276

Анонимен

преди 2 години

този може ли да даде примери как са използвани за политически цели и да докаже това??? Мисля че не може иначе досега щеше да го направи. Само ходи и лъже. Една хартия не е подместил на бюрото си.

275

Анонимен

преди 2 години

Рашков, та ти вече използваш службите за политически цели. Твоите изказвания са политически. Стига лъга бе наглец

274

Анонимен

преди 2 години

Говори като номеклатурчик и прилича на номенклатурчик.

273

Анонимен

преди 2 години

Това на снимката е некъф вмирисан комyниз!

272

Муахаха

преди 2 години

Ама да даде примери как са използвани!!!! Записи на Трифонов ли излязоха?Записи на Маяма?!На Хаджипенчо?На ***?!Прокуратурата показа само един запис на който Черепа,законно подслушван, говори с депутат от БСП за РадеФ!От друга страна излязоха една камара записи за Б.Б. Хайде да кажат кой и как е ползвал службите,че фактите се разминават с приказките!!

271

ЕИИИ

преди 2 години

ТЕЗИ ТАКА СКОРОСТНО ПРАВЯТ РЕВАНШИЗЪМ ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТ ЧЕ ВСЕКИ ДЕН ПЛЮВАТ НОВИ И НОВИ НЕЩА КАКВО НАПРАВИХТЕ ЗА ХОРАТА КЪДЕ СА ЕЛ РЕЦЕПТИ И Т Н

270

ЛЪВ

преди 2 години

ТО Е ЯСНО ЧЕ БАЦЕ Е СГОТВЕН КАК Е СТАНАЛО ЛИ СЛОЖИЛИ СА МУ ПРИСПИВАТЕЛНО И ГОТОВО ЗА ПАРИ СА ГО НАПРАВИЛИ

269

ПЕНСИОНЕР

преди 2 години

ЦЪР.ВУЛ КАФЯВ РАЖКОФ ТИ СИ ЕДНА ПОЛИТ ПОРЪЧКА КОЯТО СВЕТИ В ЧЕРВЕНО !ЗА ТАКИВА КАТО НЕГО ЛИ ГЛАСУВАТЕ -ПОЗОР-

268

Знаещ!

преди 2 години

До АнонименФОТОШОП

267

Анонимен

преди 2 години

299, ти с всичкия си ли си или си сляп и някой ти е разправял за филмчетата и снимките?!?Всъщност, правиш се на луд, защото си платен *** нали?Може ли да ни светнеш как на практика може да стане това, за което ни будалкаш???Кой ще влезе в апартамент с въоръжена охрана и ще нареди дакори и бутафория, после как ще прикара дебелия доброволно да го настани по известния от снимките начин, та да си снима, каквото е наумил????

266

Анонимен

преди 2 години

Май разбрах, защото хората като остареят посивяват... най-вероятно им свършва тонера!

265

Анонимен

преди 2 години

камо ли, демократичтост. Ха, ха, за какво ти е демокрация тогава, като живеем като скотове.

264

Анонимен

преди 2 години

точно това виждаме в твое лице употреба на спецслужбите политически ама хората не си дадоха оставките другарю .ашков

263

Анонимен

преди 2 години

Кабинетът на Радев, се използва, за брутална кампания, за завладяване на държавата, на предстоящите избори от червената хунтаБСП и компания, мутрите Божков, Василев... и втори мандат, на руския човек Радев.

262

Анонимен

преди 2 години

От кадрите на престъпната ДС, чиито представител е Рашков, не очакваме нито промяна нито зоконност, нито прозрачност, камо ли, демократичтост. Вече си показаха рогата, уволняват журналисти, режат ръцете им, като по крумово време , манипулират хората с лъжи.

261

Анонимен

преди 2 години

До анонимен - И моля ви, не ме убеждавайте, че тези пачки и кюлчета са стояли в чекмедже - _____________ .......... ...........---....... - На въпросните снимки се вижда, че пачките са от принтирани копия обикновена офис хартия. Две сгънати банкноти единствено бяха за цвят в средата на кадъра. Много плосък поръчителят!

260

Анонимен

преди 2 години

е ама нямаш допуск сори

259

Анонимен

преди 2 години

е така де Рашков нали ти си там точно за да употребяваш политически

258

анонимен

преди 2 години

Никой не си държи пачките в чекмеджета, най-малко тези които имат много пари! А за кюлчетата да не говорим! За тези неща има сейфове, защитени технически и скрити от хорските очи! И моля ви, не ме убеждавайте, че тези пачки и кюлчета са стояли в чекмедже, на когото и да е било!

257

анонимен

преди 2 години

В момента спецслужбите и Бойко Рашков се използват за политически цели и амбиции на Румен Радев, да бъде преизбран за президент! С назначаването на служебното правителство започна предизборната кампания на Радев! И започнаха скандалите!