13

Лаврентий Берия

преди 2 години

На евреите по света въобще не им пука за Израел и Палестина просто това е локален конфлик (ТЕАТЪР), койото Израел го устройва няколко убити израелци и разрушени сгради на фона на 580 палестинци - после кой правил геноцида, но евреите по света ги интересува до толкова до колкото да имат някъде си държава и да се правят на пострадали...всичко останало е една бутафория от която страдат палестинците, но не и евреите!

12

гг

преди 2 години

Никога против Израел, никога в подкрепа на ислямски фанатици.Тук 500 години сме търпели цялата им човещина.Ислямистите нямат никакви ценности нито морал.

11

две

преди 2 години

Една лоша дума няма да кажа за евреите.Те са единствените, които спират ислямският фанатизъм да не започне същият сценарии на Балканския полуостров, във Франция и Испания.

10

жу

преди 2 години

Който тръгва да унищожава държавата, която го храни и гледа не заслужава да живее.Точка!

9

;

преди 2 години

А бесните животни дето сами си пращат жените и децата като камикадзета какво са очаквали?Да ги мачкат където и когато ги хванат. Те живеят единствено да убиват друговерци и да си налагат мръсния ислям по целият свят.

8

54

преди 2 години

Всички ислямисти да бъдат обявени извън закона и изгонени от всички нормални страни. Иначе смърт.Колко църкви, християни и толерантност към друговерците има в мюсюлманските страни?

7

SS

преди 2 години

написаното от [#9] (ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА) е съвсем точно!

6

hitko

преди 2 години

Арабските М ангали,.палестинците се одървиха отново на Израел и ще ядат дървото. То е ясно! Едно не разбирам, защо всичките арабски страни които са толкова много загрижени за палестинския катун, не дадоха по едно парче земя и пари, за да си направят държава и да има какво да работят, за да не измират като жертвен агнец от ръката на тези които хем ги трепят, хем ги хранят. Баси парадокса! Ама мноого прости хоар имало на този измъчен свят. Какво му влиза в работите на Иран, да се занимава с Израел

5

Тото

преди 2 години

Кучето си лае кервана си върви,свършиха ракетите на палестинците,това чакаше Израел,и ги подпука ,лека полека бомба по бомба сграда след сграда разчиства място за заселници в палестинската автономия,видяха че само декларации и срещи да имитира световната политика че нещо се върши,а през това време евреите си действат с развързани ръце.

4

на майната си,хейтър

преди 2 години

Ай стига ми хвалихте тия еврей!Да изгониш семейства,и да вземеш къщата му,да настаниш евреи!Това не го разбирам!що не вървите на май ната си.

3

Анонимен

преди 2 години

Израел това го устройва: за всеки ранен израелец по няколко разрушени инфраструктурни обекта на Палестинците.

2

Анонимен

преди 2 години

Измислен конфликт за пред балъците

1

Анонимен

преди 2 години

Как така Палестина напада Израел с ракети и после реват на целия свят,че ги биели? Не ми е сериозно. Израел не са ви нападнали, а в последствие ви атакуваха след атаката с стотици ракети. Питайте вашите лидери, защо умират сега хора .