83

Анонимен

преди 2 години

Днес светът има около шест милиарда души. Те ще достигна тдо около девет милиарда. Сега, ако свършим наистина страхотна работа с новите ваксини, здравеопазването и репродуктивното здраве, бихме могли да намалим това с може би 10 или 15 процента. "Изказване на Бил Гейтс пред форума TED 2010 г.

82

Анонимен

преди 2 години

Маските продължават да падат.

81

Анонимен

преди 2 години

Личните лекари да раздават ваксинационни паспорти най ще е добре, защото лятото дойде време е за бяло море хе хе.

80

Кунчо

преди 2 години

Доц. Кунчо е загладил косъма, а в началото на пандемията какъв дрипав бе.МАЙ Е ЗАПОЧНАЛ ДА КАПЕ ЛЕВА?

79

ПроСоТо

преди 2 години

значи:-"Имаме" "ИЗВЪНРЕДНА" епидемична обстановка,не просто "ЕПИДЕМИЧНА обстановка"!!!Защо?..-Защото "НОВОЗАРАЗЕНИТЕ СА ЕДВА 200",а смъртните случаи-9.75 /"ПОД ДЕСЕТ"../..На ПЕТ МИЛИОНА население!!!!!!!!..правете си сметка по какъв БРУТАЛЕН начин ни разиграват тия!

78

Анонимен

преди 2 години

До Хол Мофис:Значи почти 10% преднина на първата политическа сила над втората е справяне???? Хахахахахахахахахахахахаа. Ох заболя ме корема от смях... ХАХАХАХАХАХА

77

Хол Мофис

преди 2 години

Българските граждани се справиха НЕ благодарение на ГЕРБ, а ВЪПРЕКИ тях. Това е факт. Браво, съграждани!!!

76

Хммм

преди 2 години

Няма ли кой да му строши главата на този?

75

Анонимен

преди 2 години

Кака така САРС се появи и изчезна бързо преди години,а ковида,който е 80% Сарс върлува постоянно?!?! Не е нормално втората вълна на вируса да е по-смъртоносна от първата както твърди,СЗО защото имаме по света много преболедували и ваксинирани. Щамовете също се оказват по -смъртоносни от оригинала,и се появяват веднага след началото на ваксинация,дори бг щам се мерна леко. Няма никаква логика във всичко,което се случва.

74

Анонимен

преди 2 години

Ама как ще уволнявате Кунчев бе? Той е назначен от ГРОБ, които имат над 26% от вота на българите! По-скоро да му се даде орден Стара планина и да му се осигури заплата доживот!!! Българинът го потвърждава с вота си!!!

73

Анонимен

преди 2 години

Уволнете КУНЧЕВ!

72

Анонимен

преди 2 години

Резултати от последния вот на българина:ГЕРБ 26,18%, ИТН 17.66%, БСП 15.01%БЪЛГАРИНЪТ СИ ИСКА ДА СИ СТОИ НА ДЪНОТО НА ЕС, КАКТО ДОСЕГА, а кака ви Менда иска минималната заплата да си стои на 300 евро до безкрай! Но народният вот потвърждава, че българинът е напълно съгласен на това. Съгласен е и на политиката на НОЩ! Да живее българският избирател!!!И ние от ГЕРП пак ше ги бием всички, мухахахах!!!! Шапка им сваляме на българите (мазохисти)! Мухахаха!

71

Анонимен

преди 2 години

Този защо дава мнения ,а не е уволнен и в затвора за насаждане на страха и тероризъм

70

Да не спорим

преди 2 години

Явно в Министерството на здравеопазването не знаят как да уволняват...... Но във Финансовото,Земеделското,Вътрешното и прочие знаят - и действат!!! Или нещо друго има ??!?? Не си представям шефът на Митниците да е сменяем, а главният здравен инспектор да не е . . . . . . .

69

Е, па...

преди 2 години

Не е лошо и причините да посочат. Обосновка, анализ на данните. Защото иначе си е просто нещо като нищо. Да се намират на работа и да си вдигат самочувствието. Интересно, не съм разбрал, НОЩ още ли съществува и още ли диктува правилата?

68

ГЕРП

преди 2 години

България на дъното на ЕС завинаги! Първа по смъртност, последна по заплати, последна по качество на живот, последна по качестно на инфраструктура, последна по качество на образование и здравеопазване. Но ваното е, че българският избирател си харесва това!

67

.

преди 2 години

Това на нищо не прилича. Тези като какви продължават да удължават? Така нареченият оперативен щаб доколкото зная е разпуснат!

66

House M.D.

преди 2 години

Защо в заглавието е написан въпросителен знак след твърдение?Аню, да беше казал и кой планира удължаването.

65

Анонимен

преди 2 години

Нема никаква полза от тези мерки.Ваксината също е доста спорна .

64

Анонимен

преди 2 години

Чудя се акъла на такива като този, слуги на злото. Психопатите си изложиха плана за бъдещето съвсем открито,ясни са вече нещата ,и такива като този също са в нашата лодка,разликата е само,че тяхната ще потъне малко по-късно от нашата. Може ли такива *** да има на земята като този?!