155

Анонимен

преди 2 години

Когато политици изземват ролята на прокуратурата това се нарича политически пиар. Самият министър председател заяви снощи в Панорама, че имал информация за подслушване от медиите.

154

Анонимен

преди 2 години

За подслушване започна да се говори едва след като се разбра че ще има избори през юли. Както винаги нищо няма да се докаже, но трябва да се гърми за подслушване на партийни лидери заради наближаващите избори. Този въпрос с подслушванията на партийни шефове се раздухва регулярно преди избори. По скоро това е предизборна стратегия с цел наклепване на управляващите до момента. След изборите всичко за подслушването ще бъде забравено, но кой се хванал на кукичката се е хванал.

153

Анонимен

преди 2 години

Абсолютно! Подслушването не само напомня, но е и продължение на безобразията на ГРОБ!В Костинброд ги хванаха точно, когато готвеха поредната изборна фалшификация, тук пак ги хванаха на тясно.Поне да имаха срам, да се извинят за безобразията си, но не - вдигат шум, парадират...Много нагли типове!

152

Анонимен

преди 2 години

Вярно , че има подслушвателни устройства навсякъде където е необходимо за нужна някому информация , само ,че бяха поставени по време на управленията на БСП . Ха сега опровергайте го де ако можете , като устройствата не носят информация на коя дата са поставени .

151

AZP

преди 2 години

"Другарю" Радев накъде си тръгнал с министрите си със съмнителна репутация? Фалирал министър на финансите, непрокопсал като финансист шеф на НАП, шеф на митниците от проваленото правителство на Орешарски и други...Виж трудово-възпитателните колонии в Русия на Путин. Те не са ли съвременните концлагери за неудобните и това ли ни очаква всички нас след, не дай Боже, спечелването от Вас на последващите избори за НС и президент. Как ще изчегъртате близо 1 милион гласували доверие на ГЕРБ?

150

Анонимен

преди 2 години

после Рашков ще каже извинявайте обърках се то станало грешка ама след изборите не сега

149

Анонимен

преди 2 години

За тия всичко е спекулация и манипулация. Когато излезнат и доказателствата за подслушванията ще кажат, че са фалшиви. Всичко е фотошоп и лъжи за тях.....

148

ГИГАНТА

преди 2 години

До читателДА, ДА ама НЕ ...Нещо не си познал ДРУГАРЮ ЖАН ВАЛЖАН ...

147

Читател

преди 2 години

Стотици,хиляди бюлетини бяха напечатани и готови да потеглят за към слабото присъствие на герб в определени области.Потулилият пъкленото дело на Борисов,за награда получи министерско място Оглави транспортното ведомство.На 11-юли,милиционерската сбирщина,ще се срине на 2-ро,трето-то място.Грабителската партия,ще отиде заедно с началникът си в новата ни история.

146

Куку

преди 2 години

Номера с лодката остаря сега сме подслушвани.Забравихте какви безобразия вършехте с Н.Филчев.

145

да ама не

преди 2 години

До Тодор АлександровТи кажи за парите и куфарчетата , а времето го зарежи.

144

дам...

преди 2 години

За има-няма седмица разбрахме какво са вършили бибиткото и хунтата му през всички тези години! И това е само една нищожна част от разкритията, а двата месеца мандат на служебната власт едва ли ще са достатъчни да се пипне изцяло в нещата. Обаче маминият сладък толуп се появя и най-нагло се пеняви, все едно всичко казано не го касае него и обкръжението му!

143

мдаа

преди 2 години

Откриха шпионско гнездо в президенството и нищо чудно да са подслушвали и секретар по сигрността на президентството .Преди няколко години излезоха записи и то от БСП от подслшване на министърпредседателя в собствени му дом , нож това не разтревожи нито другарката нинова нито Мая Манолова.Защо Мая реагира тогава .Може би смята че КГБ може да подслушва в Българиая , а българските служби не.

142

разведчик

преди 2 години

Ми, аз Баце го подслушвам вече 5 години!Даже и фото му правя, той не се оплаква!Вий кво ревете?

141

Реалист

преди 2 години

Наглост,далавера,корупция,хаос.Това е олицетворение на партията на шофьорчето на Жипа.

140

Професионалист

преди 2 години

Те ви ли е срам да пишете за ВАШАТА далавера в Костинброд трудни гърбави поета!

139

Анонимен

преди 2 години

За 11 г. пожарникарят от Банкя в СИКаджийски стил обхвана всички власти в БГ - президентската - Р.П. , прокурорската - с пречупването на С.Цац, законодателната - Ц.Ц., сетне Цв.К. от Кърджали. Последните 3 години ДАНС и ДАТО осъществиха подслушване и окалване на президента , а преди изборите на 04.04.2021 - масово подслушване - цели 32 души . Служ. правителство трябва да покаже на шефовете на ДАНС и ДОТИ, че са нежелани и на гл.прокурор,че неговата роля е известна и ще има съответен отговор.

138

Анонимен

преди 2 години

К... О скапана, пакетите с напечатани бюлетини за герб кой ги на печата? А сега кой ми *** в гащите. Лицемерен двуличник.

137

НАП-разбойници

преди 2 години

До Гневен млад човекДесетки милиарди неусвоени приходи компенсират се с нови данъци 5 години назад!!!

136

нямаме избор

преди 2 години

До СталинСамо силна сталинска ръка или ятаган ни оправя!