12

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да ти говорят, става дума за ПАРИ !

11

До nofreeman

преди 2 години

Забрави да споменеш бабите и дядковците също. Хубаво е преди това да си купиш едно букварче, че си много неграмотно.

10

Анонимен

преди 2 години

Какъв фактор е пандемията? Пандемията е повод за някои страни да отбележат и демонсрират технологичен и хуманитарен прогрес. Ето например руският президент Владим Путин заяви, че Русия е готова да въведе четвърта своя ваксина срещу covid 19. А циливилизованата и толерантна Еесовска Зона кога ще роди ваксина собствено производство или ще продължи слугинажно да обслужва пиндостанските интереси, като отказва регисрации на руските ваксини?

9

Петко

преди 2 години

Програмистите можем да си позволим всяка красавица. Завиждайте, мишки! Бедни цървулчета сте всички вие, работещи за жълти стотинки. До 5 години един програмист спокойно ще взима по 30-40 милиона долара на година, а вие ще получавате по 1 долар на ден да ни лижите обувките.

8

noFreeman

преди 2 години

тия толкова народ са избили зад своите еврейски фондацийки, че заради безопасността си се развеждат и ни занимават стях като че ли кой знае колко са важни тия ***... като евреите в момента... избиват палестинци яко, а тук им пишете статийки за измислената холокоста... рано или късно Създателят, който и да е той ще им потърси сметка за избитите жени деца, майки и бащи...

7

Анонимен

преди 2 години

Щом се развеждат и купуват яхти значи нещо се мъти, каквото и да стане, като решиш качваш се на яхтата и отплаваш за някое спокойно кътче. Богатите винаги знаят повече отколкото трябва и вземат предпазни мерки.

6

Анонимен

преди 2 години

Всеки иска да намаже с нещо по-свежо, това е причината.Както се пееше в една наша чалга песен:"Имаш ли парички - хубави женички,нямаш ли парички - стари бабички"

5

До виц

преди 2 години

Нещо завист и злоба те тресе май, а?

4

Анонимен

преди 2 години

Браво на богатите хора, защо да дават пари на някакви златотърсачки, като могат да си купят големи яхти и да си обикалят по света. Браво и на вируса, че ги вразуми най-сетне пък и в морето няма вируси и жени дето да ти мъкнат вируси. Браво на Бил Гейтс и Джеф Безос.

3

Аз

преди 2 години

"Защо богатите и известните се развеждат".....заради парите, да ги опазят ! Нали Байдън им вдига данъците...Взехте да ги жалите ли ?!

2

Румен

преди 2 години

Защото могат да си го позволят. Няма как да живееш с един човек ако вече нямате сек.су.ал.но привличане. Всичко останало е залъгване, а вечната любов е измислица на бедните.

1

Еднакви ли са хората

преди 2 години

Дали същият патрон който може да убие цгнин може да убие и Бил Гейтс ако се стреля в главата му?