149

Анонимен

преди 2 месеца

*** *** - ***.***

148

Анонимен

преди 2 месеца

Американската посланничка Херо Мустафа, се срещна с премиера и някои от министрите, както е по протокол, в такива случаи, а Бойко Василев изтъква това, като белег, за прозападната им ориентация. Слагач на всяко правителство, с приоритет към феновете на Русия, червената олигархия, БСП/ДС, каквито са в правителството на Радев.

147

Анонимен

преди 2 месеца

147 Глурости, не е мръднал, остава си руски слуга. Просто, е дошъл наш ред, да председателстваме тази итициатива"България на три морета", това не е заслуга на Радев. Той се държи лицемерно със запада, но работи за интересите на Русия, в ущърб на България.Странно, как Бойко Василев от "Панорава" и такива, като теб, не знаят това.

146

Анонимен

преди 2 месеца

радев бил руския шпионин.... да се смеем ли да плачем ли. масонин е радев и изтривалка за мазните мамонски свински краченца на херо мустафа. радев ни направи цел на руските ракети и унищожава и минималните шансове някога да имаме нормални отношения с тях някога. всичките му министри минаха инструктаж на козяк като не се и крият даже майцепродавците.

145

Анонимен

преди 2 месеца

*** *** - ***.***

144

Анонимен

преди 2 месеца

*** *** - ***.***

143

Анонимен

преди 2 месеца

*** *** - ***.***

142

Петльо

преди 2 месеца

Президентът казва, че "инициативата "Три морета" създава възможност за икономически растеж, свързване на страните, социално и икономическо сближаване."Кокво мислите, прав ли е "Фигуранта"?Полезна ли е инициативата за България?

141

Анонимен

преди 2 месеца

*** *** - ***.***

140

Радев-празнодумец

преди 2 месеца

Радев е празнодумец храбър. Празни приказки, безмислени пожелания в комунистически стил другари дайте да дадем и след повече от 4 години президенстване (празнодумстване) няма нищо полезно и смислено свършено от него за България. Вместо да вървим напред избрахме най-слаабият президент досега и се връщаме много назад към времената на бай-Тошо. Много, много жалко...

139

ББ

преди 2 месеца

До *** Радеви бедна духом...*** е положителен герой,неделковци с десетките си акаунти...нямате шанс срещу ценностите ни,ще продължим да Обичаме България...ще се борим, ще умираме за оцеляването им...объркали сте Народа...ще ви съдим...децата ви...внуците ви...за Национално предателство...за геноцид над Народа ни...маайте си минусите,толкова можете!!!

138

Анонимен

преди 2 месеца

*** *** - ***.***

137

светли бъднини

преди 2 месеца

Вървим към "светли бъднини". Много искат да ни управляват:1. Радев -руски шпионин2. Нинова -приватизаторката г-жа Лъжа3. Бабикян -царя на фейка4. Хаджигенов -адвоката на джендърите6. Бойкикев -приятеля на Маджо7. Румен Гечев -майстора на фалитите и заплати от 5$8. Слави -баш Чалгаря въздухаря9. Елена милиЙончева -крадлата от КТБ10. Костя Копейкин -проводника на руската агентура

136

ББ

преди 2 месеца

До С Р.Радеф не ставахаха "бившият комунист"...не е бил бодигард на Т.Живков..."демократа",докато ченгета като теб лъжеха и грабеха Народа ни Радев се обучаваше в ВВА в Алабама ...САЩ...комунист...и Военно Въздушна Академия в САЩ...само платени енича.и биха ти се вързали на лъжите...бойко строи комунистическите газопроводи на путин...и плащаме най скъпата газ!!!

135

Муунчо Радев

преди 2 месеца

Вижте обективно уплашената и глуповата физиономия на Грипен Радеф. Той наистина прилича и говори като ***. Срича, мънка, мрънка, декламира като тройкаджия, върти страхливо малките си злобни очички и говори с равен и безизразен гласец. Хората безпогрешно усещат нещата и безмилостно измислят точните прякори...

134

ББ

преди 2 месеца

хаха службите...не съм трол...Свободно Човешко Същество съм и не признавам властта ви...не ме заплашвайте,плющете си минусите...милиони сме и не можете ни уплашите или излъжете...имам си ЕГН и адрес...знаете ги...мога да срещна всеки от вас,без претиснение...вие можете ли го,ако само ми пишете!милионите уплашени...един от вас съм...не се страхувайте...пишете и споделяайте...гаврят се с животите ни...на децата ни те яхти...ние без хляб

133

С Р.Радеф не става

преди 2 месеца

Да, смяната на Борисов е необходима, но с 3000 души и то събрани от цяла България власт не се събаря. С разпопен поп молитви не се правят. С бивши комунисти Р.Радев, М. Манолова, Т. Дончева , Р. Петков и т.н. нова промяна не се прави. Хората не ви вярват.

132

ББ

преди 2 месеца

ЕС е умиращ...предаден от политическата класа,прекрасна идея,убивана от десетилетия от пияни и зависими политици...дела...дела...децата на европа бягат...роби са...геноцид..имат само печатници за пари финансиращи престъпници и мафиоти.гърците над 300 милиарда...италия...нечувана несправедливост!Изход...Нов Справедлив Световен Ред!!!!

131

ББ

преди 2 месеца

Бог да пази Кралицата!!!

130

ББ

преди 2 месеца

До Време е...хаха ...орезили...само двама не се качиха на Шипка...бойко а турският паша не искам да го споменавам..на 3 март...Радев бе на Шипка...бойко целуваше ръка на султана...мекере...яйца и домати...с "камъне и дърве" ще ви отговорим...елате ни!!!