109

Анонимен

преди 2 месеца

Сащ са лузър, край на еднополярниясвят, ако не ти харесва се гръмни, никой него е грижа.

108

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен Къф лузер бе! Китай е част от Кимерика, те са в етап когато не могат да съществуват един без друг. А ти ме говориш за надеждите-говежди на Путин. Китай и САЩ ще са приятелски-противопоставящи се страни. Лошото е, че ще го отнесе Европа.

107

Анонимен

преди 2 месеца

"Три морета" изисква поне още 4-5 моста с Румъния. Беше построен само един, защото се оказа че от мостове не може много да се краде.

106

Анонимен

преди 2 месеца

Сащ са вече в ролята на лузър защотоопитите им да подчинят Русия и Китайна собствените си интереси чрез санкции пропаднаха. Системата Swift за международенобмен на финансова информация ще бъдезаобиколена чрез цифровите валути, коитомного държави разработват и които не сенуждаят от пиндостански контрол чрез нея.

105

Анонимен

преди 2 месеца

Айде , стига ни занимавахте с тоя всеки ден . Спряхте с Боко сега с тоз самсуняк.

104

Анонимен

преди 2 месеца

Страните в тази инициатива са като стадо овце, на което му предстои да го водят на заколение.

103

Анонимен

преди 2 месеца

Радев е в ролята на *** американски прислужник,той няма да каже че инициативата се създава катопазар за пласиране на американско оръжие срещунякаква измислена заплаха.

102

Анонимен

преди 2 месеца

Радев, Бойко Рашков иска да уволнява журналисти от БТВ. Няма ли да му дадеш оставка или ще се оставиш да те водят за носа дубайците?

101

Анонимен

преди 2 месеца

Ако питаш доскорошния възпростбългарски премиер дали в сащ има олигарси, той ще гледа тъпоумнои няма да чуе въпроса.

100

Анонимен

преди 2 месеца

Едно полезно нещо може дасвършите като се съберете-- да признаете Крим за рускии да приключите с този проблем.Друго нещо е да призовете "стратегическия партньор" сащда свали санкциите от Русия,също ще бъде много полезно завсички. Другото е простoтияневодеща до никъде.

99

Пян Гъ

преди 2 месеца

Радев, нещо не си разбрал, пардон, не са ти обяснили от БСП, а именно, че "Три морета" нищо не създава - това е т. нар. санитарен кордон СРЕЩУ Русия, чийто проект си ти. Е, другото възможно обяснение е, че го правиш като камуфлаж - да не те заподозрат. Като гледам обаче как рецитираш от назубрени листчета, кой знае...

98

Анонимен

преди 2 месеца

Политиците са хора,които живеят в разкош с парите на народа и единствената им дейност е да заблуждават обикновенните и нормални граждани за да се облагодетелстват богатите хора.Това са слуги на аристократи,олигарси и мафиоти.Преди аристократите директно са се възползвали от робите и васалите,сега го правят чрез политиците.

97

До ... до 93

преди 2 месеца

Че то има ли такова име, страната на Бащиците, всемирния комунизъм и крепостното селячество е по известна като Блатная

96

ПРЕЦАКАНИТЕ РУСОФИЛИ

преди 2 месеца

...........ХА ХА ХА.......!!! РУМЕН РАДЕВ...... ИЗЛЕЗНА ДВОЕН АГЕНТ...... ПОДКРЕПЯ "ТРИ МОРЕТА" СРЕЩУ РУСИЯ... ....................... ЗА АЛЧНИТЕ ХОРА, ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ........

95

до 93

преди 2 месеца

Научи се да изписваш името на Русия.

94

Анонимен

преди 2 месеца

Нещо си спал отвит май.КТБ я фалираха Тлъстака от Банкя, Шиши и Цветелина.Естествено, медиите на Шиши обвиниха Орешарски, обаче в САЩ не четат медиите на Шиши за огромно герберастко съжаление.

93

Калеко Алеко

преди 2 месеца

До стрина Вуца ... Ами така е стрино Вуце, но продукт на Кремъл е нашият ка.унчо и точно затова не му е мястото в тази инициатива, още повече да я председателства ... Нали той твърдеше че Крим е руски и щеше да се бори за отпадане санкциите на рассия, а и русофилите на Копейкин гориха в негово присъствие знамето на ЕС на яз.Копринка, да не говорим и къде ходи кака ти Корна преди да го спуснат с парашута на "Дондуков 2"... !!!

92

до АНОНИМНИТЕ

преди 2 месеца

вярвайте си и яжте остатъци от пицата, която някой работещ, можещу знаещ е зарязал, а ЧИЧО ВАСКО ВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ ПЛАЩА, защото ще има парламентарна група

91

Анонимен

преди 2 месеца

Много ви моля помагайте повече на БСПче това трео е срамота

90

Анонимен

преди 2 месеца

Радев, кажи защо шефката на партията на Васил Божков Елена Фичероес е назначена от теб за говорител на МВР?