42

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

41

Джо

преди 2 години

Новина за БАВНЯРИ без МОЗЪЧБНА АКТИВНОСТ ! Защо според вас има пръснати из цял свят лаборатории за разработки на био и какви ли не още оръжия !? Защо в тези лаборатории има най-опасните вируси !? Защо мине не мине година две и все нова болест изскача от нищото !? Хора не бъдете ГОИ а мислете логично и критично !

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 47Ти що се ядоса?Слаби са ти нервите ли?Човекът е прав.Тези 100+ трупа дето ги са ги извадили от Ганг, дали са броени?И защо не са пили ивермектин?А?

39

Анонимен

преди 2 години

ахаххаах кефат ме тия новини само смях... моят организъм успя на 100% да елеминира ковида от дробовете ми без лекарска помощ ахаха

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45Благодаря ти за обяснението, мила ми покорна овчице, нали се ваксинира вече, и маската плътно на муцунката. Да не те хване индийската мутация, че тя пробива защитата. Виж как и аз знам лафовете от официалната система за ваксипропаганда.

37

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

36

Анонимен

преди 2 години

Ха познайте защо Индия с цялата им бедност и слаба болнична система имат 1% смъртност от ковигрип. Отговорът почва с ивер... и се римува с шмектин. А втората част от отговора почва с хидрокси... и се римува с шморокуин.

35

Анонимен

преди 2 години

Абе,що не си ги заврете всичките РНК технологии където трябва. То стана ясно и на бебетата вече, че на всяка цена трябва да нахакате рнк и наночастици на де що има живо нещо на планетата

34

Анонимен

преди 2 години

Мишките да си отдъхнат, експериментите вървят с пълна сила върху хора.

33

Щерю

преди 2 години

Ефикасно лекарство, убиващо covid-19, би било наистина много по- голяма и по- успешна стъпка напред, в сравнение с ваксините, които не лекуват...

32

Безхаберните учени

преди 2 години

Този грип просто показа пълната безпомощност и провал на учените.

31

Анонимен

преди 2 години

"Вирусът SARS ще бъде с нас завинаги". И сега ние до живот ли ще носим маски се пита в задачата.

30

За мишките и хората

преди 2 години

Нормално е всички медицински изследвания да се правят с мишки.Защото 99% от хората са мишоци и резултатите са достоверни и приложими.

29

Махай МАСКИТЕ

преди 2 години

Трябва ЗАБРАНА за чужденци да ВЛИЗАТ в Ресторанти и дискотеки. Всички ЧУжденци да НОСЯТ маска НАВСЯКЪДЕ , Дори и на ОТКРИТО, за да НЕ ни заразяват.. Дори и ФУТБОЛИСТИ- като Сисиньо , Роберта, Дий Бост. Ако искат да ядат и пият, нека си стоят в ХОТЕЛСКАТА СТАЯ.И да махнат АРАБСКИТЕ маски за българи..Нека чужденците се гърчат. Важното е ние, българите да сме добре. Щом чужденците са ВИНАГИ с маски, НЯМА кой да ни ЗАРАЗЯВА.

28

Анонимен

преди 2 години

А,че то си има лекарства,ама докато ,,авторитетните" медицински органи,които трябва да ги одобрят и препоръчат, си правят паса ,докато хора умират по болниците, ще се търси скъпо струващо лекартво,недоказано и с неизброими странични ,,ефекти'',също като ваксините.За Hydroxychloroquine, Chloroquine и Ivermectin се знае от години.За първите има изследвания и публикации от 2005,че се справят с Ковид вирусите по поводSARS-1и MERS, а за последното от 45 години ,че блокира вирусите DENGA,ZIKA,COVID

27

Малц

преди 2 години

Тепърва се правят изследвания с животни, обаче на пазара има ваксини ... В нормална ситуация би трябвало да е обратното - правят се опити с животни, правят се опити с хора и чак тогава при успех и в двата случая и без странични последици, се прави лекарство или ваксина. А ваксините в момента на пазара са типична ситуация за каруцата пред коня, но нека хората ходят и се боцкат, щом не могат да мислят. И не питайте лекарите дали да се ваксинирате. Питайте някой познат фармацевт-учен, не аптекар.

26

Анонимен

преди 2 години

Проф. Чорбаров докъде е с нашите ваксини 🤣🤣🤣🤣

25

555

преди 2 години

Според медиците, рискът от товаКовид-19 да протече тежко или да увреди някои органие по-голям, отколкото рискът от товаваксината да предизвика тежки, досега недоказани в изседванията, странични въздействия -- АРД/Дойчландфунк

24

Летеца Кемиал Трейс

преди 2 години

Немея пред чутовните "открития" на учените! Глупост след глупост в статиите, елеминорали били вируса, че те вирусите постеоенно си изчезват след боледуването, тая измискена Корона да си я борят с РНК терапиите, май тва е смисъла на цирка.

23

555

преди 2 години

Ваксините на генна основа влияят само на малка част от клетките в тялото, а не върху генома. Затова и твърденията, че ДНК- или РНК-ваксините водят до промяна на генома на човекаса неверни.Моля , не заблуждавайте хората !!