135

Анонимен

преди 2 години

До Смях...не ни превръщайте в казарма! И през турско не сме давали аскер!

134

Смях...

преди 2 години

Само в банановите републики в мирно време избират генерали за президенти и министър председатели.

133

хаха

преди 2 години

хаха,ама шефовете на службите отговорни за Националната ни Сигурност,гробари които ти си назначи като глав.прокурора...са в болнични...удобно,вместо да отговарят и да дават информация,да пазят Националната ни Сигурност...са в болнични...вземащи заплати,и Костинброд не я ли създадохте вие с обслужващият те "велик журналист",Бареков бре

132

Давай Бойко!

преди 2 години

И пак демоните на ИЗ излязоха със затворнически фолклор да "оборват" думите на Бойко.

131

Анонимен

преди 2 години

Има нещо гнило да се шуми толкова сигурно са злоупотреби сьс - срс в полза на буцоТези дни ще разберем - сещам се за цецо дьлгото ухо веднага

130

Ха

преди 2 години

Сега да го видим Танасчо какви доказателства ще извади , а ако не - на съд за клевета ! И не ми е ясно защо никой не протестира срещу незаконното подслушване на политици от ГЕРБ вече толкова пъти - сума ти компромати бяха изкарани по този начин !

129

Сталин

преди 2 години

До Гюро Михайлов Абсолютно прав е, че за нищо не ставахте и ви личеше. КАто дойдоха промените всичките изпаднахте в амок, щото се оказа, че "грамотността ви" за нищо не става. Оказахте се дървени философи без никакви умения, но за сметка на това с множество илюзии. Оказахте се неспособни, да гледате семейства. Оказахте се неспособни даже да функционирате нормално. И до ден днешен сте си така. Хората ви се подиграват, че сте абсолютни неадекватници и с право. Маргинали такива.

128

Анонимен

преди 2 години

До Гневен млад човекА ти от кои си, от шайката на военната хунта на президента.

127

Гюро Михайлов

преди 2 години

До #152 !! Бай Тошо е абсолютно прав!! А пък ти действително не можеш на дедовия на Сталин да пръднеш!!

126

Сталин

преди 2 години

До Бай Тошо до " С Такива като теб аз ги назначавах и аз ги "уволнявах". И сега пак го правя, но вече понеже работя в нормален бизнес, не назначавам некадръници какъвто ти си 100%.

125

Сталин

преди 2 години

До Бай Тошо Мачкахте всички, затова масово разпространени бяха доносите, промиването на мозъци, престъпления срещу народа, масовите дефицити, богоизбраните номенклатурчици и така нататък и така нататък.

124

Сталин

преди 2 години

До Бай Тошо до #147 Добре, ето, сега се "афиширах". Кажи сега, коя част от това, което казах, не ти е ясно?

123

Бай Тошо до #147

преди 2 години

Ало, " анонимния"! Що не се афишираш с името си,Ами се криеш като страхлив плъх???

122

Анонимен

преди 2 години

До Бай Тошо до # 144 По твое време ВСИЧКИ бяха неграмотни, затова се оставяха да ги мачкате. Като гледам сега пак с подобен електорат на Славчо чалгаря се пробвате за същата схема. Тук във форума даже гледам че част от тях са активни. Няма лошо, но тоя път ще ви оставим сами да се давите един друг.

121

Бай Тошо до # 144

преди 2 години

Правилно!! По мое време НЯМАШЕ НЕГРАМОТНИ!!!

120

АнонимеН

преди 2 години

Тлъста мутра с плаха стъпка пъпли към властта Иска пак да управлява и да топи леб в маста Бате Боко, не разбра ли боя ще ядеш българите не кандисват да ги сториш леш Варна, София и Пловдив казаха ти отведнъж пътя лекичко си хващай дръж се като мъж Хващай Цецко под ръчица Лилето вземи и отивай да си харчиш мръсните пари Ходи в САЩ да учиш инглиш свет да видиш, и той теб ако питат кво си бачкал казвай: Съдържател на вертеп!

119

Анонимен

преди 2 години

До Бай Тошо до 143 На теб понеже всичко ти е "ясно" затова си беден като мишка! Влизам тук един път на 2-3 седмици и ВСЕКИ ПЪТ се убеждавам, че в България е пълно с роби и неграмотни мързеливци, които си прекарват живота в злобна завист, и мизерстване.

118

Бай Тошо до 143

преди 2 години

След 1989г. / вече 32 години!!/ България е във ФАЛИТ!! А " майсторът на ЗАЕМИТЕ е Боко Кюлчев Чекмеджиев!! Сега стана ли ти ясно бе тикво?? Ха ха ха ха!!

117

Анонимен

преди 2 години

До Манафейко: затова ли като много грамотни всички МЪЛЧАХТЕ като пукали докато ви мачкат комунистите, а като дойдоха промените не можехте да си намерите работа - щото бяхте много "грамотни"?

116

Анонимен

преди 2 години

До Бай Тошо до # 136 Хахаххахахаа. С КАКВО го построи? Със ЗАЕМИ от СССР. ФАЛИРА БЪЛГАРИЯ ТРИ ПЪТИ.