10

Анонимен

преди 2 години

САЩ не са идеал за подражание по ред причини. ЕС разочароваха с подхода си към мигрантите и с ковид. Света не стои на едно място. Не сме 1945г. когато цял свят беше в руини и американците се правиха на богове. Днес живеем в многополюсен свят, като по всичко изглежда, че Китай ще заеме овакантеното място на суперсила.

9

Анонимен

преди 2 години

Като затриеш Сащ после кой на тяхно място? Ще слушаш оризите? Или може би Турция? Пияните ватенки? Неадекватните германци? Какъв ти е плана след това? Защото винаги има лидер . Освободи ли се място... се заема . Това да не ти е приказка....

8

Анонимен

преди 2 години

Тия американци на всяка манджа мерудия, кога ли най-накрая ще се обърне целия свят срещу тях и ще ги затрие.

7

Анонимен

преди 2 години

Кое твърдение е правдиво? ----------------------------------------------------------------------------------"примирието е дипломатическа възможност за търсене на решение за конфликта между палестинци и израелци"----------------------------------------------------------------------------или-------"Спирането на огъня слага край на 11-дневния конфликт"

6

Анонимен

преди 2 години

Сащ могат да дадат пари на който искат. Никой не очаква ти бедния соц бодил да даваш пари за опазването на свещените християнски земи. Това там е много над тебе и над мкого държави. Кретай си там в панела и не се меси в сложни неща. Отделно недей да лъжеш Израел се отбранява и от Ливан, Иран, Сирия и Египет . Всипки бради ги нападат постоянно сякаш имат нотариален акт за земите там.

5

1234

преди 2 години

Сащ са дали на израел над 130 млрд долара за 50 г за въоръженивче което е използвано само срещу палестинците. За 50 г палестинската територия се е свила до степен на част от Йерусалим. Израел и сащ са терористи, всеизвестен факт. А скапания ЕС ги подкрепя

4

Анонимен

преди 2 години

На едните дава ракети за "самоотбрана", а при другите иска да спре доставките на оръжие..в това е справедливост по Американски:)

3

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Килимчета не могат да мислят камоли чААлММиТТе .!.

2

От бореца

преди 2 години

Сисито и то като стар *** гледа да изкара малко кинта и политически дивиденти, ако беше гътнал няколко менгъла на време нямаше да има нищо, но като все чаршаф мрази роднините си и е алчно и подмолно животно, перфектен началник за египетските скотове.!.

1

Анонимен

преди 2 години

а знаелите че комунистите начело с родоотстъпника радеф са продавали оръчия и на двете страни - затова сега радеф е с два пълни гардероба с кюлчета и долари