16

Ха ха!!!

преди 2 години

Тъй де - две ракии не стигат - трябва и трета. А след третата - преставаш да ги броиш!

15

Невероятно е

преди 2 години

какъв умен професор има в България - не само ортопед, но и вирусолог, ваксинолог... А все още е недооценен, даже има тук несъвестни хора, които му се присмиват. Защо така, а, защо ?

14

Анонимен

преди 2 години

Хората не са си сложили и една доза ,този иска ТРИ !Какво е гаранцията ,че след година няма да настоява за4-5ваксини ,докато не зомбират народонаселението с някой наркотик?

13

Анонимен

преди 2 години

Помните ли грипа? Който изчезна? И от който всяка година се боледуваше март-април? И имаше грипни ваканции? И възрастни и болни хора умираха от него?А помните ли грипните ваксини? Които би трябвало да предпазят от тежко боледуване на сезонния грип? Освен ако не бил различен щам? И които не вършат никаква работа, и значително влошават имунитета, ако се поставят ежегодно?А някаква връзка със случващи се в момента събития можете ли да направите? Понеже... Всичко съвпада на 100%?

12

666

преди 2 години

Свинята не се наяде

11

минувач

преди 2 години

"пандемията" ще свърши - когато вече не е интересна на политиците и фарма компанийте!Когато измислят друг начин да ни цакат...

10

Анонимен

преди 2 години

Да се ваксинира щом "със сигурност трябва". Според това колко дози ваксина си слага човек, толкова пъти пълни джоба на такива, като този нарочен професор. Днес професор е диагноза. Последния ще кара коли за по 200 000лв, а вие след 5 до 15 г ще се чудите какво не ви е наред със здравето. Защо ви боли тук или там, защо се появяват авто-имунни заболявания. Ако нервната ти система е увредена ще живееш един незавиден живот във време, когато хората са забравили за "ковид".

9

Муахаха

преди 2 години

не, 3-та, 33-та! аз вече си сложих 33 дози като истински Майстро-Зидар!!

8

Анонимен

преди 2 години

Всеки човек с нормална интелигентност и способност за критично мислене е убеден: със сигурност е напълно излишна и една доза.Който още не е убеден - просто не мога да проумея мисловните ви процеси. Почва да става абсурдно.

7

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Вирус има без никакво съмнение - този на сезонния грип, който е ребрандиран като ковид-19, винаги е имало хора, които се били сериозно пострадали от него или дори починали от него, но такива безумни мерки никога не е имало...

6

Анонимен

преди 2 години

Със сигурност няма да си сложа дори първа.

5

мак

преди 2 години

Да са ни честити безбройни ваксини в бъдеще. Има хора, които мислят за нас. Само да не ги направят платени, но и това няма да ме учуди.

4

До 5

преди 2 години

Много разбирате всички.Един колега ми разправяше каква велика конспирация бил ковида...докато баща му не се разболя и почина.Всичките сте едни дървени философи.И не обвързвам коментара си политически...в подкрепа на мутрите от герб.

3

Анонимен

преди 2 години

Продажен гербераст!

2

Браво!

преди 2 години

Браво на правителството и лично на президента ген. Радев, че овреме мислят и работят усърдно за опазването на здравето на българите чрез перманентна масова ваксинация, съвсем в духа на европейските ценности и на евро-атлантипеските системи за сигурност!Браво!

1

Анонимен

преди 2 години

Къде се скри дебелия шеф на бандата?