14

ВЪПРОС

преди 2 години

Енергията е Живота на днешния ден , и на утрешния - тоест - в миналото не е имало този проблем .Тока и Газа поскъпват - бензин , дизел също .Зелената Енергия е добра идея , но прилича на това - през деня да можете да си изпържите две яйца на котлона - но трябва да разгърнете панели от 1 декар земеделска площ - през ноща ще събирате съчки за отопление .Нещата за Света вървят Зле - ще има Хиперинфлация - който може да си плати за топло и светло ще се барикадира .Но Русия ще оправи нещата .

13

Анонимен

преди 2 години

хората са много дребни за да влияет на природатслънцето започва да изчерпва горивото си

12

Анонимен

преди 2 години

Тръмп беше прав не ни трябва зелена енергияако падне нещо голямо така към два километра от космоса и настъпи 100 годишна зима ще ни разрешат лида си запалим печките с въглища

11

Анонимен

преди 2 години

"И кой е виновен за недълновидната газово-енергийна кризъ у Еуропатъ????? Пак ли Путин?????"..................Жендарите не си вземат поуки от думите на Государя. Преди години във връзка с "Зелената истерия", той ги попита "... и с какво ще се отоплявате като запука студът? С дърва ли? Вие и дърва нямате и пак при нас ще дойдете"

10

Tangra

преди 2 години

Изключително добър анализ. Много точни моменти.

9

Анонимен

преди 2 години

То е ясно. Затова ЕС и НАТО, трябва да се рсзширяват на Изток. В границите на ЕС да влизат Украйна, Беларус , Армения и Грузия.

8

Анонимен

преди 2 години

От всичко написано. разбирам , че количеството газ за България. Е достатъчно и от Гърция да се взима за битови нужди. Тия тръби от Турция за Сърбия не обслужват България. Резултат са на политическа игра за милврди.

7

Муахаха

преди 2 години

Жендръчетата в Брюксел тепърва ще разбират кон боб яде ли!

6

Анонимен

преди 2 години

Европа е с празни газохранилища, неслучайно газът поскъпва-----------Ми, ся???? И кой е виновен за недълновидната газово-енергийна кризъ у Еуропатъ????? Пак ли Путин?????

5

статистическия инсъ.

преди 2 години

България е единствената държава в ЕС с най малко потребление на газ. И единствена с Централно Отопление Масово по руски / съветски/ модел.

4

Демократ

преди 2 години

По добре демократичен студ и демократично високи цени, високите цени са признак на висок стандарт, отколкото комунистическа руска газ.

3

Анонимен

преди 2 години

"В Индия електромобилът трудно би станал масов", посочи Боян Рашев.А в Европа защо не става масов вече 20 години? Технологиите на електромобилите, а и на обикновените автомибили не са мръднали от 40 години, само променят формата на фаровете и блъскат електронни играчки да жмикат по таблото, малко по-добру двигатели, иначе всичко е технологии от преди 40 г.

2

баба мара

преди 2 години

гонете руските агенти играите по акъла на янките и сега тръбите празниами нали сме газов хъб на балканите не се боите ще ви пратим ам втечненгаз на цени като за наши хора

1

Анонимен

преди 2 години

за две седмии аверите на фигуранта източиха газта и я продадоха на наши хора, не е истина какво ни чака