79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Къф лузер бе! Китай е част от Кимерика, те са в етап когато не могат да съществуват един без друг. А ти ме говориш за надеждите-говежди на Путин. Китай и САЩ ще са приятелски-противопоставящи се страни. Лошото е, че ще го отнесе Европа.

78

Анонимен

преди 2 години

"Три морета" изисква поне още 4-5 моста с Румъния. Беше построен само един, защото се оказа че от мостове не може много да се краде.

77

Анонимен

преди 2 години

Сащ са вече в ролята на лузър защотоопитите им да подчинят Русия и Китайна собствените си интереси чрез санкции пропаднаха. Системата Swift за международенобмен на финансова информация ще бъдезаобиколена чрез цифровите валути, коитомного държави разработват и които не сенуждаят от пиндостански контрол чрез нея.

76

Анонимен

преди 2 години

Айде , стига ни занимавахте с тоя всеки ден . Спряхте с Боко сега с тоз самсуняк.

75

Анонимен

преди 2 години

Страните в тази инициатива са като стадо овце, на което му предстои да го водят на заколение.

74

Анонимен

преди 2 години

Радев е в ролята на *** американски прислужник,той няма да каже че инициативата се създава катопазар за пласиране на американско оръжие срещунякаква измислена заплаха.

73

Анонимен

преди 2 години

Радев, Бойко Рашков иска да уволнява журналисти от БТВ. Няма ли да му дадеш оставка или ще се оставиш да те водят за носа дубайците?

72

Анонимен

преди 2 години

Ако питаш доскорошния възпростбългарски премиер дали в сащ има олигарси, той ще гледа тъпоумнои няма да чуе въпроса.

71

Анонимен

преди 2 години

Едно полезно нещо може дасвършите като се съберете-- да признаете Крим за рускии да приключите с този проблем.Друго нещо е да призовете "стратегическия партньор" сащда свали санкциите от Русия,също ще бъде много полезно завсички. Другото е простoтияневодеща до никъде.

70

Пян Гъ

преди 2 години

Радев, нещо не си разбрал, пардон, не са ти обяснили от БСП, а именно, че "Три морета" нищо не създава - това е т. нар. санитарен кордон СРЕЩУ Русия, чийто проект си ти. Е, другото възможно обяснение е, че го правиш като камуфлаж - да не те заподозрат. Като гледам обаче как рецитираш от назубрени листчета, кой знае...

69

До ... до 93

преди 2 години

Че то има ли такова име, страната на Бащиците, всемирния комунизъм и крепостното селячество е по известна като Блатная

68

ПРЕЦАКАНИТЕ РУСОФИЛИ

преди 2 години

...........ХА ХА ХА.......!!! РУМЕН РАДЕВ...... ИЗЛЕЗНА ДВОЕН АГЕНТ...... ПОДКРЕПЯ "ТРИ МОРЕТА" СРЕЩУ РУСИЯ... ....................... ЗА АЛЧНИТЕ ХОРА, ПАРИТЕ НЕ МИРИШАТ........

67

до 93

преди 2 години

Научи се да изписваш името на Русия.

66

Калеко Алеко

преди 2 години

До стрина Вуца ... Ами така е стрино Вуце, но продукт на Кремъл е нашият ка.унчо и точно затова не му е мястото в тази инициатива, още повече да я председателства ... Нали той твърдеше че Крим е руски и щеше да се бори за отпадане санкциите на рассия, а и русофилите на Копейкин гориха в негово присъствие знамето на ЕС на яз.Копринка, да не говорим и къде ходи кака ти Корна преди да го спуснат с парашута на "Дондуков 2"... !!!

65

до АНОНИМНИТЕ

преди 2 години

вярвайте си и яжте остатъци от пицата, която някой работещ, можещу знаещ е зарязал, а ЧИЧО ВАСКО ВЕЧЕ НЯМА ДА ВИ ПЛАЩА, защото ще има парламентарна група

64

Анонимен

преди 2 години

Много ви моля помагайте повече на БСПче това трео е срамота

63

Анонимен

преди 2 години

Радев, кажи защо шефката на партията на Васил Божков Елена Фичероес е назначена от теб за говорител на МВР?

62

ПЕХОТИНЕЦ

преди 2 години

до СТИНА ВУЦАтри мерета е измишльотина на ПУТИН

61

Анонимен

преди 2 години

То КТБ нв фалира при ГЕРБ, а при твоя Орешарски

60

стрина Вуца

преди 2 години

Калека Алеко от нужника на двора не знае че инициативата Три морета е инициатива на САЩ и НАТО, а не на Кремъл.