119

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

118

Анонимен

преди 2 години

Американската посланничка Херо Мустафа, се срещна с премиера и някои от министрите, както е по протокол, в такива случаи, а Бойко Василев изтъква това, като белег, за прозападната им ориентация. Слагач на всяко правителство, с приоритет към феновете на Русия, червената олигархия, БСП/ДС, каквито са в правителството на Радев.

117

Анонимен

преди 2 години

147 Глурости, не е мръднал, остава си руски слуга. Просто, е дошъл наш ред, да председателстваме тази итициатива"България на три морета", това не е заслуга на Радев. Той се държи лицемерно със запада, но работи за интересите на Русия, в ущърб на България.Странно, как Бойко Василев от "Панорава" и такива, като теб, не знаят това.

116

Анонимен

преди 2 години

радев бил руския шпионин.... да се смеем ли да плачем ли. масонин е радев и изтривалка за мазните мамонски свински краченца на херо мустафа. радев ни направи цел на руските ракети и унищожава и минималните шансове някога да имаме нормални отношения с тях някога. всичките му министри минаха инструктаж на козяк като не се и крият даже майцепродавците.

115

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

114

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

113

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

112

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

111

Радев-празнодумец

преди 2 години

Радев е празнодумец храбър. Празни приказки, безмислени пожелания в комунистически стил другари дайте да дадем и след повече от 4 години президенстване (празнодумстване) няма нищо полезно и смислено свършено от него за България. Вместо да вървим напред избрахме най-слаабият президент досега и се връщаме много назад към времената на бай-Тошо. Много, много жалко...

110

ББ

преди 2 години

До *** Радеви бедна духом...*** е положителен герой,неделковци с десетките си акаунти...нямате шанс срещу ценностите ни,ще продължим да Обичаме България...ще се борим, ще умираме за оцеляването им...объркали сте Народа...ще ви съдим...децата ви...внуците ви...за Национално предателство...за геноцид над Народа ни...маайте си минусите,толкова можете!!!

109

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

108

светли бъднини

преди 2 години

Вървим към "светли бъднини". Много искат да ни управляват:1. Радев -руски шпионин2. Нинова -приватизаторката г-жа Лъжа3. Бабикян -царя на фейка4. Хаджигенов -адвоката на джендърите6. Бойкикев -приятеля на Маджо7. Румен Гечев -майстора на фалитите и заплати от 5$8. Слави -баш Чалгаря въздухаря9. Елена милиЙончева -крадлата от КТБ10. Костя Копейкин -проводника на руската агентура

107

ББ

преди 2 години

До С Р.Радеф не ставахаха "бившият комунист"...не е бил бодигард на Т.Живков..."демократа",докато ченгета като теб лъжеха и грабеха Народа ни Радев се обучаваше в ВВА в Алабама ...САЩ...комунист...и Военно Въздушна Академия в САЩ...само платени енича.и биха ти се вързали на лъжите...бойко строи комунистическите газопроводи на путин...и плащаме най скъпата газ!!!

106

Муунчо Радев

преди 2 години

Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като ***. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия, върти страхливо малките си злобни очички и говори с равен и безизразен гласец. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...

105

ББ

преди 2 години

хаха службите...не съм ***...Свободно Човешко Същество съм и не признавам властта ви...не ме заплашвайте,плющете си минусите...милиони сме и не можете ни уплашите или излъжете...имам си ЕГН и адрес...знаете ги...мога да срещна всеки от вас,без претиснение...вие можете ли го,ако само ми пишете!милионите уплашени...един от вас съм...не се страхувайте...пишете и споделяайте...гаврят се с животите ни...на децата ни те яхти...ние без хляб

104

С Р.Радеф не става

преди 2 години

Да, смяната на Борисов е необходима, но с 3000 души и то събрани от цяла България власт не се събаря. С разпопен поп молитви не се правят. С бивши комунисти Р.Радев, М. Манолова, Т. Дончева , Р. Петков и т.н. нова промяна не се прави. Хората не ви вярват.

103

ББ

преди 2 години

ЕС е умиращ...предаден от политическата класа,прекрасна идея,убивана от десетилетия от пияни и зависими политици...дела...дела...децата на европа бягат...роби са...геноцид..имат само печатници за пари финансиращи престъпници и мафиоти.гърците над 300 милиарда...италия...нечувана несправедливост!Изход...Нов Справедлив Световен Ред!!!!

102

ББ

преди 2 години

Бог да пази Кралицата!!!

101

ББ

преди 2 години

До Време е...хаха ...орезили...само двама не се качиха на Шипка...бойко а турският паша не искам да го споменавам..на 3 март...Радев бе на Шипка...бойко целуваше ръка на султана...***...яйца и домати...с "камъне и дърве" ще ви отговорим...елате ни!!!

100

ББ

преди 2 години

До Време е...хаха а направете ни тази услуга...само ни елате!!!