95

Анонимен

преди 2 години

podaite jalba v europeiskia sad srestu klevetnicite.

94

Леле

преди 2 години

Министър председателя смята, че има подслушване защото всички медии го коментирали. Това са му източниците -- за да го кажеш трябва да си много семпъл човек.Медиите с радост подеха измислиците на Гномчето генерал.Рашков също припява в стил Мая Манолова. Към този хор се присъедини и мизантропа Чалгар.Трябва да си много *** за да повярваш на всичко това.Проблемът е, че суверена в действителност е много *** - справка вижте колко хора гласуваха за Чалгаря.

93

Анонимен

преди 2 години

Янев, подканен да даде доказателства за подслушванията: ами по телевизията казаха!!!

92

Анонимен

преди 2 години

Няма джипка, няма я милионерката с държавна заплата Севдето да прави филмчета за нашето слънце .. скука събота и неделя а телевизиите с умиление да показват този работар, прекъсване на предавания ,псевдо журналисти да канят събеседници които само ако ги видиш знаеш какво може да кажат ,ех носталгия

91

Анонимен

преди 2 години

Кой или кои управляваха над десет години НАП,НОИ,МВР,ДАНС,ДАТО, и т.н..Нали не си мислите, че полицията и силовите структури са деполитизирани!!Гооолеми Смеш ници са маф ията ГЕРБ.Работа,работа и пак работа, но за данъкоплатеца.За Мафи ята ГЕРБ е ла па не,ла па не до откат!

90

Анонимен

преди 2 години

До Пенсионер до # 102Значи да се премахнете сами себе си.

89

Анонимен

преди 2 години

До 104 Президентът ти е призван от ген. Решетников да свърши тази *** работа.

88

Анонимен

преди 2 години

Премиерът Янев потвърди, че има подслушвания - прочел е в медиите за това.

87

Анонимен

преди 2 години

Когато искаме да сменим всички , тогава трябва и президента да се смени. Гласувайте за всеки друг , но не и на Радев . Протестен вот.

86

На протест!

преди 2 години

Утре е протестът срещу диктатурата на Радев и произволът на Рашков спрямо журналистиката и медиите.11 ч пред президентството.Долу диктатурата на Радев!

85

ДАНС

преди 2 години

Пионката Янев днес е поискал оставките на двамата шефове на ДАНС, но е получил категоричен отказ. Те имат пет годишен мандат, назначават се или се се освобождават от Народнито събрание.Шапкарите в правителството си въобразяват, че ще пречупят дългогодишни разузнавачи и ще ги набъркат в политическите интриги на Радев.

84

лъжи за простаци

преди 2 години

До Анонимен - Защо няма подслушвани от БСП? ............................... Няма подслушвани и от ДеПеСе! А в 45 НС двете партии БеСеПе и ДеПеСе, на неизменното статукво, се присламчиха към менте протестерите, подканяйки чалгите да съставят правителство, за да командорят чрез "оказване на подкрепа"

83

Анонимен

преди 2 години

До 85, кой или кои управляваха над десет години НАП,НОИ,МВР,ДАНС,ДАТО, и т.н..Нали не си мислиш, че полицията и силовите структури са деполитизирани!!***!

82

Анонимен

преди 2 години

Борисов, остави ги да фалират България. По друг начин няма как да им обясниш, че се връщат фалитаджиите на България. Защото ние помним гладвата Виденова зима. Младите сега нищо не знаят. Не са и сънували нямане на хляб. Остави ги да пасат!!! Нека фалират 17 банки за 3 месеца както ги фалира Румен Гечев! Остави ги да си направят Виденов президент. Хиперинфлацията от времето на Виденов ще им се види като ад. Те сега не знаят какво е да нямаш пари. Не знаят какво празни рафтове.Нека ги видят всички

81

Бат Ричард Никсън

преди 2 години

Стефан Янев не беше политик преди назначаването му за служебен министър-председател. Подслушван е бил друг, а именно този, който е поискал неговото съгласие да приеме въпросното назначение. За президента на Републиката става дума. Немислимо е такова съгласие да е поискано и получено с размяна на имейли или писма по обикновена поща. Имало е разговор/и между Румен Радев и Стефан Янев. Има подслушан разговор/и между двамата. Затова скандалът всъщност е по-сериозен, отколкото изглежда.

80

Хахахаха

преди 2 години

Банкянското момченце с наднормено тегло гледа уплашено. Скоро ще бяга при Галеви.

79

:)

преди 2 години

Напомня... да! Извършителите на престъпленията са едни и същи - наглите мутро-милиционери на ГЕРБ!

78

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Когато Боко го осъдят и влезе за 20 (двадесет) години в затвора,тогава ще свърши криминалния преход в България,на който Бокича бе...еманацията.(каква...сложна дума и аз не я...разбирам)

77

Козяк

преди 2 години

Някой впряга каруцата пред коня...Това го пусна в публичното пространство Атанас Атанасов и е нелепо, наивно, смешно и е по детски да се намесва служебното правителство , и още повече президентът Радев. Клетят Бойко, вижте каква жалка поза е заел а беше винаги така войнствен. Вчера някой писа във форума че го видял че отива към гората. И носел едно дебело въже със себе си. Аз предлагам и моля да му се даде охрана, 24 часа в денонощието, дано не стане някой гафю И да се вайкаме че ГРУ .....

76

Анонимен

преди 2 години

гледат Мая от Мутрите и те ДА ДА ДА