8

Do 11

преди 2 години

Не говори глупости какви фантазии имаш леле

7

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Спомняте ли си ония турци и помаци,които извозваха на катъри багажа на планинари,в това число и дъновисти до Езерата? Да,още тогава,след като руските евреи извършиха преврат срещу българолюбивият Тодор Живков, тези турци,помаци и роми започнаха масово да изнасилват девойки и жени (не само българки, но и французойки),да ограбват вещите им...Малко след това започнаха да се "катерят" и джиповете. Последваха убийства след убийства. Аз съм свидетел и аз ще ги съдя ! Искам мъст всенародна !

6

Анонимен

преди 2 години

Кой ще плаща бре?Това са над 2500 лв на ден!Някой полу нормален си правил кеф, а после що така бе мими!Със сигурност не е имал нужната застраховка.Аз кво съм виновен,че да плащам?Ако се отчита като тренировка на спасителната служба съм съгласен.

5

мутроландия

преди 2 години

Така е у нас - за обикновените хора акция след 2 месеца, а за агенти на ДС веднага специално министърът и шефа на Пирогов ти идват на крака

4

Анонимен

преди 2 години

ПЛАЧЕЩИТЕ И МОЛЕЩИТЕ СЕ ИСКАТ ТЕ ВИНАГИ ДА СА ПРАВИ. НО СВЕТЪТ НЕ ВИНАГИ ОТГОВАРЯ НА ОЧАКВАНИЯТА ИМ И ТОВА ГИ ДРАЗНИ. 'ПЪТЯТ КЪМ АДА Е ОСЕЯН С ДОБРИ НАМЕРЕНИЯ', КАКТО СЕ КАЗВА.

3

До анонимен 1.

преди 2 години

Дано Господ се смили над душата му!!!

2

Анонимен

преди 2 години

'Това е въпрос, ако не ти е станало ясно' --- на който ти отговорих!

1

Специалните

преди 2 години

Това е въпрос, ако не ти е станало ясно.