21

хаха

преди 2 години

Троянският кон нима не унищожи Троя???РСМ каквото и да означава това е коминтерновски,руски франкенщайн,изгонили един дипломат...под натиск,плащат на зависими лобисти..."политици"водещи ЕС към гибеил...ЕС политическа класа извършват престъпление и геноцид към Народите на Европа...чудовищно престъпление е,Историята ще ви осъди...децата и внуците ви!Справедлив Свят!!!или ни убийте!!!

20

Анонимен

преди 2 години

не ме интерсува че Северна македония ще остане с Русия, няма да я пускам в ЕС за сметка на нашите интереси, това че искат да я откъснат от Русия за да се отслаби Русия ги интересува едни другари, на които не им пука за нашите интереси и са готови да ни жертват само да прокарат техните, вместо да ни помагат да натискат макетата, защото ни е сме прави, те натискат нас щото не им пука за нас. Ей това е "прекрасния" ЕС И "партньорите" ни от сащ и нато. Излизане от ЕС щом е така, можем да сме си самостоятелни, това е решението, не сме по-прости от Англия, която с цената на всичко спаси независимост

19

Анонимен

преди 2 години

добре де,дошъл външния да подготвя срещата с португалския президент и влачи тоя от ЕС да помага,щото за да има такава са договарят като на всяка среща "успехите" за които са се споразумели.За португалеца, е че сме се съгласили да пуснем макетата сега и после да си "дооправяме" проблемите,а това е капан защото при такова съгласие значи че Радев няма да е преизбран,не знам външния ни за кого работи и дали ще подведе Радев, или си мислят да има хем среща, хем уж с условия ала-бала и да ги пуснем.Така обаче само ще налеят още гласове на "патриотите",а те ще ги дадат на герб,а 2-ри мандат няма да и

18

Анонимен

преди 2 години

Извинете, моля да се чете: "Обърнете внимание на факта , че еврокомисарят по разширение на ЕС и премиерът на държавата..."

17

Анонимен

преди 2 години

бърнете внимание на факта , че еврокомисарят по разширение на ЕС премиерът на държавата бъдещ председател на СЕ първо отидоха при Боце Бъ и прощудираха мнение при него, а сетне ходиха при ген.Янев и президента. Да оставим настрана факта, че този начин на споделяне мнения е неуважение мъм държавата, чийто гости са, както и незачитане на служебния кабинет, но така просташки дипломати и културни, умни хора не постъпват.

16

Анонимен

преди 2 години

Всъщност Португалия ясно защо, обаче какво общо има Британия в схемата.Всъщност има, и там е заровен корена на сегашното поведение на Северно Македонския политически елит.

15

Gh

преди 2 години

Македонците са българи с промито съзнание.

14

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Една от многото причини Португалия да не може да бъде посредник. Езиковата база на западните народи е ЛАТИНСКИЯТ. От него отронват испански и португалски. Езиковата база на източните народи е БЪЛГАРСКИЯТ. Всички съвременни източни езици се отронват от Българският. Царство България е създател на базата. Кралство Португалия е консуматор на базата. Това преполага,че Португалските евреи ще са на страната на Северна Македония. Защо посредник не е Арнолд Тойнби(фигуративно казано) ???

13

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Португалците ги съветвам да не се опитват да ни унижават като че все едно сме някакви невменяеми. По-скоро Португалия и Испания да признаят факта,че са потомци на евреи и араби. Защото на тези земи там преди арабското робство от 8 века живееха вестготи,тоест БЪЛГАРИ и Гали, тоест ФРАНЦУЗИ. Тези два народа са преки потомци на Траките. Хайде,португалци, кажете си,че произходът Ви не е Тракийски , а еврейски !!!!! Евреи не могат да бъдат посредници на българи и българи. Имате си истории,четете.

12

Анонимен

преди 2 години

По думите на Заев ,дъртака Джо от сащ не е американец а македонец )

11

Анонимен

преди 2 години

Правили сме толкова векове история, която Запада иска да подарим на крадците и лъжците от Югославска Македония.Ако са българи - ще получат история. Ако смятат, че не са българи - няма да позволим да ни крадат и лъжат.

10

Анонимен

преди 2 години

7 Не, РСМ трябва, да влезе в ЕС, реформирана, без македонизма, титовизма, сръбските и руските шпиони. В НАТО, е забранен достъпа на северомакедонския представител, до секретна информация, защото е в тесни контакти с хора на Москва и Белград.

9

Анонимен

преди 2 години

Няма нужда от посредници античките знаят, какво трябва, да направят, но не искат. Затова, вето, докато се вразумят.

8

vlady

преди 2 години

Посредник следва да бъде Негово Високопреосвещенство архиепископ Датев Акобян - България и Северна Македония са в неговата епархия.

7

Анонимен

преди 2 години

Като блокирате членството на РС Македония, вие я бутате още повече в руско-сръбската сфера на влияние. Така тя съвсем ще се отдалечи от БГ, а европейците ще ни намразят.

6

Анонимен

преди 2 години

Подариха ли на португалския посланик "Бялата книга", в която най-подробно, е описан "произходът" на "македонската история и език". Подкрепен с документи, доказващи го. Има я издадена и на английски.

5

Анонимен

преди 2 години

Спорът между две държави, относно техния език и история, е само техен и всеки посредник, ще извърши намеса във вътрешните им работи.

4

Анонимен

преди 2 години

Макетата са като 4-годишния ми внук. Баща му слуша музика, а той гледа филмче - и двамата си пречат. Малкият казва, тате, компромис, много хубав филм.

3

наблюдател

преди 2 години

Нерде не Португалия! Сигурно вчера са намерили Македония на картата, ама щели да посредничат! Аман от парламентьори.

2

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Посредниците искат ние да...отстъпим и да легитимираме историческите...кражби на кандидатите за ЕС,РСМ.То бива,бива...наглост,ама това вече граничи със...слабоумие,както от македонска,така и от...брюкселска страна.