123

Анонимен

преди 2 години

До чете се по очите.Не само по неговите.Много гузни погледи.

122

промиват мозъци

преди 2 години

Относно по долната реклама да ви светна че тя е част от пъкления план за който се напомня във форума по рано и всички нормални хора се чудим какво да правим и как да се спасим. Нас ни трият но нея не, напротив тя е тяхна

121

Анонимен

преди 2 години

Защо този е още на някакъв пост ?

120

до до до ха

преди 2 години

Напразно ме упрекваш и погрешно си ме разбрало.Защо ме наричаш клеветник. Това е лъжа.

119

Анонимен

преди 2 години

Най-страшното е когато се разболееш и да нямаш кислород под ръка , тогава макс за седмица риташ камбаната агонизирайки на легло в стая с подобни.

118

Edin888

преди 2 години

До от БерлинМисля, че си прав. Ваксинацията явно е задължителна част от този план, защото изглежда планират в бъдеще да започнат и ваксинация на деца над 6 месеца - ако не греша вече има изпитания над тази възраст(обърнете внимание на безумната агитация, че всички трябва да се ваксинират от 'учени', политици и т.н, както и странните 'бонуси',което уж се дават като награда) . Дано Светия Бог да намали времето на трудностите, които предстоят, за да можем да дочакаме добрите времена - Новия свят.

117

Анонимен

преди 2 години

Освободете го тоя гербав мухъл от поста му и право в затвора където му е мястото барабар с Майтапчийски в една килия да си правят компания.Всички знаем как ни плашеха с това как яко ще се мре и чувалите с трупове, затвориха по домовете като затворници и ни забраниха да напускаме градовете.Съд и затвор за тия.

116

Анонимен

преди 2 години

До Берлин Разкажи за клуб Кит Кат и какъв е морала на хората Българите сме класи над тях

115

от Берлин

преди 2 години

Разберете най-после> В ход е план, който цели да се промени социалната и политическа среда в Цяла Европа(свят) Никой не иска да ви ,,лекува от Корона, а само да ви вкара в нова матрица, която е нужна на новите господари... ,,Четвъртата вълна ,,е вече подготвена... Чака се само да мине лятото, и се започва пак. Ваксините са само една част от тази игра! Става въпрос за пари и власт, подчинение и поставяне на основи за Ново Световно господство!

114

Чете се по очите

преди 2 години

Все едно казва: "Ай сиктир вече ве! К'во като съм лапнал нЕколко милиона, вие оревахте света, ве... Аман от тия граждани! Нема ли кой да ги вкара в лагери..."Чете се по очите

113

Анонимен

преди 2 години

Тук линейките возят заразените с ковид в една болница където ги разпределят за по нататъшно лечение , с приоритет са хората до 50 години тъй като няма достатъчно легла.

112

мишо бирочето

преди 2 години

голямата промяна от масонското правителстово. или пък не. да не ядостваме началниците я. да ве бъркането до епифизата на малки 5 годишни дечица е най голямата гаранция за неразпространение на измисления вирус. кога ще се вдигнем бе ганюфци?

111

Аха

преди 2 години

Това няма да има край!!Сега ще се започне ударна кампания за ваксиниране,иначе нема лабаво!Ще стане като в други страни-тестове за фризьор,за фитнес,за плуване и като се стигне до тестове за пазаруване в магазин,тогава всички ще искат ваксина!Това е целта.Само че, у нас ПСР е с пари,а на другите държави-безплатен!Нещо конспиративните теории май стават лека-полека реалност!А,да видим!

110

Анонимен

преди 2 години

Прави впечатление че лайковете нямат логика.Някой цъка произволно.

109

факт

преди 2 години

ТОЯ ЩО НЕ Е УВОЛНЕН!?

108

Анонимен

преди 2 години

Султана от социалното на работа ли е или висящо положение като на Кунчев.Нещо ми се види двоен стандарт в решенията на министрите за антуража.

107

Анонимен

преди 2 години

Кунчев нищо не решава. Министерски съвет решава.

106

Глобалните Комунисти

преди 2 години

повече никога няма да отпуснат примката!

105

Анонимен

преди 2 години

Те са ***, знам.Бе дали са *** или кухи гъдулки, кво сега, да им мълчим ли? Ай стига сме търпели пасивно всяка дивотия, че много станаха.Кунчев си е профи.Кацаров е лекар и проваксър.*** се!

104

dp

преди 2 години

Всеки месец ще удължаваме това извънредно положение,защото иначе няма как да "усвояваме" или "присвояваме"едни пари.