6

Анонимен

преди 2 години

Рафинираната захар е изключително вредна за организма. Пристрастяването към нея е по-силно отколкото при хероин. Хората затлъстяват главно поради консумация на тестени и захарни изделия. Огромна заблуда е, че може да си ядеш пастички и шоколадчета и да компенсираш това със спорт като бягане или тежести.

5

Анонимен

преди 2 години

"Силния дух може да победи дори и радиация." Хахахах. Значи в Хирошима и Нагасаки са било със слаб дух, затова не са победили радиацията. Абе предполагах че има нещо такова, ама не бях сигурен!

4

Фин

преди 2 години

До Анонимен 3; явно си със забавено умствено развитие. Каквото и да ядеш по половин кило на ден ще си зле.Всичко с има граници шамандурчо.

3

Анонимен

преди 2 години

До ФинХахах - бухай по половин кило сладко на ден за 1-2 години, па ела после да те видя, колко "безпроблемен:" ще си.

2

Анонимен

преди 2 години

Само внимавайте, че напоследък има хора, деот ня са яли захар и мазнини с месец, а после се чудят, чащо им се вие свят и една настинка ги събаря, все е едно е пневмония и корона.

1

Фин

преди 2 години

Захарта е като вирусите, не създава никакви проблеми на здравите хора и обратното, създава големи проблеми на болните хора. Най яркия пример е болните от диабет. Същото е и с природата, ако си слаб и болен, имаш алергии, ако не си нямаш. Силния дух може да победи дори и радиация.