28

Анонимен

преди 2 години

Русия си връща обитаваните от руснаци земи чрез референдум без капка кръв и цял свят плюе и се пени - санкции, ултиматоми и заплахи!Евреите избиват цивилни в окупираните от тях земи и лицемерите от западния свят ги подкрепят!Долу ФАЩ и Изрудел!

27

Баба мара

преди 2 години

за всичко са виновни янките те подстрекават евреите продават оръжие и на дветестрани въпросът не се решава от 1949 г преместиха посолството си в иерусалимдокато нетаняху е на власт мир няма да има оон и съвета за сигурност нищо неправят а за ес да не говорим няма никакви санкции няма гонене на дипломати

26

Counter Strike

преди 2 години

Картата Dust 2 не е ивицата Газа, ами Афганистан.

25

Анонимен

преди 2 години

Израел свалят 15-етажни стратегически сгради с 4 ракети, като предупреждават 1 час преди това.Хамас стрелят стотици към Израел, без предупреждение, знаейки че от тези стотици ще влезе най-много една.Поне това ни се съобщава от световните медии (не днесбеге).

24

АнонимеН

преди 2 години

ИГРИ НА ГЛАДА - СОЙКА ПРИСМЕХУЛКА

23

Анонимен

преди 2 години

Бог да пази цивилизациятаВеликият Рим е паднал от набезите на варвари Това е периодичен цикъл, веднъж на хиляда години цивилизациите са сринати от тълпите, които се управляват от религии

22

Анонимен

преди 2 години

Така е решил Аллах!

21

Иман кацарски

преди 2 години

Необходимо е ООН и всички демократични сили да направят всичко възможно да се спре тази кървава вакханалия ,и незабавно да се седне на масата на преговорите.НИЕ ЖИВЕЕМ В 21 ВЕК И ПРОСТО НЕ МОГА ДА ПЛОУМЕЯ КАК Е ВЪЗМОЖНО ТАКЪВ ГЕНОЦИТ КЪМ МИРНИ ХОРА--МЪЖЕ ,ЖЕНИ,ДЕЦА.КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ТЕЗИ ОТ ТОВА ДВИЖЕНИЕ ХАМАС И ИЗРАЕЛСКИТЕ ВОЕННИ СИЛИ ,И ХИТЛЕРИСКИТЕ УБИЙЦИ ,КОИТО ИЗТРЕБИХА МИЛИОНИ ПРЕКРАСНИ ХОРАПРЕЗ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА.МОЛЯ ВИ ДОБРИ ХОРА,НАПРАВЕТЕ ДА СПРЕ ТОВА БРАТОУБИЙСТВО

20

Анонимен

преди 2 години

Виждали ли сте как евреин от източна европа бял като сирене и със сини очи като небето отива и се опитва да веме земята на палестинка(семит). При това тя го пита защо, а той отговаря защото, ако не го взема аз друг ще го вземе.

19

Това хубаво ли е?

преди 2 години

Ясно е, че има две гледни точки, ама едната гледна точка не прекалява ли? От позицията на силата? Нашокахте им репата, те са почнали, заслужават си го, вие сте отвърнали.Стига толкоз.

18

Анонимен

преди 2 години

Никой не брои снарядите на Израел от гаубиците им.Колко са?Целият свят не вижда артилерията на Израел, само точните ракетни удари от ф-16.

17

Анонимен

преди 2 години

В Газа израелците убиват хора в типичен за нацистите стил. Тъжно е, че тези, които са най-пострадали при режима на Хитлер, днес повтарят същите зверства и са носители на дyха на нацизма в съвременността.

16

До Веселин 711213686

преди 2 години

Бог е един , безумецоНе пиши глупости

15

Toli

преди 2 години

Do n 10 ti si nevernik negramotnik

14

Анонимен

преди 2 години

Нацизмът е измислен от евреите, за да получат държава. Хитлер е най-великият евреин.

13

AF

преди 2 години

Значи, те изстреляха 3000 ракети към Израел и подкрепят собствената си агония, като са принудени да демонстрират безпочвен героизъм за сметка на плъховете от Хамас, които са в тунелите от 8 дниХамас унищожава собствения си народТова го казах не аз, а всички арабски лидериЖалко за народ който е робски

12

Анонимен

преди 2 години

Евреите стрелят с гаубици денонощно. Няма да хабят самолети и скъпи ракети за всичко.

11

Анонимен

преди 2 години

Големи нацисти са евреите.

10

Никола

преди 2 години

От 188 убити 88 са цивилни, или 46%.Изводите всеки може да си направи...

9

Анонимен

преди 2 години

Където и по света да има воина за никои не е добре.ния все пак сме хора с разум не хищтници трябва да има наказани за тва клане да си понесът отговорноста.тва нещо се случва в 21 век.незнам защо турция не се намеси и не прекрати огъня.