42

Анонимен

преди 2 години

Владо ,дръж се ,молим се за теб ,България има нужда от теб ,дръж се пич ! Ти си планинар ,такива хора са корави и силни ,понякога късмета е лош ,но твоя показа ,че си с добри орисници , дръж се ,молим те ! 😢

41

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

40

Реалист

преди 2 години

На кой, освен на най-близките му роднини, му дреме на патерицата за Каролев, та досаждате с него на всички останали!?

39

Анонимен

преди 2 години

По вътрешно инфо от Пирогов ,реалността със състоянието му е такава ,че няма да го бъде според лекари.Причините са че прекалено дълго е седял измръзнал в планината,глезена му е раздробен ,и може да се наложи да му отрежат крака,отделно има още куп проблеми ,които допълнително влошават шансовете му да оживее.

38

Анонимен

преди 2 години

Аз се чудя защо цяла нощ се въртях и неможах да спя а то било, че нкакъв си каролев са подобрявал !

37

Анонимен

преди 2 години

...и ся ко...

36

ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в

преди 2 години

А БЕ *** ? ВСЕКИ БОЖИ ДЕН СИ ОТИВАТ ЛЕКАРИ ,УЧИТЕЛИ И ДРУГИ ЗАСЛУЖЕЛИ ЛИЧНОСТИ И НА ЗАНИМАВАТЕ С ТОЯ БАИР БУДАЛА ,ГОСПОД СИ ЗНАЕ РАБОТАТА?

35

Мъхъ

преди 2 години

Как каската му ще бъде на 500 м от него? Скоростите каски се откопчават много трудно. Ски инцидент точно преди обявяване на новото правителство. Дали иначе той нямаше да бъде част от него? Как се оцелява припадане от 400 метра...Прилича на мутренска вендета.

34

Анонимен

преди 2 години

Ще оцелее ,той е супер здрав, изръжив и трениран.Щом на това падане от 400 метра ,между скали е останал жив значи Господ го пази .

33

О, Да

преди 2 години

До о, не ..Представи си само колко пари като данъци е вкарал този човек в здравеопазването само!Тези т.н. според теб "държавни пари" той си ги е изкарал и заслужава грижите които се полагат за него.За съжаление няма да прескочи трапа. Ще умре само и само да се докаже колко е необходима спасителна авиация. Жалко че е бил на неподходящото място в неподходящо време. Версия пеликан. Или ако предпочитате - Грипен.Който може - да мисли!

32

ДДТ

преди 2 години

Щом и Балтов разчита Господ да помогне, положението на Каролев е лошо.

31

АнонимеН

преди 2 години

До Сменете заглавиетоЛЕЛЕ И АЗ ПРОЧЕТОХ ПОГРЕБЕНИЕТОТОВА НЕ Е НА ДОБРЕ ЗА ТОЗИ

30

Анализатор

преди 2 години

Човек който ходи по планините и се снима да го видят другите колко е Велик,значи няма какво друго да прави,защото ако беше Човек който от работа и Безпаричие се чуди как да плати тока си и да се нахрани-изобщо няма и да помисли ккакво да прави по-цял ден.

29

Сменете заглавието

преди 2 години

Вместо "подобрението" прочетох "погребението". Дано да се оправи човекът.

28

Анонимен

преди 2 години

ai umirai, kolko chakat za mozaka ti.

27

Шашкънин

преди 2 години

Дано се оправи,защото има хора,които протриват ръчички и мечтаят да докопат спестените от Консултанта с " къртовски " труд парички.

26

ndn

преди 2 години

Точно, когато ще свърши пътеката!

25

Х

преди 2 години

Стига ни занимавате с тоя, дето тръгнал да си прави кефа.

24

Agent

преди 2 години

След 20 дни без хляб и вода, как ще се оправи не знам , а и да се оправи , голяма възстановяване ще трябва.Нека се оправи човека, но... Кой знае?!

23

Анонимен

преди 2 години

Наистина ските, алпинизма и дори да се разхождаш в планината са опасни , и може да бъдеш изяден от мечка, особено от както ги развъдиха през последните 20 години! Аз затова не ходя в гората.