30

българин

преди 2 години

До: МеринджейАбсолютно си прав. Но не знам целта на троловете каква е точно.Може би целта им е да шашкат пpocтолюдието? Не знам.Учил съм в Техническия Университет, включително и хардуер и софтуер, архитектура на микропроцесорите, микроелектроника, програмиране от всякакъв вид и макар да не съм IT специалист имам достатъчно познания.В България си скъсваш седалищните мускули от бачкане, да съставиш алгоритми, сорс кода, да дебъгнеш всичко накрая, няма почивка - за 4 бона не си струва.

29

Реалист

преди 2 години

Миналата година нямаше почти никакви продажби, така че сега всяко минимално повишение, като се изрази в проценти спрямо миналата година ще изглежда голямо. Иначе пазарът е замрал, та умрял.

28

Анонимен

преди 2 години

В сайтовете за имоти, едни и същи обяви за продажби висят с години, а уж имало ръст на сделките хахаха. Лъжа.

27

Меринджей

преди 2 години

Тези дето пишат за заплати по 10к в ИТ сектора са ***. Да заплатите са доста по-високи от средното. За човек с над пет години опит 4К-7К лв, но качествен. Болшинството са около 5К. Над 7К много трудно може да взима някой. Има заплати и по 12К, но са много голяма рядкост и не са в масовите компании. Дори с 20 години опит да си, заплатата не расте над определени нива. Много шефчета/меринджей често взимат по-малко от редовия служител.

26

пецата

преди 2 години

не четете глупостите в коментарите, имоти се продават бясно в момента, частните оферти са на привършване и затова се строи толкова много защото реално няма оферти, отваряте сайта на агенцията по вписвания и гледате статистиката има увеличение на сделките спрямо миналата година с около 20% а миналата година беше по силна от 2019 , хората имат много пари под дюшеците и в банките но вземат ипотека за да не харчат своите пари , оказа се че тези в бг са изкарали почти същите пари като гастербайтерит

25

Анонимен

преди 2 години

В нашия блок живее една която ни агитира да си купим нов апартамент, щото сме живеели в "гето" по нейните думи. Тя се хвали че освен този апартамент имала още 4 други апартамента, които били много по-луксозни от този в нашия блок.Самата тя още живее в нашия блок, тоест в "гетото". Не знам по какви причини само...

24

Анонимен

преди 2 години

Не знам за каква инвестиция говорят, след като преди няколко дни пишеха, че наемите падат, защото няма наематели.

23

Анонимен

преди 2 години

На тези цени едва ли има луди да купуват. Човек ще си купи по-хубав имот в чужбина.

22

Анонимен

преди 2 години

Гледам и тука са се изказали "експертите" ИТ с по 10-20 000 заплати и по 5-6 апартамента изплатени за по 2-3 години...хахаха

21

Анонимен

преди 2 години

Самите брокери от месеци казват, че пазарът е в стегнация и няма сделки. На кого да се вярва?

20

До Веселинъ 2

преди 2 години

Ти си за психиатър моето момче имаш тежки увреждания на мозъкът от продължителния живот във България която цъфти от просперитет и имотите гонят цените във Мюнхен във кавички!!! Мале мале мислех да си ходя във Бг лятото но май е по добре е да отскоча до Сомалия там е по спокойно и приятно!!!ЗАКРИВАЙТЕ ЦИРКА!!!

19

Анонимен

преди 2 години

Странно, същата статия четох през 2008ма

18

Анонимен

преди 2 години

На такива статии които се пишат през ден, може да повярват само бал ъците

17

ЕКСПЕРТ

преди 2 години

В мътни времена като сегашните умния човек не продава. Сега който има излишни пари може да купува на кило къщи и апартаменти от глу павите. Земя по принцип не се продава никога.

16

Анонимен

преди 2 години

Продавам къща на село със 4дка двор - в Северозападна България.Цена - 85 000 евро.

15

до 16

преди 2 години

Ама нали се сещаш, че ти не си пpoстак от краен квартал, разбирай мамино синче или дете на прости гастарбайтери?! Амбициозните хора сме така- борим се за по-добър доход, а не пеем по форумите и пред телевизорите колко сме зле с чашката в ръка.

14

до 14

преди 2 години

Извинявай, колко трябва да си глyпaв да се загробиш със заем за 30 години?! На 33 съм и изплащам трето жилище (къща) в момента. Вече 2 апартамента изплатих за 10 години. ИТ сектор, жена ми е дизайнер.

13

до 11

преди 2 години

Бих добавил и ниските лихви на кредитите. Семейство от двама души с нормални за София заплати (не касиерки в Билла, а хора с хубав доход) изплащат жилище за 5-6-8 години и забравят.

12

Анонимен

преди 2 години

Платени и манипулационни статии.През ден облъчват балъците да ги загробят 30 годишен заем.

11

бл.134 в Зап. парк

преди 2 години

Солун е български . Искате ли си го?