296

бивш радист

преди 2 години

Обзалагам се,че подслушването в днешно време не е само държавно дело.Другото на което мога да се обзаложа е,че ако искаш да разберат,че си подслушвал,ще оставиш следи,ако ли не искаш никой няма и да разбере.Ако днес бях бандит никога не бих плащал на полицаите-далеч по евтино би било да разбера къде са в момнента и какво говорят!Техниката днес предоставя несравними възможности!

295

ЗСРС

преди 2 години

Поредното внушение и манипулация. Жалко, че се прави от хора, които са заемали ръководни постове в МВР и Националното следствие. Всеки малко по-грамотен човек ще си отвори Закона за СРС и ще прочете, че технически експлоатацията на СРС се осъществява от ДАТО и ДАНС. ГДБОП и Вътрешна сигурност могат да бъдат заявители, но нямат техническа възможност да подслушват когото и да било. На следващо място това, че някой е политик означава, че е чист, като сълза ли? Точно обратното е!

294

Анонимен

преди 2 години

Едни комунисти клепат други комунисти. Който и да възседне управлението едно ще бъде със сигурност-комунистическа закалка като бате Боцко "антикомуниста".

293

Анонимен

преди 2 години

Най-после Р-ун-дю си намери изтривалка в лицето на тоя от снимката. Сега чрез него може да оплюва и върши мръснишките си действия. Колко още време им трябва за да изфабрикуват някакви доказателства за подслушването. Хванаха се на въдицата на злобния гном и сега трябва по някакъв начин да се откачат.

292

ново

преди 2 години

Рашков първи използва спецслужбите за мафиотски цели с ревизията на Мая Манолова в битката между кокошки и яйца.

291

Анонимен

преди 2 години

Националните предатели, трябва, да бъдат подслушвани.

290

Анонимен

преди 2 години

Комунизмът се завърна, дс ченгета и феражките, направлявани от Москва, завзеха властта с преврат, платен от червената мутра Божков черепа.Нужна е, всинародна мобилизация, да ги изметем на изборите.

289

чоко

преди 2 години

Няма отърване от тези ***.Винаги службите са работели за тези които са ги назначавали.Сега новите ще работят за Радев.После за този след него или новия премиер.Докато има такива анархизми в слижбите,винаги Русия ще се меси във вътрешните ни работи.За САЩ е ясно,член сме на НАТО иЕС.

288

да ама не

преди 2 години

За пръв път виждам руски шпиони да протестират че са подслушвани и следени. Те още живеят в СИВ и Варшавския договор , когато всичко зависи от генералния секретар на БКП и СССР .

287

мдаа

преди 2 години

Едно си баба беловласа Комуноидка знае едно си бае.И то без нито едно зоказателства .А като подслъжбаха в Банкя министърпредседателя мълча кот женска вертикална цепка

286

Иван

преди 2 години

Докога у нас с тия интелектуално и морално немощни, белоглави политици! Реминисценция на политически безидейници - Рашков, Гечев, Манолова, Дончева, Зайкова, Стоилов, Цонев и колко още много подобни политически сенилници! Няма ли други наистина достойни хора?

285

анонимен

преди 2 години

Новият премиер се информирал за подслушванията от медиите.По-голяма смешка не сме чували.Що така бе,г-н Рашков?Ако имате неоспорими доказателства за това,защо не информирате началника си та не губи времето в четене на вестници,ровене в интернет,слушане на радио и гледане на тв.Иначе,както каза един анализатор,единственото,което се разбра от интервюто на Янев пред Панорама,e че този човек не трябва да дава интервюта.Трагичен е-ни мисъл,ни изказ.

284

ТЪРПЕНИЕ!

преди 2 години

Ако спец-службите са използвани за следене на руски шпиони, тези цели не са политически , а национални в защита на националната сигурност. Предстои време, в което това ще стане ясно.

283

Анонимен

преди 2 години

До Анонименне зная рашков какъв "комунизин" е, но вече разбрахме , че по времето на 11-годиното феодално робство ББ, бившият гл. прокурор и сегашният не са си губили времето, а са покорявали България и който се е осмелявал да се противопостави, са го вкарвали в ареста на СНС, където е изтърпявал каквито са измисляли "спецовете" физически и психически терор и са излизали оттам не хора, а "парцали". Все някой ще трябва да заплати за това!

282

Анонимен

преди 2 години

Служебният премиер Стефан Янев е бил подслушван преди вота на 4 априлМного по-интересно е да знаем кой е бил на отсрещната страна на телефонната линия когато е подслушван Стефан Янев. Да не се окаже че това са лица от ранга на Васил Божков и Цветан Василев?

281

Анонимен

преди 2 години

Господин министър Рашков, мен не ме интересува кой е използвал спецслужбите за политически цели, мен ме интересува кога ще оневините лицето Васил Божков за да може да поднови бизнеса си в България с лотарийни билетчета? Карайте по същество работата за това за което са ви поставили на тези постове а не да ми говорите за спецслужби.

280

пияница мистик

преди 2 години

"За голямо съжаление, тези структури са използвани по този начин дълъг период от време през всичките мандати, с които те се гордеят и това използване за мен е изключително лош атестат за демократичната ни държава. Тези хора не се свенят от нищо, тези хора не се свенят от видеоклипове, в които ги показват как спят до милиони" === Е този *** говори за Бойко Борисов. Та не разбрах сега, Борисов сам себе си ли е следял или някой комунист като Рашков го е снимал как спи с милиони :)))

279

Анонимен

преди 2 години

Васил Божков използва машите Радев и Рашков за криминални цели.

278

А ДОБРО УТРО!!!!

преди 2 години

Къде спахте 32 години?! Че трябва да питате Борисов защо таке е ясно, ама до него наредете всеки един български премиер досега след 1989 години, без изключение. Като се каже, да се каже и б.

277

Българин

преди 2 години

Браво на зеления чорап,откъде изкопа тоя дърт милиционер комунист?