раздухват скандали, за да трупат избиратели! Обаче грешно си е направил сметката и наесен ще бъде изритан от президентството!

377

Анонимен

преди 2 години

ГЕрП се борили срещу руските шпиони, а пък построиха цял газопровод на Русия. Странно, а

376

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 503Идва една миска, омайва те, мислиш си, че си "най-привлекателния" мъж на планетата и воала :)))

375

Joko

преди 2 години

Некакоъв си ПезИдЕнте в зелени черапе и *** ботуши се обажда от коневръзо !

374

до 503

преди 2 години

Нищо нямат насреща. Това Гном Атанасов го играе от времето на Възродителния процес когато беше прокурор на Тодор Живков. Преди време пак пусна димка, че имало подслушване на политици. Лъже. Така отклонява вниманието от същественото, а реално искат да се докопат до ДАНС и да ликвидират уликите, и доказателствата свързани с Радев. Кой го е карал Радев да говори по телефона с хора, които се следят от службата понеже са клиенти на прокуратурата? Скоро ще падне имунитета на Радев за това искат ДАНС.

373

Анонимен

преди 2 години

а когато съвсем незаконно снимаха борисов в спалнята, нямахте нищо против, нали? и щом така реват, значи има нещо! гузни са и ги е страх да не излезе наяве връзки с дубай! човек с чиста съвест изобщо няма да се притесни!

372

Анонимен

преди 2 години

До Начука ли ви Радев?нищо подобно! бойко си изкара ЦЕЛИЯ мандат, че и отгоре!

371

Деса

преди 2 години

До Начука ли ви Радев?Не може да ***, не може....

370

Анонимен

преди 2 години

Румен Ветото чупи рекорди, спира 32 закона за 4 години. Задно колело на България.

369

Истината

преди 2 години

Румен Георгиев Радев, длъжност президент на РБ. Годишна заплата 180 000 лева Месечна заплата 15 000 лева Седмична заплата 3750 лева Дневна заплата 681 лева. Крайно вреден и скъп!

368

Анонимен

преди 2 години

От цялата работа нищо не разбрах, кой е поставил подслушвателните устройства, кога са сложени, кой кого е подслушвал въобще. И защо продължават да го раздухват и от това няма защо да се плашат?!

367

Анонимен

преди 2 години

Още ли се пените ве гърбави, явно ви требва тояга , че да мирясате:))

366

Скандал

преди 2 години

Самото показва на Фигуранта по телевизора е скандал.Да си ходи в Дубай при спонсора.

365

Начука ли ви Радев?

преди 2 години

Радев уволни Бойко и болезнено го начука на всички герберасти. Боли ли, гербери? Няма да се върнете на власт докато е Радев президент. Изборите са под контрола на Радев.

364

до Христо Христов

преди 2 години

Ти в тоя сайт ли живееш? Снощи минах от тук и те мернах. Когато мина все те срещам поне под последните два коментара. Десо, спри се вече. Видя как ти гръмна главата с 3 аневризми. Това е излишно напъване. Има кой да го брани Радев. Диванната армия не спи. Ти ходи си направи едно кафе ако ти позволяват докторите или поне едно чайче. Радев е пътник. И да не напъваш файда йок.

363

Доцента

преди 2 години

Добре де, ще проверяваме всеки скандал за подслушване... ОК.А всеки скандал за участие в полза на чуждо (руско) разузнаване? Една дума не обели по тая тема. Защо?

362

Анонимен

преди 2 години

Разликата между Радев и Борисов е една планина от книги.

361

Радев-матрьошка

преди 2 години

Радев е като руска матрьошка. Отваряш го, а от вътре изскача дългата глуповата Деса. Отваряш Деса, а от вътре изскача ***. Отваряш ***, а от вътре изскача Путин...

360

Всичко

преди 2 години

трябва да се покаже публично,например,разговорите на Радев с ГРИПЕН,каква оферта са му предлагали за да лобира ЯРОСТНО за тях и когато правителството избра Ф-16 разбуни държавата,какво са предавали ШПИОНИТЕ МУ от президентството на Кремъл,ВСИЧКО.

359

Анонимен

преди 2 години

Прости протестъри -*** президент!