19

анонимен

преди 2 месеца

"Проф. Балтов убеден: Със сигурност ще трябва и трета доза ваксина"Както са я подкарали и 4-та, 5-та....!Документиран за първи път коронавирус по бройлери - 1930 г.; по хора - 1960 г. И оттогава щам след щама, мутант след мутанта! То и при грипнитe и пaрaгрипнитe вируcи, рecпирaтoрнo-cинцитиaлният вируc, мeтaпнeвмoвируcът, aдeнo-, ринo-, бoкaвируcитe...! Вcичкитe тия прeдизвиквaт OВИ и OРЗ! За грипните вируси вече правят ваксини, за КОВИД - също; остава да ни "зарадват" и с ваксини за другите! И контролирано и ваксинирано на всеки 6-8-12 месеца стадото "процъфтява"!

18

Анонимен

преди 2 месеца

Министъра кога ще премахнете тоя тероризираш щаб ,до кога ще плашите хората гадове

17

Ха ха!!!

преди 2 месеца

Тъй де - две ракии не стигат - трябва и трета. А след третата - преставаш да ги броиш!

16

Невероятно е

преди 2 месеца

какъв умен професор има в България - не само ортопед, но и вирусолог, ваксинолог... А все още е недооценен, даже има тук несъвестни хора, които му се присмиват. Защо така, а, защо ?

15

Анонимен

преди 2 месеца

Хората не са си сложили и една доза ,този иска ТРИ !Какво е гаранцията ,че след година няма да настоява за4-5ваксини ,докато не зомбират народонаселението с някой наркотик?

14

Анонимен

преди 2 месеца

Помните ли грипа? Който изчезна? И от който всяка година се боледуваше март-април? И имаше грипни ваканции? И възрастни и болни хора умираха от него?А помните ли грипните ваксини? Които би трябвало да предпазят от тежко боледуване на сезонния грип? Освен ако не бил различен щам? И които не вършат никаква работа, и значително влошават имунитета, ако се поставят ежегодно?А някаква връзка със случващи се в момента събития можете ли да направите? Понеже... Всичко съвпада на 100%?

13

666

преди 2 месеца

Свинята не се наяде

12

минувач

преди 2 месеца

"пандемията" ще свърши - когато вече не е интересна на политиците и фарма компанийте!Когато измислят друг начин да ни цакат...

11

Анонимен

преди 2 месеца

Да се ваксинира щом "със сигурност трябва". Според това колко дози ваксина си слага човек, толкова пъти пълни джоба на такива, като този нарочен професор. Днес професор е диагноза. Последния ще кара коли за по 200 000лв, а вие след 5 до 15 г ще се чудите какво не ви е наред със здравето. Защо ви боли тук или там, защо се появяват авто-имунни заболявания. Ако нервната ти система е увредена ще живееш един незавиден живот във време, когато хората са забравили за "ковид".

10

Муахаха

преди 2 месеца

не, 3-та, 33-та! аз вече си сложих 33 дози като истински Майстро-Зидар!!

9

Анонимен

преди 2 месеца

Всеки човек с нормална интелигентност и способност за критично мислене е убеден: със сигурност е напълно излишна и една доза.Който още не е убеден - просто не мога да проумея мисловните ви процеси. Почва да става абсурдно.

8

Доктор Сър Пичук

преди 2 месеца

Вирус има без никакво съмнение - този на сезонния грип, който е ребрандиран като ковид-19, винаги е имало хора, които се били сериозно пострадали от него или дори починали от него, но такива безумни мерки никога не е имало...

7

Анонимен

преди 2 месеца

Със сигурност няма да си сложа дори първа.

6

мак

преди 2 месеца

Да са ни честити безбройни ваксини в бъдеще. Има хора, които мислят за нас. Само да не ги направят платени, но и това няма да ме учуди.

5

Анонимен

преди 2 месеца

'конспирация бил ковида...докато баща му не се разболя и почина'аз и близките ми пък оцеляхаха сега да те видя

4

До 5

преди 2 месеца

Много разбирате всички.Един колега ми разправяше каква велика конспирация бил ковида...докато баща му не се разболя и почина.Всичките сте едни дървени философи.И не обвързвам коментара си политически...в подкрепа на мутрите от герб.

3

Анонимен

преди 2 месеца

Продажен гербераст!

2

Браво!

преди 2 месеца

Браво на правителството и лично на президента ген. Радев, че овреме мислят и работят усърдно за опазването на здравето на българите чрез перманентна масова ваксинация, съвсем в *** на европейските ценности и на евро-атлантипеските системи за сигурност!Браво!

1

Анонимен

преди 2 месеца

Къде се скри дебелия шеф на бандата?