38

Анонимен

преди 2 месеца

БикоФФф ,бик да те разпори и само да викаш ОФ ОФ ,Би,Ок, ОФ....ОФФФФФ

37

Корвичката бЕков

преди 2 месеца

Този опосум заедно с плевнята и цинковата кофа са едни от най отврат съществата на фирма ГЕРи! Трябва възмездие! Хайде Плевнята ще го опънеш,Кофичката от цинк надереш,ама този Бик ,кво да го праиш?

36

Анонимен

преди 2 месеца

Само шут по задника на герберастките духачи.

35

Анонимен

преди 2 месеца

биков - на всяка манджа меродията!

34

Анонимен

преди 2 месеца

Tъп cu Биков, тъn. Сега си най-големия защитник на ГЕРБ, а преди години искаше оставката на Борисов.Ние помним!!!

33

Само,че

преди 2 месеца

И Биков преди да пристане на ГЕРБ беше от България на гражданите.

32

Анонимен

преди 2 месеца

Когато бившата шефка на НАП пропусна да събере едни данъци на Божков и заедно с финансовото министерство го пазеше никой от ГЕРБ нищо не казваше. И на кой се отчиташе Божков, нали 12 години ГЕРБ управляваха. Или когато им плащаха олигарсите бяха добрите безнисмени. И когато не играеха по свирката им ставаха мутри и крадци. Колко пъти НАП пазеше тези почтени бизнесмени.

31

Шеф

преди 2 месеца

Биков стана два дни скачаш,спри се,че ще те вземат на състезанието за висок скок.а можели да се контузиш като скачаш.

30

Анонимен

преди 2 месеца

Биков дасвидание - другарю

29

Анонимен

преди 2 месеца

Биков може да си скача като бълха в *** колкото си иска. Ефектът ще е същият, като на бълхата.

28

Анонимен

преди 2 месеца

Този какво *** още не разбра ли че ГЕРБ е на бунището и никога повече тази корумпирана крадлива партия.

27

Анонимен

преди 2 месеца

Тази платена прислуга на мутрата скоро ще иде на борсата!

26

Даде ама

преди 2 месеца

"Това може да се случи във всяка държава и се случва", що не довършиш, че в другите държави следва ли оставка или уволнение....

25

Анонимен

преди 2 месеца

Ах, каква висша гажданска отговорност проявява FLYIN BULL да защитава ПАРЛАМЕНТАРНИЯТ КОНТРОЛ!!! Защо ли не съм учуден от тази метаморфоза на мимикрията?!

24

Всичко е наред

преди 2 месеца

Щом мафията гроб реве - значи всичко е наред и държавата върви в прав път. Ако парите отиваха в мафията щяха да си траят. Както си траяха и лапаха 12 години. Свърши се. Сега новите им режат кранчетата и глада води до болка и рев. Това е правилното за народа. Мафията да мре.

23

уточнение

преди 2 месеца

Не познавам и не харесвам Божков.Но някакъв смрадлив мишок като Биков да се мери с него и да определя какъв е , е направо гербаджийска наглост.Същия този мишок преди 5 години наричаше ББ "мафиот и престъпник".Факт.-Какво се случи от тогава бе ,Мишшок Гербав?

22

сминдух енд чесън

преди 2 месеца

Случва се при смяня на правителства,новата власт да реши да разкара определени хора и да назначи други.по свой избор.

21

Офф ,да се омитат

преди 2 месеца

Колко трябва да си долен, продажен ,мързелив и без грам достойнство ,за да пишеш 3 години срещу мафията Герб и Боку Тиквата , а сега да се правиш на най-големия гербаджия и защитник на мафиотите?Имам чувството че в бандата на Боку няма нито един човек с достойнство и с качества.Само неудачници ,кариеристи и алчни некадърници като Биков и А.Тодоров.Пфу ,смрадддд ...

20

аз-ът

преди 2 месеца

Борисов не е диктатор дори, Борисов е карикатура на диктатор ! ---Т. Биков преди около 7-8 години подобен тип хора са обект на презрение от народа години. Какво да коментираме нещото (щото това нещо не е мъж) на снимката. Биков , ти дори не си мъж, ти си карикатура на мъж !

19

Анонимен

преди 2 месеца

Смешника Биков трябва да е луд?Изтичането било ежедневие, случва се на всеки????Абе защо ви плащаме заплати от нашите данъци, като не сте годни да спазвате законите (GDPR), а и онази наглата официално заяви, че нищо не е станало, което да я накара да си прекъсне поне отпуската.Там екипа, който се грижи за информационната сигурност беше от "свои" хора с нулева квалификация.За назначаването им отговаря този, който им е началник.Тоест негодната за длъжността ГЕРБ-аджийка