13

факт

преди 2 години

новите оправячи ако влезнат в НС отново , пак ше почнат да връщат мандати , бъдете сигурни . едно е да обещаваш лъжейки , друго е да си способен да управляваш държава .

12

Анонимен

преди 2 години

Е какво да отчитат,първата позиция на ДПС ли?

11

отровна гад

преди 2 години

Какво става със социологическите прогнози за изборните нагласи за 11.07.2021 г.?Изчезнаха яко дим, все едно че няма да има избори след месец и половина!Кой го е страх от изборни прогнози?!

10

моч

преди 2 години

До Словянин:))) много хубава реч , прелива от болшевизъм :))) Браво!Браво!Ама що забравяте да ползвате отличителното обръщение ДРУГАРИ , някой ще вземе да се обърка и да не ви разбере правилно !!Другари , народа е виновен...Другарите от интелигенцията....Я как звучи сега , няма да объркаме народа със сюрия овце от ТКЗС-то , нито интелигенцията със стадо крави от АПК-то....

9

Анонимен

преди 2 години

Искате ли да гласуваме и да ви пратиме на 10 000 лв заплатки Мамините Убавци. А ние да се чудиме как да си платим тока водата парното и какви менте храни да си купим. Щото заплатите ни са много големи а пенсиите са като в Гърция 800 евро. Които гласуват Бог ще ги накаже Ще им прати най големите нещастия на гях и семействата им.

8

Анонимен

преди 2 години

Казах ли ви,че патриотите няма да се обединят.Досега трябваше да са заедно за регистрация,а няма време.

7

ЦиРК

преди 2 години

500 секции в чужбина, БРАВО, БРАВО на бай Слафчу и Тошко Африкански, те явно не могат да спечелят с българите живеещи и работещи в България та се търсят гласовете на гурбетчиите и турците за ни съставят правителство, СИГУРНО ТОЗИ ПЪТ ЩЕ ИМАТ 168 гласа в парламента, с ЦЕЛИ 3 повече

6

Словянин

преди 2 години

Народът е виновен, не депутатите. Народът гласува. Народът не мисли, като гласува. Те и Ботьов са го смятали за луд, но ако не е пратил от "Радецки" телеграми до Русия и Европа, никой нямало да разбере за зверствата на османците. Народът клечи пред тв, гледа пребаналствата на Холивуд и си свиркa простотии. А интелигенцията е още по-виновна от народа, защото не помага на народа.

5

Анонимен

преди 2 години

факти.бг: Йордан Цонев има връзка с една от фирмите, получили кредит от ББР

4

От герП

преди 2 години

До съветКолко искаш да ти платим за този съвет ?

3

Анонимен

преди 2 години

Мутрите сме вече във власта и после в НС.

2

Анонимен

преди 2 години

Кокала няма да пусне БСП.

1

Анонимен

преди 2 години

Чакаме черепа с пачките