89

ПЕХОТИНЕЦ

преди 2 месеца

до СТИНА ВУЦАтри мерета е измишльотина на ПУТИН

88

Анонимен

преди 2 месеца

То КТБ нв фалира при ГЕРБ, а при твоя Орешарски

87

стрина Вуца

преди 2 месеца

Калека Алеко от нужника на двора не знае че инициативата Три морета е инициатива на САЩ и НАТО, а не на Кремъл.

86

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен"Ще има ново разследване на фалита на КТБ, в САЩ вече го правят.Лошите новини за Шайката валят една след друга."А да не мислиш. че в Кремъл спят зимен сън? Тая работа няма да стане както си я представяш.

85

Анонимен

преди 2 месеца

Ще има ново разследване на фалита на КТБ, в САЩ вече го правят.Лошите новини за Шайката валят една след друга.

84

Румен Владимиров

преди 2 месеца

Днес.бг, вместо да лъскате фасадата на Фигуранта, лъскайте бастуна на Борисов. Така ще ви забележат и отвъд океана.

83

Анонимен

преди 2 месеца

Копоите на Борисов,които само Господ е над тях,се изпокриха като мършави съсли,но дупките колкото и да са дълбоки,те ще излязат на светло пред народа,ще последват много и неудобни въпроси не от каскетовата прокуратура,а от истинската.Получават по една чанта пари всеки месец,когато се зададе дебе..ят "народните" служители,се сдобиха по поръка на Борисов с по три месеца "отпуск",докато мине бурята.Отивате си "блюстители" на реда български.Забравата ще ви настигне по пътя.

82

Калеко Алеко

преди 2 месеца

Добре че председадетелството на инициативата "Три морета" е българско, че ако беше на друго място Румбата щяха да го натирят както сториха естонците ... В страните които попадат в тази инициатива никой не долюбва Кремълски парашутисти ... !!!

81

юбералес

преди 2 месеца

Интермариум е стара полска идея, подета от САЩ и Полша в последно време. Целта е създаване на силен източноевропейски про-американски съюз.

80

Румен Владимиров

преди 2 месеца

Днес.бг, вместо да лъскате фасадата на Фигуранта, защо не пуснете статия за днешните изцепките на ликвидатора на българското следствие Бойко Рашков, който вече кадрува и ще "оправя" МВР-то и журналистиката в БГ-то!? Хората много добре са казали -дай на фуражката/*** власт и му гледай сеира!

79

Анонимен

преди 2 месеца

Нaвремето Луканов го гръмнаха най-безцеремонно, че беше взел да обърква полотическата си ориентация (за пари, разбира се). Сега като сме член на НАТО и ЕС, Радев каква съдба го очаква според вас? Някой дали ще се церемони с него?

78

Анонимен

преди 2 месеца

Разделяй и владей е работата и като цяло Щатите добре се справят с тази задача, ЕС буквално атрофира

77

Анонимен

преди 2 месеца

тоя е егати смешника, стига ни излага ве чибурашка, ходи си на село да копаш картофи и да пускаш руски фърчила

76

Анонимен

преди 2 месеца

*** *** - ***.***

75

Хаха

преди 2 месеца

България на три морета в заглавиетоЕгаси бота

74

Румен чак Червен

преди 2 месеца

Радев да си гледа военната хунта в България и да не се занимава с неща за които не е обучен !

73

Анонимен

преди 2 месеца

Кви три мурета с правителство саставено от пенционирани шaпкаpи, муулясали кому низи и разни чантаджии кои и една книга не са пручели и каде са тиа три мурета

72

юбералес

преди 2 месеца

Intermarium (междуморие) или ''Три морета'' е проект на САЩ за засилване на източноевропейските държави като антипод на западна Европа. Целта на САЩ е рзцепване на ЕС на изтоен и западен.

71

Анонимен

преди 2 месеца

Кви три морета с правителство съставено от пенсионирани шaпкаpи, мухлясали кому низи и разни чантаджии?

70

Учинайка Цвета

преди 2 месеца

Ами Румбата да беше включил и рассия към инициативата, нали твърдеше че "Крим е руски" и беше поел ангажимент да се бори за отпадане на санкциите и..Миналата година щеше да присъства на парада на хвърчилата в чест на День попбеды, рамо до рамо с товарищ путин, а сега се е загрижил за европейският просперитет на България, въпреки че едни русофили гориха в негово присъствие знамето на ЕС на яз.Копринка..Руският патриарх май не му е дърпал досатъчно силно ушите на Шипка или просто наближават избори